PDA

View Full Version : Въпрос към момичетата

RoSKo0o0
01-09-2011, 08:25
Защо всяко 4 от 5-то момиче, което познавам е вулгарно? Всмисъл като си говори там с приятелки или приятели и винаги всичко завършва на "лайно", "тъпанар", "педал", "курво", "кучко", "глупак", "идиот"????
За гъзарки ли се мислят? За много оборотни ли се мислят? :? К'во стаа с тая днешна младеж? :lol:

Greennight
01-09-2011, 08:52
Момче съм,но веднага мога да ти отговоря-за да се правят на интересни! :)

RoSKo0o0
01-09-2011, 08:59
Момче съм,но веднага мога да ти отговоря-за да се правят на интересни! :)

Много грозно :?

dontcomeanycloser
01-09-2011, 09:48
Съгласна съм, че се правят на интересни.Но когато симулираш един тип поведение,било то само за да се харесаш или по други подбуди, той постепенно се превръща в постоянен.И колкото повече болни, толкова повече заразени.Въобще, представите за това как би трябвало да се държи едно уважаващо се момиче или момче са вече доста размити.Всеки иска да е еднакъв с масата, щото ако разбиваш стереотипите си ненормален някакъв.

Chemical
01-09-2011, 09:49
времената са си такива.
а и не е само говоренето.
в днешно време взеха, че и 6-7ми клас пропушиха,
което е грозно за едно момиче на такава възраст. :o

w0sh
01-09-2011, 09:54
Щото са тъпи и няма кой да ги възпитава.

nymphadora
01-09-2011, 10:13
Грозно е действително,не знам родителите спят ли?!
Но тия момичета са кифлите,дет си мислят,че нещата,които приказват са много остроумни.

Ssummerjam
01-09-2011, 10:58
Щото повечето около тях са такива, а те не искат да се цепят от колектива, щото знаят, че хората не харесват различните. Толкова им е акъла, мислят че с това си поведение показват колко са готини. :?

RoSKo0o0
01-09-2011, 11:06
Щото повечето около тях са такива, а те не искат да се цепят от колектива, щото знаят, че хората не харесват различните. Толкова им е акъла, мислят че с това си поведение показват колко са готини. :?

Това е жалко. Ами то аз се чудя вече какво е да си различен? Да си възпитан до някаква степен или да си мега простак. То се отнася това и до приятелите, е знам едни... "да ти еба майката", "тъп педал" - това нон-стоп в битовите ситуации. Нещо аз не мога да го разбера този тип отношения :lol:

FuckedUp
01-09-2011, 11:40
Семейство, възпитание, влияние..(от много неща още)

Естествено, че, ако семейството псуват като каруцари и детето ще прави същото..

Dying
01-09-2011, 11:46
Аз лично не мисля, че и семейството е виновно!! Искам да кажа, че не титулирам такова вулгарно поведение.. Но не е и семейството виновно!! Имам приятелки, които говорят точно по този начин, а пред семейството си са като ангелчета.. Затова зависи от средата в която се движат.. Защото нали знаете с какъвто се събереш - такъв ставаш..

Luscious_Heart
01-09-2011, 12:05
Ми щото си в кофти среда, ето защо.
Аз пък нямам такива приятелки (рядък случай просто) и се гордея с това.
Зависи и от даскалото, от семейството...

FuckedUp
01-09-2011, 12:08
Аз лично не мисля, че и семейството е виновно!! Искам да кажа, че не титулирам такова вулгарно поведение.. Но не е и семейството виновно!! Имам приятелки, които говорят точно по този начин, а пред семейството си са като ангелчета.. Затова зависи от средата в която се движат.. Защото нали знаете с какъвто се събереш - такъв ставаш..

Не съм казал, че винаги се дължи на семейството. По-точно си е от средата в която си..И аз като бях по-малък (не, че сега съм много голям..) пред нашите бях и аз ангелче, а като излизах с приятели си говорех бая вулгарно.. :D

Dying
01-09-2011, 12:17
Аз преди говорех вулгарно /и никак не се гордея с това - дори и пред наще... прусах си и кво ли не/ обаче с времето отвикнах.. Видях, че това е глупаво и го промених.. Но е трудно да промениш всички около себе си.. Което е мн лошо..

MaLkaTa_LaDy
01-09-2011, 12:48
Аз пък, мили мои, обичам да съм цинична. И мисля, че прекалено всеобхватно изразявате мнение. Не поставям граници на изказа си, в ситуация на разговор с близки приятели. Напротив, етикет имам и се смятам за културен човек. Но не си налагам подбор на изразните средства, когато говоря с приятели. Дори ми прави удоволствие да бъда съркастична и груба. Така че забравете своите шаблони относно темата за вулгаризмите. Ако някой желае да ме критикува и да постави под съмнение възпитанието ми, нека заповядя и се изкаже също толкова колоритно, колкото и в предишните коментари.

whitechocolate
01-09-2011, 12:56
Имам една не точно приятелка,но не мога кажа,че не ми е приятелка,която не спира да "псува" и да говори за неприемливи неща,но в същото време има 6,00 успех. Техните не я спират да ги дрънка каквито си иска,защото има "примерен" бележник.

НЕ ГО РАЗБИРАМ!

RoSKo0o0
01-09-2011, 13:00
Аз пък, мили мои, обичам да съм цинична. И мисля, че прекалено всеобхватно изразявате мнение. Не поставям граници на изказа си, в ситуация на разговор с близки приятели. Напротив, етикет имам и се смятам за културен човек. Но не си налагам подбор на изразните средства, когато говоря с приятели. Дори ми прави удоволствие да бъда съркастична и груба. Така че забравете своите шаблони относно темата за вулгаризмите. Ако някой желае да ме критикува и да постави под съмнение възпитанието ми, нека заповядя и се изкаже също толкова колоритно, колкото и в предишните коментари.

Използваш вулгаризми, псувни и се смяташ за културен човек. Определено трябва да се запознаеш с трите понятия по-обстойно и след това съвсем спокойно може да се поставиш в ответната категория в нашето социално общество.

MaLkaTa_LaDy
01-09-2011, 13:17
Използваш вулгаризми, псувни и се смяташ за културен човек. Определено трябва да се запознаеш с трите понятия по-обстойно и след това съвсем спокойно може да се поставиш в ответната категория в нашето социално общество.

Да, абсолютно точно си ме разбрал. И нека те запозная с тълкуванието на "култура", цитирано директно от речника.

1. Само ед. Съвкупност от духовни и материални ценности, създадени от човечеството през историческото му минало. Духовна култура. Материална култура. Древна култура.
2. Само ед. Образованост, знания, възпитание. Висока култура. Ниска култура. Имам богата култура.

... и други три значения, които нямат отношение по темата.

Та искаш да успориш моите личностни качества, ценности, образованието, което получавам и знанията ми?

Навиците ми при официално общуване и ролята ми в обществото... Звучи някак абсурдно да избереш своята гледна точка по всички тези отношения, на база на циничността ми, не смяташ ли?

П.с. Ще съм ти благодарна, ако преустановиш своите размишления, изпълнени с предразсъдъци.

tanch3t093
01-09-2011, 13:25
Всичко е до среда и приятели... С какъвто се събереш такъв ставаш!

RoSKo0o0
01-09-2011, 13:28
Сега ще ти дам един материал, точно от тийнпроблем по проблема "културен човек". Знам какво е култура, може да не ми го обясняваш, защото точно това уча. В основата на културата седи добросъвестността на човека, неговото възпитание, изградените нравстени ценности на човек през цялото историческо развитие.
Искаш да ми кажеш, че твоето семейство е вулгарно и постоянно използва цинизми ли? Когато видиш високопоставените хора да използват вулгаризми и псувни, тогава можеш да тръгнеш да пренаписваш историята и да дадеш ход на историческото развитие на културата в подсферата й "псувня". Само да те светна, че вулгарността, псувнята, обидата не са част от понятието "култура".

"Културен можем да наречем този човек,който уважава себе си и околните , тактичен е , притежава духовна толерантност , тактичност , също така човек който се интересува от светските новини , спазва законите на държавата и пр."

Не знам точно дали назоваването на твой приятел/ка с псувня или вулгарно определение би могло да се счете като уважение към тях, нито като толерантност.... като тактичност - да, но единствено да доказваш колко "много ги уважаваш като човешки същества".

MaLkaTa_LaDy
01-09-2011, 13:56
Вадиш си грешни изводи именно, защото мислиш ограничено. Пак ти казвам - абсурдно е да говориш за мен, при положение, че нямаш наблюдения. Абсурдно е да ме квалифицираш в измислените си шаблони. Приеми го като съвет, защото няма да съм първата, за която си сгрешил.
1. Семейството ми никога не си е позволявало вулгарности. Говориш без да знаеш.
2. Точно относно влиятелните хора, се опитях да ти кажа, че уменията ми при официално олбщуване са на ниво и мога да разграничавам личния си живот от задълженията ми, изискващи комуникация с хора от други социални и възрастови групи.
3. Кое е част от понятието култура ти цитирах от тълковен речник, без да изказвам мнение относно него. Не знам, къде прочете, че смятам "псувнята" за част от понятието.
4. Относно приятелите ми, визирам най-близките ми приятели, с които си позволявам такова отношение, сме приятели от повече от 10 години. И сме дотолкова наясно с нас самите, че няма какво да ни обиди. Уважението е формалност при една такава ситуация. Талерантността и тактичността играят роля, когато се заговори на сериозни теми. Отношенията ни са перфектни, не бъди притеснен. Когато опре да забавление - всичко си позволяваме помежду си. Аз не поставям граници на приятелите си, защото им имам пълно доверие и уважението е двустранно. Обичаме да се "нареждаме" [не се сещам за по-описателна дума] често, понякога, от скука ако щеш, но сме си наясно, че всичко това е на шега. Това, че с теб сме различни лисности, с различни мнения и интереси, ти пречи да приемеш, че за мен е забавление да бъда вулгарна в определени ситуации. Но опитай се да го приемеш, не те карам да го разбираш. По-скоро исках да ти покажа, че хората са непридвидими.

П.с. Аз излизам, защото трябва да си купя очна линия, което естествено не ви касае, но риших, че искам да го споделя. А до автора - ако искаш да продължим дискусията, смятам, че е по-добре на лични съобщения, за да не затормозяваме другите потребители от форума.

mynichka
01-09-2011, 14:19
Липсва им възпитание.

RoSKo0o0
01-09-2011, 14:30
Няма смисъл да продължаваме "дискусията". Първо това не е дискусия, а диспут, защото по-отношение на културата няма две мнения. Не е нужно аз да те опровергавам в него, защото ти сама го правиш като вмъкваш две взаимноизключващи се понятия "културен човек съм", но "съм вулгарен", т.е. аз никога не съм чел някъде за подобно животно "вулгарен културен човек".

Вадиш си грешни изводи именно, защото мислиш ограничено. Пак ти казвам - абсурдно е да говориш за мен, при положение, че нямаш наблюдения. Абсурдно е да ме квалифицираш в измислените си шаблони. Приеми го като съвет, защото няма да съм първата, за която си сгрешил.

Мисля ограничено? Аз уча именно затова - за развитието на културата през времето, уча и за ораторското изкуство. Уча, какво смятат великите оратори на Древността, какво смятат ораторите в днешно време и от там си правя изводите кое какво е.
Отговори :
1.Аз зададох въпрос. Ти говориш без да четеш ;)
2.Когато си културен човек, си културен постоянно. Когато си добър човек, си добър постоянно. Не е ли така? Във всички други случаи си лицемер.
3.Псувнята е циничност, ти казваш, че си цинична, а след това че си и културен човек. След това ми обясняваш колко широко е понятието култура, а никъде не видяхме да пише за циничността нещо?
4.Нямам нищо против теб, нищо против приятелите ти. Бъдете както си искате, наричайте се както се искате и така нататък, това не е от значение. Радвам се за вас и затова, че се разбирате. Целия наш спор, прераснал в диспут е там, че говориш в оксиморони и искаш да ме убедиш, че не са оксиморони...

Като заговорихме за световната култура, ще ти кажа един факт. Още в най-древни времена, когато хората започват да комуникират (мнооого преди създаване на държавата), когато се раждал човек... са го кръщавали с име, с което той е трябвало да бъде назоваван. Това се е запазило и до наши дни.
Най-често даваните отговори към въпроса : "Що е културен човек" са :
Да не плюе (най-важното 8-) ), да не псува и да има обноски. Тук образованието дори не влиза в сметките, но както и да е.
Културата си е доста широкоразбираемо понятие. Нямам намерение повече да водя повече този спор, тъй като ти сама се опроверга.

П.С. Като цяло аз самият не бих искал да гледам на понятието "културен човек" в толкова тесен аспект и не го правя, но твоята реплика към темата беше провокационна и нямаше как да не изразя позицията на повечето хора тук. Хайде, чао и успехи. Беше ми приятно :-) [/quote]

cw3tty
01-09-2011, 14:38
Липсва им възпитание.

+ .. 'най-добрата ми приятелка' е такава .. ужасно лигава е и постоянно ръси тъпизми, на които се смее, а аз гледам тъпо.. просто защото в 9 клас да се хили като каже "ако" не мисля, че е нормално .. въобще не е пораснала .. винаги върти интригите, мисли си, че е най-харесвана .. държи се като типична кифла .. преди не беше така, не мога да разбера .. на всичкото отгоре всички и се кефят, че се държи по тоя начин .. :smt108 :smt078

RoSKo0o0
01-09-2011, 14:42
Липсва им възпитание.

Засега сякаш това обаче е най-точното определение. Щом се държат така, значи не са възпитани.

umri
01-09-2011, 16:23
роскоооооооо, голем моралист си, да го eбa.

GunSnSteelflowers
01-09-2011, 17:19
Аз лично не мисля, че и семейството е виновно!! Искам да кажа, че не ТИТУЛИРАМ такова вулгарно поведение.. Но не е и семейството виновно!! Имам приятелки, които говорят точно по този начин, а пред семейството си са като ангелчета.. Затова зависи от средата в която се движат.. Защото нали знаете с какъвто се събереш - такъв ставаш..

Толерирам се казва 8-) А по темата проблемът не е мъже-жени и винаги е имало и ще има простаци. Писна ми да слушам какво е днешното поколение и прочие. Да не сте живяли случайно и преди 100 години, че знаете как е било тогава. Има хора и хора. Едните псуват и се храчат, а другите са създадени за по-високи цели. Това е положението, такова нещо като равенство не съществува.

biolojkata95
01-09-2011, 17:34
просто защото нямат грам възпитание

soul1199
01-09-2011, 18:39
възпитанието ..

dream1707
01-09-2011, 18:42
Вероятно само за да се правят на интересни..

Аз си позволявахме да си викаме овца (защо .. честно казано и ние не знаем :D) .. обаче само това, до по-вулгарни работи не се е стигало ... а и все пак това само на бъзик си го казвахме

Ssummerjam
01-09-2011, 19:08

Това е жалко. Ами то аз се чудя вече какво е да си различен? Да си възпитан до някаква степен или да си мега простак. То се отнася това и до приятелите, е знам едни... "да ти е** майката", "тъп педал" - това нон-стоп в битовите ситуации. Нещо аз не мога да го разбера този тип отношения :lol:

Определено в днешно време да си различен означава да си възпитан, поне до някаква степен. Абе щом си различен, ти не следваш стереотипи, а си имаш свое мнение. Повечето обаче не приемат различните, защото неизвестното в тези нешаблонни хора ги плаши.

igito97
01-09-2011, 19:18
а защо всяко момче гледа ц****е и лицетто на едно момичче?? :)

ScarletBite
01-09-2011, 19:25
Щото всичко в обществото ни е вулгарно.

unknown0inlowe
01-09-2011, 21:10
Аз пък мога понякога да напсувам или да се държа грубо и ценично,но само в лошо настроение и само пред приятели а иначе е толкова грозно да направиш нещо такова пред момче или родители и гости :?

umri
01-10-2011, 11:34
Щото всичко в обществото ни е вулгарно.
ок, бе, РазвратноУхапване.

sweetyYyY
01-10-2011, 11:52
времената са си такива.
а и не е само говоренето.
в днешно време взеха, че и 6-7ми клас пропушиха,
което е грозно за едно момиче на такава възраст. :o те 6-7ми клас правят и нещо друго... на мен също за такива момичета мнението ми е доста грозно...Това просташко,поведение нито ги прави интересни нито пък е привличащо за момчетата, е някои плейбои си падат по такива... :? До къде ни стигна обществото... :smt119

MySelf97
01-10-2011, 12:05
Мммм :( От онези думички използвам само идиот и глупак.

0станах с впечатлението,че когато момче употребява тези думи е приемливо,но когато момиче си позволи-УЖАСНО.Не съм съгласна.И за момче и за момиче е грозно!

А за идиот и глупак-това обиди ли са?! :lol:

anonymous708973
01-10-2011, 12:11
Защо всяко 4 от 5-то момиче, което познавам е вулгарно? Всмисъл като си говори там с приятелки или приятели и винаги всичко завършва на "лайно", "тъпанар", "педал", "к***во", "кучко", "глупак", "идиот"????
За гъзарки ли се мислят? За много оборотни ли се мислят? :? К'во стаа с тая днешна младеж? :lol:

Аз не познавам толкова много хора.
Самата аз на "ебаси", "бахти" и "... си е майката". Веднъж се изцепих с целия си акъл пред майка ми "еееее, баси тъпото еди-кво-си" и тя ми се ухили и ми вика "С кво?!" 8-)
Употребявам тия изрази, като се ядосам, което е сравнително често, защото съм адски пламенна натура. Към хората обаче на ку*во, ку*ко и прочее не се обръщам :)

xoxodessitoo
01-10-2011, 15:00
Самата аз на "ебаси", "бахти" и "... си е майката". Веднъж се изцепих с целия си акъл пред майка ми "еееее, баси тъпото еди-кво-си" и тя ми се ухили и ми вика "С кво?!" 8-)
Употребявам тия изрази, като се ядосам, което е сравнително често, защото съм адски пламенна натура. Към хората обаче на ку*во, ку*ко и прочее не се обръщам :)
+1
Редовно слушам момичета(и не само) които си говорят на "к*чко", "к*рво", "гъско", "патко" и толкова много други, че не ми се изрежда.
Нито аз, нито някоя от приятелките ми говори така. В повечето случай така говорят някакви си които жадно търсят внимание. Просто не се осъзнават как изглеждат отстрани. Веднъж едни от моя клас се обиждаха на "мотика" :?

lamoon
01-10-2011, 16:25
Мога да се обзаложа, че половината от
момичетата които пишат в тази тема, а
и попринцип, когато изказват негативно
мнение относно кифлите - са такива.. :? /мое мнение/

bunnyskeleton
01-10-2011, 17:46
+1
Редовно слушам момичета(и не само) които си говорят на "к*чко", "к*рво", "гъско", "патко" и толкова много други, че не ми се изрежда.
Нито аз, нито някоя от приятелките ми говори така. В повечето случай така говорят някакви си които жадно търсят внимание. Просто не се осъзнават как изглеждат отстрани. Веднъж едни от моя клас се обиждаха на "мотика" :?

Много мразя момичета да си говорят на "к*чко", "к*рво", "гъско", "патко" . Не знам, на мене като ми говорят така и се обиждам :? Пред приятели и приятелки не си позволявам да говоря вулгарно, нито пред роднини и гости. Само, ако се ядосам, чак тогава. Ама ако се ядосам почвам да казвам няколко вулгарни думи само пред приятели и приятелки.

YoUcANNOtiMaGiNe
01-10-2011, 19:10
В последния въпрос се крие истината. Не защо, а как? Как стигнахме до това положение и какво става с обществото? Ето това е въпросът. А колкото до другите, които развиват теории и се правят на големите моралисти със "страхотните си изказвания", повечето от тях не само употребяват такива думи, а са точно от онези провалени дечица. Като знаете, че сте срам за обществото, си приберете обратно фалшивия морал и си трайте :wink:

FuckedUp
01-10-2011, 19:59
Owned..

RoSKo0o0
01-10-2011, 20:12
В последния въпрос се крие истината. Не защо, а как? Как стигнахме до това положение и какво става с обществото? Ето това е въпросът. А колкото до другите, които развиват теории и се правят на големите моралисти със "страхотните си изказвания", повечето от тях не само употребяват такива думи, а са точно от онези провалени дечица. Като знаете, че сте срам за обществото, си приберете обратно фалшивия морал и си трайте :wink:

Как са стигнали ли? Според мен голяма част от тея разлигавените са дечица на тези бащи, които навремето са пропуснали казармата... и понеже е нямало кой да ги научи на това как да бъдат хора и да използват своя разум, те са го предали на своите дечица. За жалост обаче май броят на простачките е доста по-голям от броя на отсъствалите от казармата поради "болеж в 268 косъм на главата"... което не може да се покрие с моята теза. :)

ri41
01-10-2011, 20:40
то и аз така говоря, свикнах и не мога да се отуча :-|

iceeepr
01-11-2011, 14:21
Всички около мен момичета са някакви надути и се мислят за НАЙ. Някои пат се питам дали аз съм нещо сбъркана.

LofYou
01-11-2011, 14:27
В днешно време май е модерно да се говори така. Днес станах свидетелка на разговор м/у 2 колежки и ще цитирам какво ме впечатли : "Моят идиот, голям е тъпак за къф се мисли". И това от 20-21 годишни така че явно не е само в по-малките ... :-o

excuseme
01-16-2011, 13:33
Разбира се за да се правят на интересни !! Вече повечето момичета са вулгарни , безобразни и с много неподходящ речник бих казала.Аз обаче не съм и не бих станала такава.Все пак тези момичета са бъдещето на България . Все пак на една истинска млада дама не отиват подобни изрази и жаргони.Да не говорим за начина по който общуват повечето момичета дори и със най-близките си приятели.

againstyou
01-22-2011, 20:30
Ми аз избягвам да псувам и да обиждам,обаче понякога просто някои не разбират от друго и си го заслужават.Да знам че е гадно,не се гордея с тва ама както казах използвам ги при краен случай.

mmm_sweet
01-22-2011, 20:50
Мисля,че трябва да се радваш,че не е всяка :-D Тогава ще е катастрофално,сега просто се разпространява като "готин" жаргон,но не всички са го прихванали :)

martini
01-22-2011, 22:33
Общо взето се правят на интересни, а то e супер грозно...не е всяко момиче така, не се отчайвай :D

IndependentGirl
01-22-2011, 23:19
Според мен пък не зависи от семейството или от приятелите и средата, в която човек се движи. Зависи само и единствено от самия него, ако одобрява това държание ще му подражава, а ако не следователно ще избягва да се държи така или ще се промени. На мен лично ми е смешна и грозна гледка това, но всеки си решава какъв да бъде и как да се държи.. :]

bratignat
01-23-2011, 10:08

Но надявам се не обичаш да плюеш по улицата?

Няма лошо момичетата да са цинични, но адски е дразнещо да слушам малки пикли да си говорят на копеле или брат или да си разправят как били пребили някого си. Нека го кажа по този начин - физически ние сме силния пол - ако някой се бие с някой, това сме ние момчетата. Лигавщина и простотия е да кажа на добър приятел - копеле. Но когато си под 70 кила си на една плюнка живот. Това са правилата.

Също така е гейско ние да си говорим з акозметика - да ползвам козметика, но това не е повод за приказки, толкова теми има...

Добре дошли обратно в Каменната ера ;)

sh3_1s_7h3_0n3
01-23-2011, 12:02
Пуста му гъзарщина. ;)
Модерно е и се котират пред пичовете. ;) Иначе са смотани кифли, уви.

thund3rstorm
01-23-2011, 19:26
Хах каквото искате си говорете, аз също съм вулгарна и не ме е срам от това. Отличничка съм в училище, грамотна съм, родителите ми са вишисти , ИМАМ възпитание и се държа както трябва когато и където трябва. Какво обаче ме спира когато някой глупак вземе много да знае и се опита да ме ОБИДИ ОРИГИНАЛНО, да не мога да му отвърна ? И аз се нервя, когато приятелки си говорят помежду си на "путко" и "кучко", обаче твърдението , че момичетата не бива да обиждат, за да бъдат ДАМИ, е пълна глупост- бягайте ве, ако някой ме обиди какво, трябва да му лижа подметките ли, вместо да го навра в кучи задник?

Защо за момчетата е ПРИЕТО да се държат така, а за нас не ?!
Това, че някои момчета не харесвате такова поведение, защото според вас момичетата трябва да са слаби и беззащитни , не означава , че всички трябва да сме такива ;)
А вие, момичета, които правите ВСИЧКО само и само за да се харесате на момчетата - жал ми е за вас. Аман от шаблони- всеки е такъв какъвто е. Бъдете себе си, бъдете различни, ако искате псувайте, ако не искате- не псувайте, само не ходете по чуждия акъл.

rtpghhfcz
01-23-2011, 19:37
Оправи си пунктуацията, душа. Ако ти смяташ, че да псуваш е правилно,то няма смисъл да спорим. Ако ти смяташ, че всички момчета псуват и се държат грубо, то и по този въпрос няма смисъл да говорим. Ако смяташ, че това е начин да отвърнеш на нечия атака, то отново няма смисъл да говорим.

И ДА - адски е грозно да чуеш момиче да ръси глупости, да пази Господ, ако това й е нормален изказ и НЕ вижда нищо странно в това.......

spopi
01-23-2011, 20:41
Какъв се хванеш такъв станеш не ли знаете тая :-o
Може да е някоя добра но когато е попаднала в неподходяща обстановка тя свиква с нея.личен опит говоря
:)

danibebi
01-23-2011, 21:25
Аз също обичам понякога да съм вулгарна. :lol: Просто, не че винаги изреченията ми завършват на "махай се от тука, педал".. напротив. Но с приятелки много често се лигавим, като си викаме "кучко" и тем подобни. Естествено, не го правим с лоши чувства. :)

FreakBitch
01-23-2011, 21:29
Не знаех, че да имаш думи като ''курва'' , ''педал'' , ''кучка'' .. etc. в речника си, те прави вулгарен и директно сваля рейтинга ти на дама. Има ситуации, когато тези думи са си напълно уместни и няма как да чуеш от 14 годишно лапенце да се изразява с изрази като ''лека жена'' или ''хомосексуалист''. Тийнейджърски жаргон, бе брат.
Аз лично, честно използвам подобни думи и много сериозно си псувам като каруцар, когато ми го начукват в wow.
Ако исках да се правя на дама, щях да кажа на мама да вземе кройката от роклята на венецианската ми кукла и да ми ушие същата. После да ме продаде, буквално, на някой богат чичко, когото аз дори не познавам и да ми накупи книжки, които да чета, докато мъжо ми бачка, защо вийш ли, ей това правят дамите.

Схващаш ли?
В съвременното ни общество жените не се справят с по-малко неща от мъжете. И ние ходим на работа. Ние гледаме децата, ние ви перем гащите, мием ви тоалетната чиния и ви готвим блювочите. Че даже и канала сами си чистим, пък и тапети сменяме, боядисваме, ковем, панти оправяме. Че кой ще ни забрани да си псуваме наволя??

Можете да хвърлите вината за възгледите ми в/у семейството ми, но от това, което до сега съм видяла, една жена може да кара преспокойно без мъж!

anonymous708973
01-24-2011, 10:53
Хах каквото искате си говорете, аз също съм вулгарна и не ме е срам от това. Отличничка съм в училище, грамотна съм, родителите ми са вишисти , ИМАМ възпитание и се държа както трябва когато и където трябва. Какво обаче ме спира когато някой глупак вземе много да знае и се опита да ме ОБИДИ ОРИГИНАЛНО, да не мога да му отвърна ? И аз се нервя, когато приятелки си говорят помежду си на "путко" и "кучко", обаче твърдението , че момичетата не бива да обиждат, за да бъдат ДАМИ, е пълна глупост- бягайте ве, ако някой ме обиди какво, трябва да му лижа подметките ли, вместо да го навра в кучи задник?

Това, че някои момчета не харесвате такова поведение, защото според вас момичетата трябва да са слаби и беззащитни , не означава , че всички трябва да сме такива ;)
А вие, момичета, които правите ВСИЧКО само и само за да се харесате на момчетата - жал ми е за вас. Аман от шаблони- всеки е такъв какъвто е. Бъдете себе си, бъдете различни, ако искате псувайте, ако не искате- не псувайте, само не ходете по чуждия акъл.

Не бих го казала така, но си абсолютно права. Аз съм същата.
... Иначе аман от беззащитни момиченца, които една врата на маршрутка не могат да отворят, ама много знаят да раздават проповеди. :?

TheNewReligion
01-24-2011, 13:22
На същото мнение като тъндърсторм съм.

От класа ми има хора, с които по друг начин не мога да си общувам.
В четвъртъка излязох пред класа да чета нещо, което трябваше да разказвам. Аз много добре знаех, ама напук реших, че ще го чета. Така и направих. Прочетох го, седнах си аз, учителката нищо не ми каза. И идва през почивката един селяндур и ми вика: "С'а ш'ти пише двойка, понеже чете..." С усмивка на уста му казах точно следното: "Защо не вземеш да си го сложиш целия?" Учителката не ми държи сметка, тоя скапаняк долен ще ми се прави на отворен...
Ще си псувам, колкото искам, когато някой си го е заслужил.

Kobayashi
01-25-2011, 09:42
Така си е наистина,доста момичета в днешно време псуват и според мен само за да се правят на интересни.И на мен ми се случва понякога,но е рядко. Жалка история...

thund3rstorm
01-25-2011, 10:33
Кое му е жалкото? А не е ли жалко нек'ви селяндури да ти са праят на голямата работа, опитвайки се да те "ТРОПАТ", а ти да ги гледаш тъпо, мълчейки, без да им отвърнеш подобаващо и както ти душа сака..

Kobayashi
01-25-2011, 11:14
Кое му е жалкото? А не е ли жалко нек'ви селяндури да ти са праят на голямата работа, опитвайки се да те "ТРОПАТ", а ти да ги гледаш тъпо, мълчейки, без да им отвърнеш подобаващо и както ти душа сака..

Жалко е примерно как две приятелки си вървят по улицата и се обиждат.Или една вечер се прибирам и пред мен едно момиче говори по телефона и единственото,което се чуваше беше "Майка ти да еба,къде си?" , "Путко,майка ти да еба,проста!" и т.н. Грозно е.

vampire_girl_
01-25-2011, 11:31
^и мен супер много ме дразни това "ПУТКОООО,к'во ста'а,путкооо??" /много е актуално при нас/ и съответно виждаш как някаква лигла се провиква от другия край на училищния коридор.
Грозно е,а и кой каквото иска да говори - може пет библиотеки да си изчел и пак да си невъзпитан....

lipsvashh_mi
01-25-2011, 11:55
Липсва им възпитание.

Засега сякаш това обаче е най-точното определение. Щом се държат така, значи не са възпитани.
Не е от възпитанието....човек и да има добро възпитание ако попадне в лоша среда се променя....така,че дори да е основата то не е единственият фактор предопределящ такъв модел на поведение....
от друга страна може и компанията да не е толкова виновна-т.е. хората да са си цивилизовани,ама определен човек на моменти да е такъв..то си е малко и до типа човек..ако е от по-избухливите дето не си сдържа нервите лесно би се изпуснал ....напремир аз изобщо не съм такъв тип човек дето псува или от сорта,нито движа с някви прошляци -всички сме с успех над 5.50 ,учим в елитно училище и ако съм ги чула повече от 1 път макс да псуват за тея 5 години па на...смисъл и толкова няма,но напоследък съм се улавяла на моменти,че като се разпаля и ги ръся едни ,от които после ми е неудобно ама....то след дъжд качулка дето се вика..и,да не е хубаво,не приляга на момиче-то и на момчетата не прриляга,ама там по-можеш да ги разбереш...ама какво да се прави...опитвам се да го променя мойто и да мисля преди да бръщолевя,но като ми кипне и ми падне пердето сама не се познавам :lol:

aHuMaToP
01-25-2011, 18:55
Ами за другите незнам..може би, за да се правят на интерестни. Ама и аз съм така..примерно сега съм 7 клас и ми се случва често да кажа "Аре бе лайно" или "Бахти идиота" и т.н. Просто се изпускам, кофти навик. Мисля, че майка и татко се справят много добре :D ее много ясно, че пред тях не псувам, те са ми казали, че е грозно. И така..общо взето нямам отговор :D . . . времена . . .

kikatta
01-26-2011, 14:22
МнениеПуснато на: Пон Яну 24, 2011 2:53 pm Заглавие: Отговорете с цитат
thund3rstorm написа:

Това, че някои момчета не харесвате такова поведение, защото според вас момичетата трябва да са слаби и беззащитни , не означава , че всички трябва да сме такива Wink

Не бих го казала така, но си абсолютно права. Аз съм същата.
... Иначе аман от беззащитни момиченца, които една врата на маршрутка не могат да отворят, ама много знаят да раздават проповеди. Confused

прави са и двете и аз съм същата.. :) :)

thund3rstorm
01-26-2011, 16:45
winterfresh4o
МнениеПуснато на: Сря Яну 26, 2011 8:41 pm Заглавие:
майна разтравяйте си краката и задника на 14 и се чудете после що ви гаврим и използваме

не мога харесвам някоя която дори не уважавам

Брао на тебе, само не разбрах т'фа кво общо има с темата :lol: