View Full Version : ПомоЩЩ
здравейте....знам че сиг има много такива теми но ... така значи преди седмица с приятеля ми го направихме.. доколкото видях презерватива не се беше скъсал но по едно време спяхме и пак го направихме след 10 15 мин без презерватив за 2 мин някаде :D и не се изхвърли в мен ... та въпроса ми е какъв е шанса да съм бременна :( :( :( :( :(
ThisIsMe
01-07-2011, 18:41
Ако преди да сте спрели първия път не е свършил,мисля че няма възможност,но защо се излагаш на риск,правейки го без предпазни средства? Заслужава ли си за едноминутното удоволствие да прецакаш живота си??
ми казах му да спре но тай ми каза че знае какво прави .. и че нищо нямало да стане ако не се изхвъли...
TheThinker
01-07-2011, 18:48
Ми направи си извод колко да му вярвяш. Или е въздух под налягане или те плзва само за лашкане. Може и просто да се е заблудил човека...
може но плс кажете има ли якаква вероятност да съм бременна и ако да каква ??? :(
ThisIsMe
01-07-2011, 18:52
може но плс кажете има ли якаква вероятност да съм бременна и ако да каква ??? :(
Отговорихме вече.
При първото проникване,когато сте го правили с кондом,той свърши ли в теб???
ludata90
01-07-2011, 18:52
Овулация?
ThisIsMe
01-07-2011, 19:08
Не ти ли звучи познато?
Не бих се учудила,ако сме попаднали на още една неосведомена девойка,но дано все пак да грешиш.
не е свършвал в мен и как да си изчисля овулацията :D
mArMaLaDkA
01-07-2011, 19:13
Не ти ли звучи познато?
8-)
Личи си кой не е посещавал редовно часовете по биология в 7-8 клас.
Kurdokolenko
01-07-2011, 19:15
Лелееей, не знаеш какво е овулация, пък даваш да те търбушат без шлиферо :shock:
И след като свърши първия път, поне си го изми със сапун, нали така?
ThisIsMe
01-07-2011, 19:26
Щом не е свършвал в теб нито първоначално,нито след тези 15-20 минути,няма шанс.Обаче ако е свършил в кондома и след това без да се измие ,пак е прониквал,може да почвате да мислите име на бебето.
Има мнооого минимален шанс,клонящ към нулев според мен ако не е свършвал изобщо и то ако си в овулация.Много ти се моля,образовай се!