Влез

View Full Version : страх...?

Leaguner
01-08-2011, 14:46
Здравейте,Имам проблем с гаджето.Значи ходим от 2 месеца и все още не съм извървял пътя до леглото.Тя беше лесбийка и откакто ходим спря с това,но все още е девствена.Отначало тя искаше,аз да й доставя удоволствието,но впоследствие се отказа...Винаги казва ,че няма да дойде,когато се събираме някъде с приятели или когато аз искам да се усамотим някъде.Просто имам чувството ,че се страхува от нещо и че бяга от мен.От какво може да е това? Благодаря предварително за отговорите :)

britzy
01-08-2011, 14:57
Амиии толкова е просто-тя Е девствена => я е страх и не е още готово и за Бога вие ходите само от 2 месеца,спри да я притискаш с некви срокове -когато се почувства готова сама ще дойде и ще ти го кажи или покаже whatever

AnTiBuLLsHiTs
01-08-2011, 14:57
Много филми гледаш ..
Била лесбийка, пък ходи с тебе и спряла да бъде .. Това или е лъжа или е бисексуална и нищо чудно интимните отношения с жени да й харесват повече от теб и твоите приятели ..

kalpazanka
01-08-2011, 14:58
Не е сигурна в себе си, не е сигурна в чувствата ти към нея и не знае какво да очаква от теб, страхува се да не бъде употребена и захвърлена и т. н.

anonymous708973
01-08-2011, 15:01
"Тя е девствена, беше лесбийка, но откакто ходим, спря с това" :-o
Омфг! :razz:

FuckedUp
01-08-2011, 15:08

Nice, a?

Moderatorius
01-08-2011, 15:36
Сигурен ли си, че е спряла с лесбийския навик? :D

DarkTemplar
01-08-2011, 16:45
И аз бях розов слон, но после си хванах сериозно гадже и вече съм мъж. ;)

Дай й време да се убеди в сериозността на връзката ви и намеренията ти.

sadsad
01-08-2011, 21:13
Мисля, че има връска с баща си! :o

xinfamous
01-09-2011, 01:02
Тя беше лесбийка и откакто ходим спря с това,но все още е девствена.

ПХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХА

kl34kov
01-09-2011, 01:13
Сиг. и правиш отвратително впечатление... :D 8-) :razz:

WILD__BOY
01-09-2011, 07:48
на 12 ли е?

ThisIsMe
01-09-2011, 08:04
И как така изведнъж е спряла да бъде лесбийка?
На колко години е ?По какво определи ,че е лесбийка?
По това,че си раздава лигави целувки с приятелки ли???
Ако в действителност е хомосексуална,не се заблуждавай,не я привличаш,но ако става въпрос за 12-13-14 годишна пикла,която не си знае интересите и разправя наляво-надясно хомосексуалните си наклонности,то тя не е достатъчно зряла за връзка.
Ами ти?Заедно сте само от 2 месеца,а си тръгнал да говориш за секс? :shock: Ужас!
Правя си извод,че си с нея само заради секса.

Leaguner
01-09-2011, 14:17
Тя е на 15, просто мисля така,не защото искам да я изпозвам ,а защото просто със всичките ми приятели е така,правят си спокойно секс и такива работи и това е нормално за тях,няма значение от колко време ходят с момичетата.И да ви питам според вас това нормално ли е, тя ми казва ,че мога да правя секс с други момичета ,защото знае ,че имам нужда от това.Изобщо не ме ревнува и ме пуска на свобода ,стига от нея да не крия нищо.Но аз самия ревнувам много.

ThisIsMe
01-09-2011, 15:40
Тя е на 15, просто мисля така,не защото искам да я изпозвам ,а защото просто със всичките ми приятели е така,правят си спокойно секс и такива работи и това е нормално за тях,няма значение от колко време ходят с момичетата.И да ви питам според вас това нормално ли е, тя ми казва ,че мога да правя секс с други момичета ,защото знае ,че имам нужда от това.Изобщо не ме ревнува и ме пуска на свобода ,стига от нея да не крия нищо.Но аз самия ревнувам много.

Не гледай приятелите си!Всеки сам си преценя кога да предприеме дадена стъпка.Съдейки по това,което ти е казала ,смятам че не държи особено на теб.Може би за нея тази връзка не е нещо сериозно.
Какъв е смисъла да сте заедно,след като ти позволява да и изневеряваш?Ами разделете се и всеки да си прави каквото ще.
Аз не одобрявам това,което ти е казала,но това си е мое мнение,с което не си длъжен да се съгласяваш,разбира се.

FuckedUp
01-09-2011, 16:34
Вие това го наричате "връзка"? Nigga please..