- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс във водна среда
Въпроса ми е следния: какъв е начина за правене на секс във вода..предпазни мерки,има ли опастност и общо казано всичко сварзано с него![]()
За предпазни мерки - презерватив във вода малко трудно ще стане, така че трябва да се кара на голо... Иначе е забавно![]()
Мдаам , презервативът във водата не върши много работа , затова ще е хубаво да внимаваш като свършваш , иначе е голям ФЪН:P
Особено ако има хора наблизо - например ако сте в морето.
Fashion and Styling
Аз лятото пробвах с приятеля си. Не можа да влезе, водата прецака работата. Още се чудя какво ли е, но ще разбера в по-късен етап :P
Как да не може да влезе бе? Тея да не са импотентни?
^ Не че и пробвахме толкова дълго де, но просто водата не изигра роля на смазочна течност, а точно обратното и се отказахме. Не помня много добре, но дори и да е влязъл е било 1-2 вкарвания. А и морето беше доста бурно![]()
Как очакваш солената вода да... Ауч!
Апък и на всичкото отгоре, каква е тази мания да се ебете в морето бе.
Аз ти казвам. Ако още малко ми се помотаят такива ебачи, ще им изчукам приятелките, докато си печат дупетата.
Във вода ще трябва да го давате нежно,заради тласъците във водата има опасност и кофти чувство за вагината.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
И все пак смятам, че трябва да се пробва от всичко. :P
^ Не се знае![]()
Това лято го правих на плажа, но във водата не влязохме.![]()
Ахаха, разби меПървоначално написано от BeastLover
Това е мечтата на всеки!
~ Luv ya!
Креми, как да изиграе такава роля? Не знаеш ли свойствата на водата какви са?Първоначално написано от kremen4eto
![]()
хЪх...
В морето още не съм го правил,само в басейн и ще кажа ,че е много яко.Колкото до секса на плажа-не е нужно да сте на самия пясък ,че да ви влиза навсякъде ,нали?Едно одеяло или хавлия и сичко е ток и жица![]()
Знам, но има хора, които мислят, че водата ще помогне.Първоначално написано от RoSKo0o0
Ние с моя мъж сме истински фенове на водния секс. Всяка година го правим в морето и всяко лято в басейн (защото си имаме). До колкото разбрах те интересуват някакви предпазни мерки. Първото на българските курорти като Созопол, Китен и т.н. е много мръсно - не бих го направила. На нашето черноморие съм го правила само в Резово до турската граница - там е страхотно. Другото, след секс във вода винаги се промивам с едни китайски билки и нямам никакви проблеми. Само чакам да доиде лятото за да се "гмурна" във водата![]()
![]()
Щом имаш опит, да те попитам - водата в басейна дезинфекцирате ли я с нещо и не ти ли действат зле препаратите?Първоначално написано от Kokoskata
~ Luv ya!
В банята е много готино.....и водата да се стича по тебе...аууууу супер си е .....![]()
![]()
![]()
Ще си ползволя да вметна нещо. Водата в басейните се дезинфекцира с точно 2 препарата - единият е против микроорганизми, а другият - най-обикновен хлор. Ако не се прекалява с хлора (дозира се взависимост от обема вода), би трябвало да няма проблеми.Първоначално написано от TheAceOfLove
Често казано не знам точно с какво я дезинфекцира - мъжа ми се занимава, но до сега не сме имали никакви проблеми (нито инфекции, нито нищо)
Ако те интересува ще го питам какво слага, но мисля че DarkTempkar е отговорил на въпроса.![]()