View Full Version : секс във водна среда
Въпроса ми е следния: какъв е начина за правене на секс във вода..предпазни мерки,има ли опастност и общо казано всичко сварзано с него :)
:) харесва ми тази тема,ще я следя с интерес
За предпазни мерки - презерватив във вода малко трудно ще стане, така че трябва да се кара на голо... Иначе е забавно :)
waterpolohero
01-07-2011, 21:09
Мдаам , презервативът във водата не върши много работа , затова ще е хубаво да внимаваш като свършваш , иначе е голям ФЪН :grin: :P
Особено ако има хора наблизо - например ако сте в морето.
kremen4eto
01-08-2011, 13:18
Аз лятото пробвах с приятеля си. Не можа да влезе, водата прецака работата. Още се чудя какво ли е, но ще разбера в по-късен етап :P
anonymous768631
01-08-2011, 13:19
Как да не може да влезе бе? Тея да не са импотентни?
kremen4eto
01-08-2011, 13:23
^ Не че и пробвахме толкова дълго де, но просто водата не изигра роля на смазочна течност, а точно обратното и се отказахме. Не помня много добре, но дори и да е влязъл е било 1-2 вкарвания. А и морето беше доста бурно :)
juveteam
01-08-2011, 13:27
Хубаво е , но доколкото знам е и нехигиеничко...И то ако става на въпрос вода където е мрънса или има мръстиии и т.н... :)
anonymous768631
01-08-2011, 13:27
Как очакваш солената вода да... Ауч!
Апък и на всичкото отгоре, каква е тази мания да се ебете в морето бе.
Аз ти казвам. Ако още малко ми се помотаят такива ебачи, ще им изчукам приятелките, докато си печат дупетата.
ledenakrasota
01-08-2011, 13:33
Във вода ще трябва да го давате нежно,заради тласъците във водата има опасност и кофти чувство за вагината. :)
kremen4eto
01-08-2011, 13:44
И все пак смятам, че трябва да се пробва от всичко. :P
juveteam
01-08-2011, 13:46
И все пак смятам, че трябва да се пробва от всичко. :P
+1
Един живот живееме... :)
kremen4eto
01-08-2011, 13:48
^ Не се знае :D
DarkTemplar
01-08-2011, 17:06
Това лято го правих на плажа, но във водата не влязохме. :D
BeastLover
01-08-2011, 17:27
Мноо е яко на плажа,когато пясъка играе ролята на смазка :D
TheAceOfLove
01-08-2011, 19:45
Мноо е яко на плажа,когато пясъка играе ролята на смазка :D
Ахаха, разби ме :lol: Това е мечтата на всеки!
RoSKo0o0
01-09-2011, 08:47
^ Не че и пробвахме толкова дълго де, но просто водата не изигра роля на смазочна течност, а точно обратното и се отказахме. Не помня много добре, но дори и да е влязъл е било 1-2 вкарвания. А и морето беше доста бурно :)
Креми, как да изиграе такава роля? Не знаеш ли свойствата на водата какви са? :lol:
В морето още не съм го правил,само в басейн и ще кажа ,че е много яко.Колкото до секса на плажа-не е нужно да сте на самия пясък ,че да ви влиза навсякъде ,нали?Едно одеяло или хавлия и сичко е ток и жица:)
kremen4eto
01-09-2011, 09:52
Креми, как да изиграе такава роля? Не знаеш ли свойствата на водата какви са? :lol:
Знам, но има хора, които мислят, че водата ще помогне.
Kokoskata
01-09-2011, 11:27
Ние с моя мъж сме истински фенове на водния секс. Всяка година го правим в морето и всяко лято в басейн (защото си имаме). До колкото разбрах те интересуват някакви предпазни мерки. Първото на българските курорти като Созопол, Китен и т.н. е много мръсно - не бих го направила. На нашето черноморие съм го правила само в Резово до турската граница - там е страхотно. Другото, след секс във вода винаги се промивам с едни китайски билки и нямам никакви проблеми. Само чакам да доиде лятото за да се "гмурна" във водата :D :D
TheAceOfLove
01-09-2011, 14:12
Ние с моя мъж сме истински фенове на водния секс. Всяка година го правим в морето и всяко лято в басейн (защото си имаме). До колкото разбрах те интересуват някакви предпазни мерки. Първото на българските курорти като Созопол, Китен и т.н. е много мръсно - не бих го направила. На нашето черноморие съм го правила само в Резово до турската граница - там е страхотно. Другото, след секс във вода винаги се промивам с едни китайски билки и нямам никакви проблеми. Само чакам да доиде лятото за да се "гмурна" във водата :D :D
Щом имаш опит, да те попитам - водата в басейна дезинфекцирате ли я с нещо и не ти ли действат зле препаратите?
sweetygii
01-09-2011, 16:25
В банята е много готино.....и водата да се стича по тебе...аууууу супер си е ..... :-) :) :-P
DarkTemplar
01-09-2011, 16:27
Щом имаш опит, да те попитам - водата в басейна дезинфекцирате ли я с нещо и не ти ли действат зле препаратите?
Ще си ползволя да вметна нещо. Водата в басейните се дезинфекцира с точно 2 препарата - единият е против микроорганизми, а другият - най-обикновен хлор. Ако не се прекалява с хлора (дозира се взависимост от обема вода), би трябвало да няма проблеми.
Kokoskata
01-10-2011, 07:52
Често казано не знам точно с какво я дезинфекцира - мъжа ми се занимава, но до сега не сме имали никакви проблеми (нито инфекции, нито нищо)
Ако те интересува ще го питам какво слага, но мисля че DarkTempkar е отговорил на въпроса. :)
TheAceOfLove
01-10-2011, 17:31
Ако ти се занимава, пиши все пак - интересно ми е дали няма алтернатива на хлора.