PDA

View Full Version : Майка ми не ми обръща внимание

tanu6a
01-10-2011, 08:35
Какво да правя?

SmilezZz
01-10-2011, 08:41
В какъв смисъл не ти обръща внимание ?

Иначе поговори с нея..Не знам точно за какво става въпрос,
но просто й обясни как се чувстваш..Недей само да й мрънкаш,а
си говорете като големи,зрели хора..

tanu6a
01-10-2011, 08:46
В какъв смисъл не ти обръща внимание ?

Иначе поговори с нея..Не знам точно за какво става въпрос,
но просто й обясни как се чувстваш..Недей само да й мрънкаш,а
си говорете като големи,зрели хора..

Аз искам да говорим, но тя само седи пред компютъра. Така може ли да се говори?

SmilezZz
01-10-2011, 08:53
Не може..Но не може ли да й кажеш например да стане,защото искаш да говориш с нея сериозно..
- А няма ли някой друг,който да я накара да стане от компютъра (Баща ти,дядо,баба,чичо ?)..

tanu6a
01-10-2011, 08:57
Не може..Но не може ли да й кажеш например да стане,защото искаш да говориш с нея сериозно..
- А няма ли някой друг,който да я накара да стане от компютъра (Баща ти,дядо,баба,чичо ?)..

не, тя става само да яде, да си почине и после...............пак на компютъра. понякога се вбесявам. добре че през седмицата съм у баба и дядо, иначе нз как щях да я търпя.

SmilezZz
01-10-2011, 09:02
Еми за друго не се сещам...
Сещам се,но най-малкото,което е - ще се изнерви..
Но колкото и трудно да ти е - просто се опитай да не
й обръщаш внимание..

tanu6a
01-10-2011, 09:06
Еми за друго не се сещам...
Сещам се,но най-малкото,което е - ще се изнерви..
Но колкото и трудно да ти е - просто се опитай да не
й обръщаш внимание..

за какво се сещаш

SmilezZz
01-10-2011, 09:19
Или когато стане - да сложиш някоя парола на компютъра,за да не може да влезе..Или пък да "извадиш" кабела,когато тя си играе (или там,каквото прави) и да я накараш да си поговорите..
- Тъпи са идеите и както казах най-малкото,което е - ще ти се изнерви..

tanu6a
01-10-2011, 09:24
Или когато стане - да сложиш някоя парола на компютъра,за да не може да влезе..Или пък да "извадиш" кабела,когато тя си играе (или там,каквото прави) и да я накараш да си поговорите..
- Тъпи са идеите и както казах най-малкото,което е - ще ти се изнерви..

ооооооооооооо, определено ще се ЯДОСА

Infection
01-10-2011, 14:58
Кофти работа!!!
Ако искаш да седиш на комп си земи лаптоп
но ако имаш предвид за съвети и такива ами и аз незнам вече трудна ситуация що не опиташ докато яде 8-)

tanu6a
01-10-2011, 15:38
Благодаря за съветите. Ще опитам и ще ви кажа

3oPuTy
01-10-2011, 16:11
Е майка ти на работа не ходи ли бе?! :shock:

tanu6a
01-10-2011, 16:17
Е майка ти на работа не ходи ли бе?! :shock:

аз ти говоря за през уикенда

3oPuTy
01-10-2011, 16:24
Ами щом говориш само за уикенда,значи все пак през останалите 5 дена не е залепена за компютъра и ти преспокойно можеш да се възползваш.

victimofpain
01-10-2011, 16:55
Ами щом говориш само за уикенда,значи все пак през останалите 5 дена не е залепена за компютъра и ти преспокойно можеш да се възползваш.
Авторът написа, че през седмицата живее с баба си и дядо си.

3oPuTy
01-10-2011, 19:42
А това не съм го видяла ...
Ами к'во да кажа ... Явно майката е доста безотговорна :? Детето ти се прибира във вас за 2 дена в седмицата,а ти не му обръщаш внимание заради единия компютър ... Ужасно! :?

MissHouse
01-10-2011, 19:53
на твое място ще и кажа че не намирам смисъл да се прибирам при нея през уикенда за да я гледам как пуска корени пред монитора :x :x :-x или ще ми отдели малко време или вече ще ме вижда само в фейс-а :D
аз така бих постъпила щом не иска да ме чуе ... успех :-) :-) :-)

tanu6a
01-13-2011, 08:48
на твое място ще и кажа че не намирам смисъл да се прибирам при нея през уикенда за да я гледам как пуска корени пред монитора :x :x :-x или ще ми отдели малко време или вече ще ме вижда само в фейс-а :D

През фейса не става, защото тя не иска хората там да разбират, че имаме 2 компютъра

MissHouse
01-13-2011, 19:45

През фейса не става, защото тя не иска хората там да разбират, че имаме 2 компютъра
нее ти не ме разбра искам да кажа че вече като иска да те вижда ще гледа профила ти не теб самата схвана ли ме :D :-) :-)

tanu6a
01-14-2011, 06:25

нее ти не ме разбра искам да кажа че вече като иска да те вижда ще гледа профила ти не теб самата схвана ли ме :D :-) :-)

да, ама пак няма да може, защото не дава да качвам лични снимки

FernandoTorresIkerCasilla
01-14-2011, 10:54
И при мен беше така .. Ама аз не съм искала да говоря с нея исках компа .. :lol: Whatever ..

По темата - докато е на компютъра иди при нея, занеси и кафе и нещо за ядене .. Или пък сок и нещо за ядене, и и кажи че искаш да поговорите. Ако каже че не може - възрази и! :) Друг начин според мен няма .. Айде късмет и сподели какво е станало после. :)

scrooper
01-14-2011, 13:16
е питай я и настоявай за отговора. После й заяви, че ще останеш при баба и дядо, ако не се промени.

GirlYyYXD
01-14-2011, 16:11
Събуди я докато спи :lol: :razz: Тогава ще имаш идеален повод за разговор! :razz: :razz: :razz: Разбира се бъзик. ;) Ми не знам как можеш да постъпиш.....Аз като искам да говоря с мама-или е на компа,или чете,или спи....Връща се в 7 вечерта-яде....и на мен не ми остава много време,но я занимавам докато чете и е успешно!Само не ми вземай примера,защото може да й скъсаш нервите :-D

tanu6a
01-16-2011, 15:00
здравейте, този уикенд мина добре - поговорихме си, не за кой знай кви неща, но си поговорихме макар и малко

ludiqtzubar96
01-16-2011, 16:22
Аз не знам какъв ти е проблема,аз щях да се радвам ако не ми обръщаше внимание. :D
Естествено че се шегувам,иначе браво,че имаш прогрес,така от седмица на седмица ще почнете да си говорите.Иначе още от както си била малка не ти е обръщала внимание или така е последните години ?

tanu6a
01-17-2011, 09:51
Аз не знам какъв ти е проблема,аз щях да се радвам ако не ми обръщаше внимание. :D
Естествено че се шегувам,иначе браво,че имаш прогрес,така от седмица на седмица ще почнете да си говорите.Иначе още от както си била малка не ти е обръщала внимание или така е последните години ?

откакто прекрахме интернет.- преди 2-3години

ludiqtzubar96
01-17-2011, 13:28

откакто прекрахме интернет.- преди 2-3години
Егати и пристрастената тогава,има и по-хубави неща от компютъра.Май един от начините да си поговорите е като резнеш кабелитe........

OneY
01-19-2011, 16:41
Егати и пристрастената тогава,има и по-хубави неща от компютъра.Май един от начините да си поговорите е като резнеш кабелитe........
Точно това щях да предложа, или да и качин някой вирус - по погрешка - НЕ СЕ БЪЗИКАМ !!! Да кажа честно , аз бих опитал всякакъв начин, да и превлича вниманието - ДОРИ и да си счупя някоя ръка или крак ... Помоли я да излезете, да си купите нещо, т.е. да обядвате, лично аз излизам с майка доста рядко в годината - да си купя дрехи или да идем на някакъв празник ...

tanu6a
01-23-2011, 13:23
ааааа най-много мразя когато съм в цикъл, лошо ми е, повръщам - и тя да седи и да си цъка на компа

rudi98
01-24-2011, 20:58
Най-добре и кажи какво чувстваш! :oops: