Влез

View Full Version : Признаци че изневерява ???

kiki1991
01-08-2011, 03:32
На който са му изневерявали и е хващал да пише как е станало,забелязал ли е преди това промяна в държанието или нещо друго което може да те накара да подозираш и да си мислиш че изневерява и прощавали ли сте?:)

Anarchya2
01-08-2011, 07:15
Аман от курви...НЯМА ПРОЩАВАНЕ тва е положението за тебе

kremen4eto
01-08-2011, 08:23
Изневерявали са ми, ама връзките не са били кой знае колко сериозни. Първия път като ми изневериха, му личеше от далеч, че съм му омръзнала. Беше адски студен (в сравнение с преди). Не простих като разбрах, скъсахме.

Втория път, момчето се чувстваше гузно, чудеше се как да ми каже и какво точно да ми каже. Усещах, че има нещо такова. Но това държание продължи някъде ден, после ми каза. В този случай простих, но просто защото не ми дремеше за него. Скъсахме след месец някъде.

Има много добри измамници. Не очаквай всеки път да личи от държанието, че е изневерил/а.

DarkTemplar
01-08-2011, 08:47
По-интересният въпрос е не дали ти е изневерил, а защо? Не мисля, че ако го е направил, ще си личи по поведението му.

kiki1991
01-08-2011, 09:30
По-интересният въпрос е не дали ти е изневерил, а защо? Не мисля, че ако го е направил, ще си личи по поведението му.

да найстина има и такива който няма как да хванеш..колкото и да следиш и т.н..както се казваше,,ако е решил/а да изневери ходи я/го спри"

интересува ме хора който са хващали човек в изневяра,как се е случило и т.н

kiki1991
01-08-2011, 09:37
[quote="kremen4eto"]Изневерявали са ми, ама връзките не са били кой знае колко сериозни. Първия път като ми изневериха, му личеше от далеч, че съм му омръзнала. Беше адски студен (в сравнение с преди). Не простих като разбрах, скъсахме.

точно това имам предвид,защото аз съм с моя приятел от година и малко,и за тая 1 година сме се виждали всеки ден,и забелязах че от няколко месеца почна да се държи студено но само от време на време,примерно днеска сичко е супер,на другия ден почти не ми говори,не ме целува,нервничи..дали му омразвам с нещо нзм.Но съм сигорна че не ми е изневерил за това време понеже в момента не се занимавам с нищо и сме постоянно заедно,всеки ден го чакам след работа и отиваме у тях..и се чудя дали еднообразието и постоянното виждане някакси го кара да се държи така или има и др.

0y7ofCon7roL
01-08-2011, 10:04
Ми то си е имдивидуално, от човек до човек има голяма разлика, но поне според мен за да разбереш , че един човек ти изневерява трябва да го познаваш почти до съвършенство и да си му изучил навиците много добре и въпреки това никога не можеш да си сигурен. Най-често човек който изневерява се разбира по честата смяна на настроението, друг белег е че започва да става по-потаен, не казва с кого излиза, къде е бил и като го попиташ гледа на бързо да смени темата на разговора, друг пример е когато сте заедно и му звънне телефона и започва да се държи странно (пак казвам, че наистина трябва да познаваш човека отлично за да го прочетеш в очите му ) да не дава да му четеш примерно имейлите или да му разглеждаш телефона или хронологията в скайп, а преди това да не е било проблем. И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО този начин на поведение може да се дължи на ред други причини, не можеш да си кажеш край той/ тя не ми дава да му гледам телефона значи ми изневерява. Според мен трудно може да се хване човек в изневяра поради простата причина, че хората които изневеряват обикновенно не им пука за партнъора с когото са и следователно начина на поведението им не се е променил особено. На въпроса за прошката след изневяра аз лично смятам , че никога човек не може да прости това предателство. Да може да каже прощавам ти но вътрешно в него тази болка си остава завинаги (ако те обича естествено) и в края на крайщата при всяка твоя грешна стъпка и всяка ваша караница той/тя ще се връща назад отново и отново и накрая ще дойде един момент в който и двамата ще разберете . че не може да се живее с бремето на изневярата. Съжалявам за безбройните правописни грешки :)

kiki1991
01-08-2011, 10:07
Ми то си е имдивидуално, от човек до човек има голяма разлика, но поне според мен за да разбереш , че един човек ти изневерява трябва да го познаваш почти до съвършенство и да си му изучил навиците много добре и въпреки това никога не можеш да си сигурен. Най-често човек които изневерява се разбира по честата смяна на настроението, друг белег е че започва да става по-потен, не казва с кого излиза, къде е бил и като го попиташ гледа на бързо да смени темата на разговора, друг пример е когато сте заедно и му звънне телефона и започва да се държи странно (пак казвам, че наистина трябва да познаваш човека отлично за да го прочетеш в очите му ) да не дава да му четеш примерно имейлите или да му разглеждаш телефона или хронологията в скайп примерно, а преди това да не е било проблем. И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО този начин на поведени може да се дължи на ред други причини, не можеш да си кажеш край той/ тя не ми дава да му гледам телефона значи ми изневерява. Според мен трудно може да се хване човек в изневяра поради простата причина, че хората които изневеряват обикновенно не им пука за партнъора с когото са и следователно начина на поведението им не се е променил особено. На въпроса за прошката след изневяра аз лично смята , че никога човек не може да прости това предателство. Да може да каже прощавам ти но вътрешно в него тази болка си остава завинаги (ако те обича естествено) и в края на крайщата при всяка твоя грешна стъпка и всяка ваша караница той/тя ще се връща назад отново и отново и накрая ще дойде един момент в който и двамата ще разберете . че не може да се живее с бремето на изневярата. Съжалявам за безбройните правописни грешки :)

благодаря за отговора начина ми на мислене много съвпада с твоя:)

kremen4eto
01-08-2011, 10:16
[quote=kremen4eto]Изневерявали са ми, ама връзките не са били кой знае колко сериозни. Първия път като ми изневериха, му личеше от далеч, че съм му омръзнала. Беше адски студен (в сравнение с преди). Не простих като разбрах, скъсахме.

точно това имам предвид,защото аз съм с моя приятел от година и малко,и за тая 1 година сме се виждали всеки ден,и забелязах че от няколко месеца почна да се държи студено но само от време на време,примерно днеска сичко е супер,на другия ден почти не ми говори,не ме целува,нервничи..дали му омразвам с нещо нзм.Но съм сигорна че не ми е изневерил за това време понеже в момента не се занимавам с нищо и сме постоянно заедно,всеки ден го чакам след работа и отиваме у тях..и се чудя дали еднообразието и постоянното виждане някакси го кара да се държи така или има и др.

Това, че е станал студен може да не означава, че е изневерил. Може да си му омръзнала, може да е изнервен на нещо друго случващо се, да има някакви проблеми и т.н. Година е достатъчно време, за да го попиташ какъв е проблемът и можете ли да го разрешите. Да му кажеш как се чувстваш и че виждаш промяна в него.

anonymous768631
01-08-2011, 11:06
Момичета, искате ли признак?
Ако ходите с момче, значи изневерява, ако може. Ама я се спрете с тези истерии. Да не сте съпрузи бе!

Kurdokolenko
01-08-2011, 11:11
Момичета, искате ли признак?
Ако ходите с момче, значи изневерява, ако може. Ама я се спрете с тези истерии. Да не сте съпрузи бе!

Въй чУек, не думай...после що ни се носи толкова лоша слава :razz:

ThisIsMe
01-08-2011, 11:17
Ми то си е имдивидуално, от човек до човек има голяма разлика, но поне според мен за да разбереш , че един човек ти изневерява трябва да го познаваш почти до съвършенство и да си му изучил навиците много добре и въпреки това никога не можеш да си сигурен. Най-често човек който изневерява се разбира по честата смяна на настроението, друг белег е че започва да става по-потаен, не казва с кого излиза, къде е бил и като го попиташ гледа на бързо да смени темата на разговора, друг пример е когато сте заедно и му звънне телефона и започва да се държи странно (пак казвам, че наистина трябва да познаваш човека отлично за да го прочетеш в очите му ) да не дава да му четеш примерно имейлите или да му разглеждаш телефона или хронологията в скайп, а преди това да не е било проблем. И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО този начин на поведение може да се дължи на ред други причини, не можеш да си кажеш край той/ тя не ми дава да му гледам телефона значи ми изневерява. Според мен трудно може да се хване човек в изневяра поради простата причина, че хората които изневеряват обикновенно не им пука за партнъора с когото са и следователно начина на поведението им не се е променил особено. На въпроса за прошката след изневяра аз лично смятам , че никога човек не може да прости това предателство. Да може да каже прощавам ти но вътрешно в него тази болка си остава завинаги (ако те обича естествено) и в края на крайщата при всяка твоя грешна стъпка и всяка ваша караница той/тя ще се връща назад отново и отново и накрая ще дойде един момент в който и двамата ще разберете . че не може да се живее с бремето на изневярата. Съжалявам за безбройните правописни грешки :)

Не се извинявай,а ги поправи доколкото можеш! :)
Имдивидуално,както си написал/а се пише с н--> индивидуално.
Оправи си пунктуацията!Изреченията ти са много дълги,а точките не са на мястото си.Не се заяждам.Поправям те само. :)
По темата:
Мисля,че не са ми изневерявали,но от лъжата никой не е застрахован.Всеки си го знае,но признаците на изневяра ще усетиш по отношението му към теб.Предполагам ще се държи хладно ,дори странно.Ако съжалява може да се почувства виновен и да започне да ти прави ценни подаръци,без да има за какво.В началото може да те отбягва.Това съм забелязала в някои филми.Поучителни са филмите,да.
Сама трябва да си го опознала достатъчно,че да успееш да усетиш внезапната промяна.

anonymous768631
01-08-2011, 11:20
Аз пък ще се заяда. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
иМдивидуално... :razz: :razz: :razz: :razz:
Ами,...Курдоколенко..., лъжа ли е?

BluesCat
01-08-2011, 11:37
Оправи си пунктоацията!Изреченията ти са много дълги,а точките не са на мястото си.Не се заяждам.Поправям те само. :)

Пише се пунктУация. Не се заяждам, само казвам. :)

anonymous768631
01-08-2011, 11:41
Я чети тук (http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/683205/Main/645643). Те хората още не са 100% наясно, ти очакваш момчето/момичето да знае...

Kurdokolenko
01-08-2011, 11:45
Ами,...Курдоколенко..., лъжа ли е?

Точните хора, заслужават коректно отношение :razz:

ThisIsMe
01-08-2011, 11:50
Оправи си пунктоацията!Изреченията ти са много дълги,а точките не са на мястото си.Не се заяждам.Поправям те само. :)

Пише се пунктУация. Не се заяждам, само казвам. :)

Тая дума все я бъркам. :D Благодаря! :)
Поправих се :)

0y7ofCon7roL
01-08-2011, 11:54
ThisIsMe и яс ни съ заяждъм ъма оти ни съ фаниш за гулемите пръсти на краката, а :) тъпи сме ко дъ прайм , а и бай дъ уей мерси, че ми каза как аджеба се пише иНдивидуално, нямах си никва идея :-o

dimdim
01-08-2011, 11:59
нямате си и на идея колко потаен може да е човек
това във филмите е НИЩО :)

просто по някога и детектив да си няма как да разбереш :D

ThisIsMe
01-08-2011, 12:00
ThisIsMe и яс ни съ заяждъм ъма оти ни съ фаниш за гулемите пръсти на краката, а :) тъпи сме ко дъ прайм , а и бай дъ уей мерси, че ми каза как аджеба се пише иНдивидуално, нямах си никва идея :-o

Хах ,окей меен.Хубаво е ,че поне си признаваш. ;)
:-$ 8-)

DarkTemplar
01-08-2011, 16:51
kiki1991, подкрепям мнението на kremen4eto, че трябва да седнете и да поговорите и да разбереш от какво има нужда твоя човек. А и винаги може да си разнообразите отношенията по много начини - ходене на различни места и вършене на различни от обичайните неща, разнообразни компании и т.н., дори в секса може да разнообразявате, когато ви се прииска. ;)

Emilen
01-08-2011, 17:38
Хващал съм. 5-годишна връзка си замина с такъв спомен(причината беше в мен, признавам, защото още ми се вилнееше и отлагах всички разговори за брак).
Понякога е трудно да се разбере, дори и когато познаваш отлично човека. Особено, ако е достатъчно интелигентен и хладнокръвен. Дори не предположих, докато не дойде един приятел и ми даде адреса и телефона на другия - познаваше го. Понеже не му повярвах, набрахме домашния номер и когато любезно поздравих с "Добър вечер, може ли да ми се обади ХХ(нейното име)", глупакът дори не се усети и й даде слушалката. Шокът й беше толкова голям, че се наложи в няколко изречения да й съобщавам кой съм, иронично изразявайки учудване, че ми е забравила гласа само за няколко часа.
Простих й(и тогава си давах сметка, че вината я нося аз), остави този, но след три месеца се хвана с друг. Дори не се разделихме официално, както се очаква след толкова дълга връзка. Тя просто замина при него и бяхме до там.
Най-често причините за изневяра са комплексни, но могат да се сведат до незадоволеност на единия в някое отношение. А дали трябва да се прости или не, зависи от обстоятелствата, характерите на двамата и причините за изневярата, доколкто могат да се осъзнаят и от двамата.

mecho8888
01-08-2011, 18:27
Появи ли се постоянно студено отношение нещата вече са скапани :booooomb:

SeXyMaCka
01-08-2011, 20:11
Изневерявали са ми 3 пъти и то един и също човек, на 3тият път ми кипна и сложих края. Двата пъти когато простих - 2 от огромните ми грешки в живота, които сма на себе си немога да простя. Единият път беше в началото и се оправда с това, че неосъзнавал колко сериозни са станали нещата между нас. Вторият път бяхме в кризисен период от връзката ни ( 4 месеца след 1вата изневяра ), а третият беше като гръм от ясно небе. Една вечер просто не ми дигаше телефона и след няколко дни когато ме попита уж за свой приятел възможно ли е момичето да е забременяла поради еди си каква си случка ( да не навлизам в подробности ) и се изтърва нещо в 1во лице ед. число, тогава ми светна лампичката и го разнищих. Накрая когато си призна ( силно казано призна ) вече разкрит от мен отново имаше наглоста да помоли за прошка, казах му изчакай няколко дни да си помисля. Какво бях решила е ясно от написаното по горе ( свъщтност нит за 1 сек не съм си помисляла да простя, просто ми беше гот да го гледам как се измъчва и заради мен и заради това, че оная може да е бременна и да му прецака с това живота ). А в към ден днешен той ходи с това момиче с което ми изневери ( 3тата по ред ), а тая е голяма селска пръчка и му е стъпила на врата яко, ама така му се пада! На тоя свят има господ, забавя, но не забравя и когато му дойде времето наказва!

sadsad
01-08-2011, 21:21
държеше се много странно, да хванах го с майка ми :booooomb: простих му да ...и спах с баща му :)

Shia
01-08-2011, 21:34
Държанието се променя.

Охладня ,не искаше да ме целува и не ме гледаше в очите,не си вдигаше телефона и дори и да го вдигнеше намираше оправдание да ми затвори бързо,а всеки ден се чувахме и то разговори по час-два,намерих и снимки с нея в компютъра му и то на десктоп...

djipsito
01-09-2011, 00:45
Не са ми изневерявали досега ... ама не съм и застрахована.
Като цяло мисля, че има ли изневяра грешката е във двамата, а не само в този който е прегрешил..
От хора които знам, че изневеряват съм чувала, че направиш ли го веднъж, ти се иска пак и пак и пак... Колко е вярно, не знам.

kiki1991
01-09-2011, 03:45
Появи ли се постоянно студено отношение нещата вече са скапани :booooomb:

не при нас не е постоянно от негова старана е само и то от време на време,но съм сигорна че не ми е изневерявал до сега защото както казах се виждаме всеки ден,аз тая година завърших и не се занимавам с нищо още,и всеки ден го чакам от работа и отиваме у тях..като се замисля че всеки ден е това и найстина се получава еднообразие,защото ако излезем е веднаж на 2 седмици,понеже той като работи на смени и все е уморен или ми казва че не му се ходи никаде.Просто той се променя със много неща както бях споменала във една тема същото и при секса,до преди 6-7 месеца правехме всеки ден секс,а сега 2 мах 3 пъти в седмицата,но много хора ми казаха че и при тях е тъка,просто не може да е както в началото на връзката.

kiki1991
01-09-2011, 03:48
Не са ми изневерявали досега ... ама не съм и застрахована.
Като цяло мисля, че има ли изневяра грешката е във двамата, а не само в този който е прегрешил..
От хора които знам, че изневеряват съм чувала, че направиш ли го веднъж, ти се иска пак и пак и пак... Колко е вярно, не знам.

Точно затова не бих простила,защото щом изневери чувставата са изтинали,и това не необратимо.Лично аз не знам за мъж или жена който е изневерил и не е повторил,макар и след време.Другото кото е болката и вечните съмнения биха ме съсипалииии

RoSKo0o0
01-09-2011, 08:56
Еми, май са ми... първата щото си беше голяма курва. Така предположиха де, една приятелка наскоро 8-) Иначе прошка... не :? :?

Devil69
01-09-2011, 09:30
Изневерявали са ми.Всъщност само една или поне само за нея знам със сигурност.Как разбрах ли-ами взех я с мене на Карлуково на изпита ми на курса по спелеология,тя се напи ,вдигна луд скандал,държа се тъпо,аз и теглих майната и тя си легна с един.На другия ден на обяд има наглостта да се появи на обяд ,пияна до козирката и да ми каже-ама ние нищо не сме праили...Прибирайки се към София,в колата и четох яко конско и като се прибрахме,на другия ден тя си събра багажа и си замина при техните...А като си помисля,че заради нея зарязах най-доброто момиче ,което някога съм срещал-един мъж като започне да мисли с долната глава става лошо...Относно еднообразието-това е нещото,което скапва всяка връзка-самия факт,че всеки ден го чакаш от работа и тн ,говори сам по себе си-ако не ти е изневерил ще го напраи в първия удобен момент или просто ще скъса с теб.Един съвет-остаи момчето малко да диша,ако разбира се искаш връзката ви да продължи:)))

kremen4eto
01-09-2011, 09:56
^ Е, отчайвате ме. Приятелят ми е с 8 години по-голям от мен, независим, докато аз все още завися от родителите ми. И ми мрънкаше, че не се виждаме достатъчно, че не ме пускат да спя в тях, да направя нещо по въпроса. И направих, почти винаги когато поискам, мога да съм с него. Той това искаше. И казвате, че това ще го задуши и в един момент ще ме зареже или изневери, при положение, че той го желаеше?

kiki1991
01-09-2011, 10:02
Изневерявали са ми.Всъщност само една или поне само за нея знам със сигурност.Как разбрах ли-ами взех я с мене на Карлуково на изпита ми на курса по спелеология,тя се напи ,вдигна луд скандал,държа се тъпо,аз и теглих майната и тя си легна с един.На другия ден на обяд има наглостта да се появи на обяд ,пияна до козирката и да ми каже-ама ние нищо не сме праили...Прибирайки се към София,в колата и четох яко конско и като се прибрахме,на другия ден тя си събра багажа и си замина при техните...А като си помисля,че заради нея зарязах най-доброто момиче ,което някога съм срещал-един мъж като започне да мисли с долната глава става лошо...Относно еднообразието-това е нещото,което скапва всяка връзка-самия факт,че всеки ден го чакаш от работа и тн ,говори сам по себе си-ако не ти е изневерил ще го напраи в първия удобен момент или просто ще скъса с теб.Един съвет-остаи момчето малко да диша,ако разбира се искаш връзката ви да продължи:)))

добре кво тря му кажа примерно като се разделим преди да иде на работа и ми кажа примерно ако е 1ва ,,в 14 ме чакай" и аз даму кажа не искам или не мога ли???просто няма как да стане като сме свикнали...

kiki1991
01-09-2011, 10:07
Devil69 пък и нали се сещаш че и той го иска щом се виждаме,даже много пъти ми е казвал ако искам да остана у тях докато е на работа да не тичам само..

kremen4eto
01-09-2011, 10:08
Devil69 пък и нали се сещаш че и той го иска щом се виждаме,даже много пъти ми е казвал ако искам да остана у тях докато е на работа да не тичам само..

Именно. Казвате, че ви трябва свобода, а всъщност вие искате повече време с нас. Ние к'во да правим? :-D

kiki1991
01-09-2011, 10:19

Именно. Казвате, че ви трябва свобода, а всъщност вие искате повече време с нас. Ние к'во да правим? :-D

можеби не толкова свобода колкото разнообразие..защото сега у тях живеем все едно сме женени едва ли не..аз му готвя сичко правя у тях за да му е добре,но всеки ден се получава едно и също,може би трябва да го карам да излизаме или да правим нещо различно..и аз нзм.Пък и скоро мисля да си търся работа и всичко ще е мн по-различно и ще се моля да не ни се променя виждането,но няма да стане щото както казах той работи на 3 смени...:(пък не се знае и аз каква работа ще си намеря

kremen4eto
01-09-2011, 10:36
^ Периодът, в който стояхме все у тях при нас приключи скоро. Той работеше до 17 часа, а аз трябваше да уча поне няколко часа след като той се върне от работа и ни оставаше час някъде само за нас двамата. После се научихме да съчетаваме нещата и да намерим време да си излизаме и да не се образува рутина в отношенията ни.

Но мисля, че съфорумците по-нагоре говорят точно за свободата, която искали мъжете да имат.

kiki1991, аз не мисля, че еднообразието ще се превърне в повод да ти изневери. Той ако си те обича, държи на теб и е свестен ще поговори с теб, преди да помисли да съсипва отношенията ви.

Аз имам един въпрос. Когато приятелят ми е навън с приятели аз трябва ли да разпитвам с кого и къде (за да види, че ми пука) или да не питам (за да не го задушавам)? Или трябва да намеря златната среда и да питам в границите? Понеже съм изпадала и в двете крайности и не беше добре.

DarkTemplar
01-09-2011, 11:19
Старай се да намериш златната среда, иначе ще се превърнеш в обсебваща (по-вероятния случай) или незаинтересована. Показвай умерен интерес и той ще те информира за всичко, което те вълнува.

Emilen
01-09-2011, 12:48
Аз имам един въпрос. Когато приятелят ми е навън с приятели аз трябва ли да разпитвам с кого и къде (за да види, че ми пука) или да не питам (за да не го задушавам)? Или трябва да намеря златната среда и да питам в границите? Понеже съм изпадала и в двете крайности и не беше добре.
И ти, и kiki1991 ужасно наподобявате нещата от цитираната от мен (по-горе) връзка. Мога да кажа как аз възприемах нещата...
Първоначално динамиката беше на максимум. Това продължи повече от година. Едва чаках да се прибера, за да измислим поредната щуротия. Малко неща останаха непробвани.
После се заовори за сериозност на връзката. Вътрешно реагирах като ужилен, но не го показах. Просто ясно осъзнавах произтичащите задължения и не ми се щеше да ги поема. Момичето(въпреки всичко, за нея мога да кажа само добри неща) се стараеше да сме постоянно заедно. Всяка вечер бяхме или у тях, или у нас. Всички се правеха, че не разбират, защото бяха по-стара генерация и не го приемаха за нормално.
Аз пък исках малко лично пространство. Колкото повече тя искаше да сме постоянно заедно, толкова повече "неотложни" неща намирах, за да не съм в къщи. Все повече се влачех с приятели. Любим спорт беше преминаване на 160км на автостоп, за да пием по кафе(буквално), в друг град.
Почти спряхме да излизаме(преди това харчех цяло състояние по барчета и дискотеки).
Тя започна да ходи сама по заведения. Постепенно се примири с поведението ми. Накрая директно ми предложи да разговаряме сериозно за брак, с уговорката, че изборът е или "да", или всеки по пътя си. Не отговорих категорично.
Кулминацията беше една нейна постъпка, при която ме излъга, че е бременна и се вбеси, че не скачам от радост, въпреки че казах, че започваме да действаме за сключване на брак. Но наистина не подскочих от радост, признавам. Просто поех(несъществуваща) отговорност.
После нещата съвсем се объркаха и край.

kremen4eto
01-09-2011, 14:16
^ Ти си бил виновен. И на мен ми се е случвало да не искам кой знае колко да се виждаме, но не отказвам (и то като го лъжа), а по-скоро му давам шанс и излизаме и осъзнавам, че няма защо да не искам. Задавала съм си и въпроса "С този човек ли искам да съм?", но не съм предприемала нищо докато не бъда сигурна в отговора.
Ние обаче като че ли открихме начина да се справяме с пространството и задушаването. Винаги гледаме да излизаме заедно, но не само 2мата, а или с негови или с мои приятели. Така сме сред хора, не сме сами, което ни отпуска, а в същото време никой не се сърди, че другият не му обръща внимание. Когато пък единият не може да излезе, другият прави компромис и също си остава вкъщи.

Само че в нашата връзка и двамата мислим за бъдещето и го планираме.

Аз не разбирам защо на някои двойки им се струва толкова страшно да остават често вкъщи. Защо това толкова ги плаши? На нас ни е много приятно, дрънкаме и правим всякакви глупости. Един негов приятел беше казал "На вас ще ви е много хубаво, ако живеете заедно. Винаги имате за какво да се засмеете и какво да си кажете." Може би зависи от връзката. :)

krem4et0
01-09-2011, 14:58
Уф, това виждане. И аз колко съм въртяла да се виждаме по-често. Когато се "сгаджосахме" срещите ни бяха 3-4 пъти седмично макс. После станаха 2 дни без да излизаме, а накрая-понеделник или петък (рядко и двете). Обичах просто да сме заедно. И така до преди да заживеем заедно. Когато не е на работа се случва 24 часа да сме заедно у дома. Ама ежедневието ни е друго от "срещите". Имаме си дом и се грижим за него. Днес докато се обърна...пак свърши деня.

Сега се виждаме сутрин, на обед и вечерта след като се върне от работа (лекции)+почивните дни по цял ден. Максимум 5 часа пауза да има. Миналата седмица имаше работа и не се прибра на обяд. Все едно с дни не се бяхме виждали...Много свикнах да е край мен:)

kiki1991, дай малко свобода. Кажи, че имаш ангажимент, измисли си като трябва. Навий си на пръста поне 1 ден на 10 дни да не се виждате...много помага и на секса, и на рутината. Тоя ден разговор по телефона максимум 2-3 минути. Позволи му да изпита липса...

Devil69
01-09-2011, 15:02
Ами какво да кажа.Не съм човека с дългите връзки като вас.Най-дългата ми връзка е 6 месеца и беше точно преди момичето ,за което разказах по-горе.Беше идеалната връзка-аз тогава не бях на работа,бях си по-скоро вкъщи и ходех на тренировки.Тя ходеше на лекции и на работа.Като намереше време идваше у нас,правехме най-якия секс на света и така.От време навреме излизахме по заведения насам натам.Нито аз и държех сметка с кой е и къде е нито тя на мен.И времето си мина неусетно и даже не съм си и помислил за изневяра.С другата пък точно обратното-живеехме на семейни начала.Тя ходеше на училище,аз на работа и после вкъщи.Вечр секс,сутрин секс,когато и където да се хванехме и правехме секс.Водех я насам натам,обиколили сме цяла България буквално...И въпреки това тя ми изневери:) :booooomb:

Emilen
01-09-2011, 15:06
^ Ти си бил виновен...
Не съм и твърдял друго. Но с една малка уговорка: можеше първо да прекрати отношенията си с мен, а после да се занимава с друг. При това положение, за мен остана твърдото убеждение, че просто искаше да си подсигури партнор. Така и постъпи, на практика-омъжи се за човек, който беше с няколко години по-млад от баща й. Не мога да я обвиня - бизнесмен, от истинските, доколкото имах информация. Създаде семейство, въпреки че на пръв поглед всичко изглежда, че е заради пари. Мисля, че не е сгрешила.

kremen4eto
01-09-2011, 18:50
^ Може би изневярата е била с цел да усети, че ти пука. И такива неща като твоята история се случват. Хората може да имат идеална връзка, но не са ли на една вълна, нямат ли едни и същи планове за бъдещето, няма как да оцелее връзката.
Дали изборът и е правилен си знае само тя (дори не е задължително). Искала е сериозни отношения, брак, деца, а ти - не. И вместо да се лута в търсене на този, който ще иска, е избрала този, за който е сигурна, че желае да се задоми.

kremen4eto
01-09-2011, 18:55
Ами какво да кажа.Не съм човека с дългите връзки като вас.Най-дългата ми връзка е 6 месеца и беше точно преди момичето ,за което разказах по-горе.Беше идеалната връзка-аз тогава не бях на работа,бях си по-скоро вкъщи и ходех на тренировки.Тя ходеше на лекции и на работа.Като намереше време идваше у нас,правехме най-якия секс на света и така.От време навреме излизахме по заведения насам натам.Нито аз и държех сметка с кой е и къде е нито тя на мен.И времето си мина неусетно и даже не съм си и помислил за изневяра.С другата пък точно обратното-живеехме на семейни начала.Тя ходеше на училище,аз на работа и после вкъщи.Вечр секс,сутрин секс,когато и където да се хванехме и правехме секс.Водех я насам натам,обиколили сме цяла България буквално...И въпреки това тя ми изневери:) :booooomb:

Кофти. Хората можем много да заблуждаваме. Предполагам хубавата връзка, само на теб ти се е струвала така. Имах приятел, който правеше много за мен и си мислеше, че съм щастлива. Но то така си и изглеждаше, само аз знаех, че не го обичам и не искам да съм с него. И един ден просто го зарязах. От морална гледна точка не му изневерих, но имах идеалната възможност. А той мислеше, че всичко върви идеално ...

Emilen
01-09-2011, 19:04
Кофти. Хората можем много да заблуждаваме. Предполагам хубавата връзка, само на теб ти се е струвала така. Имах приятел, който правеше много за мен и си мислеше, че съм щастлива. Но то така си и изглеждаше, само аз знаех, че не го обичам и не искам да съм с него. И един ден просто го зарязах. От морална гледна точка не му изневерих, но имах идеалната възможност. А той мислеше, че всичко върви идеално ...

Не мога да си обясня защо хората постъпват така. Правил съм го и аз, признавам. Много хора биха завидели на това, което ми се предлагаше. В един момент просто реших и скъсахме. Почти година се крих, като забраних да казват, че съм в къщи, ако ме търси. В работата беше същото... Не знам защо го правех. И до сега не мога да си обясня.

kremen4eto
01-09-2011, 19:14
^ Аз мога да кажа за себе си защо го правех. Цялата ни връзка започна като той ме навиваше, аз не бях убедена, че искам, но накрая се съгласих, като реших просто да пробвам. Само че той избърза с щастието и любовта и т.н., а аз просто пробвах. Предпочетох да спра тогава, отколкото по-късно и да го нараня още повече, въпреки че ми казваха да си дам време.

dirtyhornybitchez
01-09-2011, 19:24
На мен ми изневериха. Ходех с едно момче на 22, което беше най-страхотния човек в живота ми, беше наистина много хубаво всичко между нас, но се намеси една моя приятелка уж, която го съблазнила докато той бил пиян и го оправила и аз ги заварих щото отидох на въпросния купон малко по-късно, за да видя как вървят нещата. Нея я изкарах гола пред другите и я направих на нищо, а той горкият не знаеше кво става :D
Бях бясна, направо не знаех какво да правя, всички мен гледаха. Сега я мислят за най-долнопробната курва и всеки я мрази, благодарение на мен. Много съм доволна от себе си.
Не след дълго скъсахме. Просто защото имахме недоразумения пък и той не е мъж за 1 жена и това ме дразнеше много : ))) и просто сложих край на всичко : )) И аз му изневерих де ха-ха : )) просто реших да бъда гадна, както той беше с мен : )) Сега общуваме съвсем нормално, пием кафе зааедно и всичко е ОК между нас, просто приятели : )

krem4et0
01-09-2011, 20:05
^А той какво? Мъж на 22 се оставя да го изнасилят. И той си е виновен!

anonymous768631
01-09-2011, 20:27
Сега я мислят за най-долнопробната к***а и всеки я мрази, благодарение на мен. Много съм доволна от себе си.
Ебати животното си!!!

Ами, изнасилили са го!
Какво да прави човекът? Той с какво е виновен за тази му съдба! :-o

DarkTemplar
01-09-2011, 20:52
dirtyhornybitchez, като гледам си доста горда със себе си. Все на такива мъже да ти върви. :D

anonymous768631
01-09-2011, 21:20
Мхм, съгласен съм с теб! Та и гавра да пада с теб!

angelsdeservetodie
01-09-2011, 21:21
къртача е яко компетентен по всички теми

anonymous768631
01-09-2011, 21:22
А ти или се мъчиш яко да ме гавриш, или си застанала на правилната страна.

art
01-09-2011, 21:23
Изневерявали са ми веднъш, но връзката нбше нищо сериозно.Разбрах от обща наша позната. Каза ми кои са момичетатадори и снмики ми изпрати. Аз го попитах дали ми е изневерявал.Той отрече .Ако си беше пизнал щях да остана с него, но той излъга и се разделихме.

angelsdeservetodie
01-09-2011, 21:26
зобиш ли

anonymous768631
01-09-2011, 21:27
Никога! Мозъкът ми е прекалено ценен. ;) Нищо лично.

angelsdeservetodie
01-09-2011, 21:28
какво общо има с мозъка

anonymous768631
01-09-2011, 21:30
След време мозъкът се пристрастява и окапва лека-полека. Не е научно доказано. На теория няма такова нещо, но дефакто... Имам много нагледни примери!

angelsdeservetodie
01-09-2011, 21:34
нагледно се застреляй

anonymous768631
01-09-2011, 21:36
Хайде. Още едно от стадните животни намрази пастира си... :?

kiki1991
01-10-2011, 05:41
krem4et0 не мога да му кажа че не мога,защото първо ще се расърди и другото което е ще ме пита за какво не съм го напраила когато е бил на работа,просто това няма да стане.Предпочитам когато съм у тях и той е на лаптопа да чистя или да не се мотая много,или да си легна до него на леглото докато щтрака да го прегарна и да гледам тв.Ние сме така от много време с виждането,още на 2рия месец след запознанството ме завесе у тях,и ми каза че аз съм 2рото момиче което води,предишната я е завел 7-8 месеца чак след като се запознали,и с нея е бил 3 години и ми е казвал че не и е изневерил въпреки че е имал мн възможности,само към края на връзката го е направил и то от инат..щот тя нещяла да му даде отзад..и то не толкова че не е дала,ами защото дори не е искала да пробват,а той до тогава не е правил а мн е искал..Той като ми го казказа това мн се ядосах и го питах ,,й кво аз ако не ти дам нещо и с мен ли ще направиш тъка,,а той ми каза ако е за анален,аз вече съм го опитал тъка че ти ако искаш ще правим ако не няма...и след няколко месеца го попитах липсва ли ти нещо с мен и той винаги ми е казвал че не,все пак аз сичко му давам и не се притеснявам толкова...както казах не правим толкова често както преди секс но всеки път когато правим му давам всичко и си личи че мн му харесва и нищо не му липсва.

kiki1991
01-10-2011, 06:06
Аз имам един въпрос. Когато приятелят ми е навън с приятели аз трябва ли да разпитвам с кого и къде (за да види, че ми пука) или да не питам (за да не го задушавам)? Или трябва да намеря златната среда и да питам в границите? Понеже съм изпадала и в двете крайности и не беше добре.[/quote]

Аз не мога да ти кажа защото моя никога не е ходил някаде без мен,нито аз просто тъка сме свикнали,пък и не излизаме вообще често за една година да сме ходили 15 пъти на кафе,10 на пица,2 пъти на дискотека..иначе мн често след работа когато е 2ра до 22 и като свърши ходим с колегите му да хапнем някаде,някой път и у някой негов приятел се събираме и това са ни излизанките...той ми е казвал че му е по-хубаво у тях като сме,бил домошар,не му се изл много както преди,той сега е на 25 и сиг е нормално като ходи и на работа и то на смени..Иначе аз ако бях на твое място винаги бих питала!!!Аз за тея неща съм просто...никога няма да се променя винаги има подозрения в мен за вичко...

krem4et0
01-10-2011, 09:59
kiki1991, вземи се запиши на някой курс или почни работа. От бездействие и игра по свирката му, само ще си навредиш. И как някой си ще ми държи сметка къде кога ходя? Нито ти е мъж, нито живеете 100% заедно, а и едва ли те издържа, че да иска отчет. Не мога, ангажирана съм е достатъчно. Ама защо не сега, а после-не съм длъжна да обяснявам. И сега сме така-имам работа до обяд, отивам при майка ми (любимото) и се мотаем 3 часа. Не обичам да давам отчет като ме питат. Ако реша сама ще си кажа. Аз в момента служебни ангажименти нямам, моите доходи се харчат при крайна нужда и пак не се чувствам длъжна да въртя цялата къща, при все че имам време в момента.

Рядко излизаме по сами. По-често аз с моя приятелка или служебно, по-рядко той. Повечето ни приятели са двойки и си излизаме по семейно. И все пак се случва излизане по мъжки или с колегите му. Знам с кого е...то изборът не е много голям. Излиза основно с 2-3 момчета и се знаем, откакто сме гаджета с него долу-горе. Все с многогодишни сериозни връзки. И моят е на 25, аз също, ама на мен все купон и дискотека ми е в главата, а той още на 19 не обичаше много-много. Та излизанията му са на по бира и билярд (дартс). Моите са на кафе и по магазините предимно следобед. Питането ми е с Х ли ще сте? А значи приятелката му е свободна и можем да се видим по женски...
kiki1991, моля те обърни внимание на думата ТАКА. Много е неприятно и дразни. Благодаря.

kiki1991
01-11-2011, 05:46
krem4eto има една приказка не прави това което не искаш да ти правят..казвам го във връзка с това за излизането...честно да ти кажа това е моя болна тема!!!Просто не знам как се получи така,във началото на връзката ни и той и аз си ходехме кадето искаме(говоря за първите 2-3 месеца)аз на кафе,той с някой приятел,без мен и на плевен е ходил няколко вечери да играе покер,и вообще не ми е пукало толкова.Но след няколко месеца ходене и виждане всеки ден започнах да се влюбвам сериозно докато един ден осъзнах че почвам да го заобичвам и най-малкото ме дразнеше.И знаеш ли защо..както казах той не излиза много,каза ми че когато има сериозна връзка вообще не ходи никаде,предпочитал да си дойде от работа да си легне да ме гушка и така,а иначе когато няма приятелка излизал да хване някоя и защото нямало какво да го задържа вкъщи-точно това му бяха думите.И от там идва това че ако той сега както е с мен почне да излиза без мен..значи има нещо.Той с приятелите си не се вижда вообще,последното ни излизане с тях беше лятото и то за 2-3 часа на басейн.Друго е,когато в други връзки хората който са свикнали да изллизат почти всяка вечер,който ходят петък събота по заведения дискотеки...и то не с гаджетата си а с приятели ,,уж,,.Затова съм такава и ще почна да се замислям че ми изневерява примерно както ти казвам че от година никаде не е ходил без мен..и изведнъж поиска.

kiki1991
01-11-2011, 05:59
Пиша 2ро мнение отделно понеже на предното почна да ми прескача като пиша и е мн дразнещо и се бъркам..

Другото което исках да ти кажа е понеже знам че ти имаш дълга връзка,и като гледам имате пълна свобода и не се инт толкова..може би и аз ще се примиря след време със годините нали знаеш че чувства и сичко се променя,всичко е въпрос на време и много преборване на собственото ми мислене,не знам дали има такъв човек като мен ревнив..и то лошото е че е на моменти,един ден може да съм спокойна..на другия като почна и тел и кво ли не да му гледам,дали всичкото идва от това че за първи път се влюбвам сериозно и мисля за сериозни неща и за бъдеще с него както и той ми говори че няма търпение да се отделим само 2мата като му стане етажа!!!:(до сега съм имала и др връзки но с нокой не съм чувствала същото,не съм някаква малка която не знае какво иска,на 20 съм почти и мисля вече за сериозни неща,както ги и правя.Толкова много го гледам че скоро се бъзикахме че единсвеното нещо което не правя е да го къпя;Dиначе всичко останало правя за него..все едно не съм му приятелка,а майка.

krem4et0
01-11-2011, 07:23
Още преди да заживеем заедно му заявих, че аз не съм майка му и не желая да следвам техния модел на съвместен живот, защото някои неща не ми допадат. Както и някои не ми допадат в модела на нашето семейство. Майка му му готвеше по 2, а понякога 3 различни неща на ден. Той чинии е мил 1 път на високосна година. За чистене - абсурд. Задълженията са му били да зарежда и пали парното и да ги кара с колата до вилата им и то последните няколко години, откакто има кола и си направиха парно. За половин година под 1 покрив мога да кажа, че съм доволна. Е, в готвенето и прането съм почти на 100% активна аз (той си прави поне сам закуската и не ме буди). Но чистенето, миенето на чинии, оправянето на леглото, подреждането на неговата част от гардероба и неговите неща - той само. Пране, което не е в коша не се пере. Бельо-ако не става за пералнята - пере си го той....И такива разни дребни правила. Домакинството е общо и всеки има грижата за него. Сега се е събрал 1 куп дрехи на неговата половина на леглото - да си ги сгъва и прибира. Не съм слугиня, не съм длъжна само аз да се грижа за нашия дом. Колкото аз, толкова и той сме длъжни. Ако това, че не му слугувам 24/7 го подтиква към изневери...Не сме 19-ти век. Няма а задържам мъжа до себе си чрез слугинаж. Щом се научих неизпълнението на неговите ангажименти да не ме дразни (седят тук до мен разни дънки и блузи по столовете, ама няма да ги пренеса в другата стая ПЪК), значи имам напредък. Преди на 1 прашинка на пода се дразнех.

Не мисля, че имаме пълна свобода. И аз съм била ревнива и мърорива като излиза по мъжки. Стигало се е до там да отказва покани защото знае, че на другия ден ще ми е криво, че не сме излязли. Той само казва, че предпочита да не излезе с приятели, отколкото после цяла вечер да ми е криво или да съм намусена. И този етап отмина. И не беше страх, че ще ми изневери, а просто ми ставаше тъпо, че е някъде с хора и се забавлява, а аз тъпя у дома...После оцених и красотата в това да имаш 1-2 свободни вечери за теб, за твоите приятели, колеги. Всичко е на етапи, на приливи и отливи. Важен е балансът и да се намери оптималното за дадената връзка. И друг път съм писала и пак ще напиша по-щастлива, с по-хармонични отношения, без да се притеснявам за нашата връзка, без да ревнувам и да имаме конфликти т подобно естество, не сме били до преди да заживеем заедно. Мислех, че нещата ще са по-скоро по-трудни, но....аз съм супер щастлива и спокойна. Като знам, че нещо влагаме двамата - пари, усилия, компромиси за нашето общо бъдеще, то по-трудно е да го зарежем с лека ръка и да изневерим. Мисли в тази насока - и вие мислите за ваш общ дом. Това е хубаво, но плаши. И аз , и той бяхме уплашени и точно преди да заживеем заедно имахме най-жестоките конфликти, защото просто промяната беше голяма. Това си е сериозна крачка и може би се бои до известна степен. Но решил ли е да я предприеме, не се тревожи. Може би просто премисля какво би загубил (свобода най-вече), но пък и мисли за положителните неща.

Greennight
01-11-2011, 07:31
Ако го видиш да го прави с друга значи изневерява...Друг сигурен признак няма.

Emilen
01-11-2011, 09:46
...
Май повече ми допада 19 век... Все съм си мислел, че само мен се опитват да опитомяват така. Пълен успех едва ли е възможен, все ще забравя нещо на пода или дъската вдигната(туй пък защо толкова подлудява жените, идея си нямам...). Олеква му на човек, като види, че всички са в соса :)

krem4et0
01-11-2011, 10:57
Е, дъската на тоалетната не ме вбесява. Живяла съм с баща ми и ми е все тая. Аз пък я оставям пусната, а сме по равно 1 мъж и 1 жена. Със същото право той може да се сърди, нали? А дрехите си подрежда сам, защото го прави по-успешно от мен и така и така моята подредба се разваля и се почва наново. И има неща по пода, дивана и стола, но те са негови и не ги бутам. В коридора на шкафа за обувки стоят работните му дрехи, а купът с дрехи на табуретката му до леглото стига до прозореца...А иначе е много педантичен. 100 пъти ще ми направи забележка как съм измила (или по-скоро не измила) плота на мивката, как съм сложила яденето в хладилника или как тенджерата трябва да изсъхне преди да се прибере в шкафа, въпреки че 20 години у дома сме слагали точно така тенджера в същия такъв шкаф и нищо му няма. Така, че си мъркаме взаимно. Като добра домакиня гледам да има какво да се наяде като се върне от работа. Извършва физически труд и много огладнява. Това съм възприела като задължение. Другото-ако искам, мога, имам време или ми дойде музата...

И кой говори за опитомяване? Просто елементарни правила на един дом. Той също е наложил свои. Аз държах на някои неща, той на други. Съобразяваме се взаимно.

anonymous708973
01-11-2011, 13:17
Кремче, цялата система ми звучи супер, но някакси е прекалено подредена... Все едно сте направили таблица.
Не те укорявам, о, не! През ум не ми минава... Вие сте си семейство на практика, а аз съм много далече от тая мисъл. Но не ти ли омръзва да готвиш?
Лично аз бих предпочела да се сменяме.. Някой път ще ми дойде музата да подредя къщата, нека той сготви вместо това. :-o Не знам...

Emilen
01-11-2011, 13:56
Аз лично предпочитам да се готви само за събота и неделя. През останалото време си купуваме храна от един ресторант и не се налага и с това да товаря съпругата си.

krem4et0
01-11-2011, 14:47
Еми, омръзва ми. Но мъжът ми работи от понеделник до събота сутрин от 8 до 12-12 и 30 и след обед от 1-1 и 30 до 6 и половина - 7. Ако има лекции ходи на тях, понякога до късно вечер или от 7 сутринта. Лятото и есента работеше и в неделя поне до обед. Аз от своя страна не водя още часове и на практика уча и работя от дома. Нямам регламентирано работно време. Как да го накарам да готви? Как да отидем на ресторант като първо е в пъти по-скъпо от това да ядем домашно приготвена храна, а и второ свикнали сме да вечеряме раничко. Де факто той се прибира, къпе се и сядаме на масата. Готовата храна също излиза доста повече...Да са живи и здрави майките. Снощи неговата донесе за вечеря, а днес сготви моята. Поне 2 дни седмично ядем сготвено от тях. И не, че той го иска от мен. На мен просто сърце не ми дава да се върне и да няма нещо да яде. PinkPan7her, за да е относително поддържан един дом, трябва да има правила, организация и планиране. Далеч съм от мисълта, че всичко е перфектно, но не мога да живея в мръсотия и разхвърлотия. А иначе нямаме график. Когато не е на работа ни е ден за чистене. Някоя свободна вечер пазаруваме, прането е в края на седмицата, но всичко варира...
Колкото и да не ми се ще по-голямата тежест лежи на моите плещи. Но той знае, че ще дойде време, когато няма да е така -ще имам часове до късно или ще пиша по цял ден.

Emilen, вие може да си го позволите може би финансово. А и живеете в град, който може да ви го предложи като услуга. Тук в Свищов готова храна има на 2 магазина и е ужасно скъпо. 1 път си взехме и останахме глади, а дадохме пари, колкото ни е за 2-3 дни храната. Само пицариите предлагат услуга "доставка до дома", а не мога да ям пици 5 дни седмично. Съпругата ти предполагам също е на работа 8 часа на ден през седмицата. Аз обаче не съм и имам времето да сготвя. А и да нямам много време, мога да направя 1 куп манджички, които изискват моето време точно 10-15 минути и после варене или печене за още 30-40. Като ме мързи или нямам време постният грах, чушките с доматен сос или оризът са ми спасение.

kiki1991
01-11-2011, 20:16
,,а купът с дрехи на табуретката му до леглото стига до прозореца,,
ужас и моя е същия..но има голяма разлика от твоя че моя нищо не пипва защото за всичко е виновна майка му...тя със брат му ги гледа като бебета..постояно тича печки им пали,кафе им прай,всичко каквото се сетиш.От както ходя у тях спря да я пали тя,и почнах аз...понеже той си дойде от работа саблече дрехите и ги хвърли на куп и легне на леглото земе лаптопа и до 1-2 часа през ноща не мърда от там..но това е др тема за това мн има да се говори,ще се мъча като почнем да живеем само двамата да се научи,щото няма да стане аз да ходя на работа да се прибера и да тичам след него..:)