View Full Version : Първи,Втори,Трети
christina98877
01-07-2011, 19:19
Ималили сте връзка с няколко човека едновременно.. как се чувствахте по това време ? Как завърши всичко?
MaLkaTa_LaDy
01-07-2011, 19:37
Не.
sweetyytweety
01-08-2011, 03:31
не и това в тъпо Или си с единия или с другия няма положение с двама трима... тва не е връзка, а някаква игра :( :o
BlindedAngel
01-08-2011, 04:24
Най - много съм въртял 4 наведнъж.Беше весело 8-) .Ама след време писва или все някоя почва да те нерви и една по една отпадат.Пък и така заминават повече пари 8)
BaffaLsc
01-08-2011, 10:27
Тва е отвратително гадно и подло..
Не и не бих го причинил на никого, нито искам да ми го причинят. Не мога да приема, че мен ще ме харесват (например) 3 момичета и ще ги разигравам като маймуни, още повече, ако попадна от обратната страна и една от маймуните бъда аз ...
Това е подигравка с чувствата на хората около теб.
Greennight
01-08-2011, 12:35
2 едновременно съм въртял 8-)
BaffaLsc
01-08-2011, 12:43
Не и не бих го причинил на никого, нито искам да ми го причинят. Не мога да приема, че мен ще ме харесват (например) 3 момичета и ще ги разигравам като маймуни, още повече, ако попадна от обратната страна и една от маймуните бъда аз ...
Точно така.. тва е толкова гадно, че няма накъде..
anonymous768631
01-08-2011, 13:11
"ТфА е ТоЛкОвА гАдНуУуУу!!!"
И зад гърба ни пак си правят каквото си знаят. :razz:
ledenakrasota
01-08-2011, 13:20
Не смятам,че има толкова потентни момчета,че да въртят 3 или повече 8-)
Освен това е супер тъпо!По-добре да флиртуваш!1000 по-добре е! :)
anonymous768631
01-08-2011, 13:22
Искаш ли да ме пробваш. Аз съм навит да вдигнем предизвикателството на 5. :shock: 8)
ledenakrasota
01-08-2011, 13:27
Искаш ли да ме пробваш. Аз съм навит да вдигнем предизвикателството на 5. :shock: 8)
Недей!Ще получиш инфаркт!Освен това надали виаграта ще ти стигне! :razz:
anonymous768631
01-08-2011, 13:35
Хехехе! Забавни типове.
Добре, нека го сложим така. Подписвам се, че не отговаряш по никакъв начин за действията ми, каквото и да се случи... И без виагра. Как ти се вижда?
ledenakrasota
01-08-2011, 13:37
Вижда ми се,че си един дечко,който много се вживява в интернет. :)
anonymous768631
01-08-2011, 13:39
Вижда ми се, че не ми вярваш. Всъщност все ми е тая.
Басът има срок на давност една година или до евентуално болест венерическа или сърдечна...(говоря за себе си).
Та ако имаш желание да се увериш, пиши ми на лично.
Paramour
01-08-2011, 14:37
не.
не искам и да пробвам.
вижда ми се .. странно. а и по този начин хората показват или че са големи задници, или че не могат да изяснят чувствата си.
Била съм с доста наведнъж - е , да наистина е тъпо.В момента съм с 2ма - е да ,наистина съм тъпа , ама ми е в кръвта
RoSKo0o0
01-09-2011, 08:09
Не. Не искам.
Била съм с седем , но за кратко може би 6-7 дни ! Бях ужасно наранена .... може би исках да нараня някой .. Не бих го направила отново но и не съжелявам :shock:
anonymous768631
01-09-2011, 15:18
Лудница! :razz:
Infection
01-09-2011, 17:57
Съгласен съм или харесваш едната или другата
tanch3t093
01-09-2011, 18:03
Не бих го правила, не съм такъв човек, а и хората които го правят мигновено ми падат в очите .. По този начин се подиграва с не един, ами с няколко човека. Направо ужас!
soul1199
01-09-2011, 18:35
не и не бих искала
Това е отвратително! Никога не бих го направила - не искам да наранявам никого, не искам и на мен да ми се случи.
TodorDel4ev
01-19-2011, 07:01
Ако автора на темата няма нищо против нека и тои сподели
marin4itu
01-19-2011, 07:21
Не съм била с няколко едновременно, не мисля, че има някакъв смисъл..
Да,с двама.После единия го разкарах и останах с другия...Не, не съжалявам,но не бих го направила пак.
SmilezZz
01-19-2011, 07:46
НЕЕ !!!
НЕ много ясно .. тва е ужасно гадно!! :?
MaLkaTa_LaDy
01-19-2011, 08:48
Не че нещо, ама е долнопробно.
П.с. Изпитах желание ей така да си изкажа мнението.
ShtrudeL
01-19-2011, 09:15
Гадно било... ^_^
Преди много време една друга позната Риби, уморена от скучната си връзка с неподходящ за нея мъж, се сети за едно гимназиално увлечение и започна да се вижда с бившия си съученик. Постепенно връзката им прерастна и в сексуална, и единственият и аргумент да поддържа връзка с втория мъж, без да прекъсва тази с приятеля си бе, че намираше при него хармонията, която и липсвала в официалната връзка. Типично за една Риби обаче, тя не се реши да направи избор между двамата, защото склонноста и да се напасва и привързва към всичко, което я сполети вече бе казала своето и тя не смееше да прекъсне това, с което вече беше свикнала. Парадоксалното бе, че и двамата и обожатели знаеха в детайли за съществуването на другия и нейното раздвояване. И това съвсем не им изглеждаше като изневяра. Тя очевидно успяваше да обича и двамата съвсем истински и да се раздава докрай точно на този, с когото е в момента.
VampireLover3
01-19-2011, 09:40
Не и никога не бих го направила. :o
GossipGirl89
01-19-2011, 10:22
Нямала съм такава връзка и не възнамерявам и да имам :) Такъв тип човек съм, че когато съм с един съм само с него и тия криеници, изневери, лъжи не ги одобрявам
ShtrudeL
01-19-2011, 11:22
Ама колко сте интересни всичките.
Ако моя ми изневерява с друга, а аз не знам да прави каквото си иска. Само да не разбирам и да е толко добър, че да не си промени отношението към мен. Дори сега може да е с друга, но понеже не знам ми е перфектно налИ? Не бъдете толкоз тесногръди и скучни. ^^
cinderella_gugutka
01-19-2011, 11:36
не,суууупер тъпо е 8)
Vilencety
01-19-2011, 14:35
Не не съм била, но и не смятам да бъда! Това е отвратително, ако си с едни/на бъди само с него! Никой не би се почуствал добре ако разбере, че човека, който обича му изневерява! Така че бъдете само с човека, когото обичате!
BaffaLsc
01-19-2011, 15:02
Съгласен съм или харесваш едната или другата
Или третата.. или четвъртата, петата, шестата.. ;)
Звучи ми доста крайно.. един/една не ви ли стига бе, хора.. ?
Докъде се стига, че човек не може да се задържи с ЕДИН.. :/
Жалко е.. много е жалко.. ;х
Егати унижението, егати чудото, егати подигравката.. ей на тва му викам подигравка със чувствата на другия.. никога не бих причинила нещо подобно на някого..
DarkTemplar
01-19-2011, 15:41
Ималили сте връзка с няколко човека едновременно.. как се чувствахте по това време ? Как завърши всичко?
Не, нямал съм. Усещам, че пак си нагазила лука след като на онзи купон "случайно" си се изчукала с друго момче. С колко си в момента 3-4ма?
Била съм с доста наведнъж - е , да наистина е тъпо.В момента съм с 2ма - е да, наистина съм тъпа, ама ми е в кръвта
Явно наистина ти е в кръвта. И все пак е хубаво, че имаш смелостта да си признаеш истината.
Била съм с седем , но за кратко може би 6-7 дни ! Бях ужасно наранена .... може би исках да нараня някой .. Не бих го направила отново но и не съжелявам :shock:
Вагинално наранена или как? Щото 7 си е сериозно число. :D
XTREMEFREERIDE
01-19-2011, 17:35
Нямала съм връзка с няколко човека едновременно.
Точно така.. тва е толкова гадно, че няма накъде..
Напълно съгласна съм с вас.
Колкото повече одъртявам, толкова повече ми се правят глупости. Напоследък се виждам с много хора, въпреки че имам ангажимент. Имам приятел, виждам се с една стара тръпка понякога (споменах нещо на приятеля ми и той май няма нищо против, което подсили нуждата ми да чуя, че не желае да ме дели), понякога се натягам на един бивш ако ми е скучно, плюс че си поддържам контингента от по - стари почитатели. Верно е много грозна и долна постъпка, но аз никога не съм отричала, че имам проблеми. Докато не се появи принца ще целувам всички жаби наред. :D
BaffaLsc
01-20-2011, 12:21
Колкото повече одъртявам, толкова повече ми се правят глупости. Напоследък се виждам с много хора, въпреки че имам ангажимент. Имам приятел, виждам се с една стара тръпка понякога (споменах нещо на приятеля ми и той май няма нищо против, което подсили нуждата ми да чуя, че не желае да ме дели), понякога се натягам на един бивш ако ми е скучно, плюс че си поддържам контингента от по - стари почитатели. Верно е много грозна и долна постъпка, но аз никога не съм отричала, че имам проблеми. Докато не се появи принца ще целувам всички жаби наред. :D
Нямам думи.. :shock:
ShtrudeL
01-20-2011, 13:29
Аз имам.
babity вече те харесвам повече ^^
Не се замисляте, че сте млади и че никога няма да можете да си върнете това.
Прочетете Дориан Грей ^^
Marietchety
01-20-2011, 14:02
не,не съм имала.. :?
FATALITY
01-20-2011, 15:10
Не, и не смятам, че казаното е добра идея. :)
имала съм да, но това беше само за да покажа на едно момче че мога да бъда като него да съм с няколко момчета едновременно, просто се опитвах да бъда като човека който ненавиждах... е обичах го едно време ,,, но .. така е.. беше много забавно обаче, :D с 3 момчета ходех едновременно беше забавно да знам че си ги въртя а те си мислят че са единствени.. но това беше за да си го върна на един дето ми го правеше същото ... а и не чуствах нищо към тези момчета ,, беше забавно отново ще кажа, но беше грешка ... за всичко си има последствия .. :? :( :-D :D :D :D :D :D :-P :razz:
mynichka
01-20-2011, 16:39
не
bubkaa93
01-30-2011, 22:01
преди време имаше нещо такова ходих с един и излизах с него,а с другия само по skype-ама накрая реших да скъсам с тоя по skype,защото бяхме се виждали само 2 пъти и нямаше смисъл. Повече такова нещо не бих правила :)
letmetellyou
01-30-2011, 22:07
Не, нямала съм. Дори не бих нарекла такова нещо връзка :)