.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

секс във водна среда

Въпроса ми е следния: какъв е начина за правене на секс във вода..предпазни мерки,има ли опастност и общо казано всичко сварзано с него

харесва ми тази тема,ще я следя с интерес
    ~девойче съм~

За предпазни мерки - презерватив във вода малко трудно ще стане, така че трябва да се кара на голо... Иначе е забавно

Мдаам , презервативът във водата не върши много работа , затова ще е хубаво да внимаваш като свършваш , иначе е голям ФЪН :P

Град
    Пловдив
    Особено ако има хора наблизо - например ако сте в морето.
    Fashion and Styling

Аз лятото пробвах с приятеля си. Не можа да влезе, водата прецака работата. Още се чудя какво ли е, но ще разбера в по-късен етап :P

anonymous768631
    Guest
    Как да не може да влезе бе? Тея да не са импотентни?

^ Не че и пробвахме толкова дълго де, но просто водата не изигра роля на смазочна течност, а точно обратното и се отказахме. Не помня много добре, но дори и да е влязъл е било 1-2 вкарвания. А и морето беше доста бурно

Супер фен
    Хубаво е , но доколкото знам е и нехигиеничко...И то ако става на въпрос вода където е мрънса или има мръстиии и т.н...
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

anonymous768631
    Guest
    Как очакваш солената вода да... Ауч!
    Апък и на всичкото отгоре, каква е тази мания да се ебете в морето бе.
    Аз ти казвам. Ако още малко ми се помотаят такива ебачи, ще им изчукам приятелките, докато си печат дупетата.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Във вода ще трябва да го давате нежно,заради тласъците във водата има опасност и кофти чувство за вагината.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

И все пак смятам, че трябва да се пробва от всичко. :P

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    И все пак смятам, че трябва да се пробва от всичко. :P
    +1
    Един живот живееме...
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

^ Не се знае

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Това лято го правих на плажа, но във водата не влязохме.

Мноо е яко на плажа,когато пясъка играе ролята на смазка

Цитирай Първоначално написано от BeastLover
    Мноо е яко на плажа,когато пясъка играе ролята на смазка
    Ахаха, разби ме Това е мечтата на всеки!
    ~ Luv ya!

Град
    Варна, моретоо :)
    ^ Не че и пробвахме толкова дълго де, но просто водата не изигра роля на смазочна течност, а точно обратното и се отказахме. Не помня много добре, но дори и да е влязъл е било 1-2 вкарвания. А и морето беше доста бурно
    Креми, как да изиграе такава роля? Не знаеш ли свойствата на водата какви са?
    хЪх...

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    В морето още не съм го правил,само в басейн и ще кажа ,че е много яко.Колкото до секса на плажа-не е нужно да сте на самия пясък ,че да ви влиза навсякъде ,нали?Едно одеяло или хавлия и сичко е ток и жица

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Креми, как да изиграе такава роля? Не знаеш ли свойствата на водата какви са?
    Знам, но има хора, които мислят, че водата ще помогне.

Ние с моя мъж сме истински фенове на водния секс. Всяка година го правим в морето и всяко лято в басейн (защото си имаме). До колкото разбрах те интересуват някакви предпазни мерки. Първото на българските курорти като Созопол, Китен и т.н. е много мръсно - не бих го направила. На нашето черноморие съм го правила само в Резово до турската граница - там е страхотно. Другото, след секс във вода винаги се промивам с едни китайски билки и нямам никакви проблеми. Само чакам да доиде лятото за да се "гмурна" във водата

Цитирай Първоначално написано от Kokoskata
    Ние с моя мъж сме истински фенове на водния секс. Всяка година го правим в морето и всяко лято в басейн (защото си имаме). До колкото разбрах те интересуват някакви предпазни мерки. Първото на българските курорти като Созопол, Китен и т.н. е много мръсно - не бих го направила. На нашето черноморие съм го правила само в Резово до турската граница - там е страхотно. Другото, след секс във вода винаги се промивам с едни китайски билки и нямам никакви проблеми. Само чакам да доиде лятото за да се "гмурна" във водата
    Щом имаш опит, да те попитам - водата в басейна дезинфекцирате ли я с нещо и не ти ли действат зле препаратите?
    ~ Luv ya!

В банята е много готино.....и водата да се стича по тебе...аууууу супер си е .....

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от TheAceOfLove
    Щом имаш опит, да те попитам - водата в басейна дезинфекцирате ли я с нещо и не ти ли действат зле препаратите?
    Ще си ползволя да вметна нещо. Водата в басейните се дезинфекцира с точно 2 препарата - единият е против микроорганизми, а другият - най-обикновен хлор. Ако не се прекалява с хлора (дозира се взависимост от обема вода), би трябвало да няма проблеми.

Често казано не знам точно с какво я дезинфекцира - мъжа ми се занимава, но до сега не сме имали никакви проблеми (нито инфекции, нито нищо)
    Ако те интересува ще го питам какво слага, но мисля че DarkTempkar е отговорил на въпроса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си