PDA

View Full Version : Шивач/ка

takitogirl
01-09-2011, 11:26
Не знам дали това е точния раздел за тази тема, но искам да попитам дали някой знае добър шивач, който може да шие хубави бални рокли и да може да ушие рокля по мой модел.Да не взима много скъпо и да е от София.Ако сте шили нещо при него още по-добре.Моля пише те точните кординати на ателиетата им и ако може телефон за връзка.Благодаря предварително.

BobiKr
01-09-2011, 15:22
Най-евтино ще ти излезе ако отидеш в Асеновград там има много ателиета за шиене на рокли и цената е напълно нормална,докъто в София ще ти излезе доста по-скъпо.

j_adore2
01-09-2011, 17:23
Да отиде 2 пъти до Асеновград и да се върне са 100-150 лева за бензин,по - добре тук да си я шие.И аз го обимислях този вариант,но пък баща ми ме разубеди.
На мен ми дадоха визитки от няколко магазина,в които шият рокли,но нямам идея за какви цени става въпрос и дали са добри шивачките,така че няма смисъл да ти ги казвам.

FuckingFreak
01-09-2011, 18:49
^ София-Златоград автобусен еднопосочен билет е 13 лева, а Асеновград е една от първите спирки. Така че малко трудно да излезе 100 лева..

j_adore2
01-09-2011, 19:11
^Говорех за кола.И въпреки всичко дори да отиде с автобус - 26 (отиване и връщане) и после още 26 да си вземе роклята.А пък ако и майка и или баща и искат да отидат с нея,пак става 100 лева.Няма значение,тя си знае къде и с какво ще ходи :)

takitogirl
01-09-2011, 20:19
Абе то не е за парите...Просто нямам време, а и не ми се разкарва до други градове.Иначе имах оферти и от Пловдив.Искам само добра шивачка от София, която шие на нормални цени.