PDA

View Full Version : Какво мислите за това? Вярвате ли на тези неща?

mistres
01-10-2011, 08:40
гледайте видеото

http://www.youtube.com/watch?v=aptBMZZrEzw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=8Kz7vfXQ61c&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=9j9bJQlwmxg&feature=related

Какво мислите за това? Вярвате ли на тези неща?
Какво ви е мнението?? :( :-# :-# :-# :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

gandalfepi4
01-10-2011, 09:05
не. не сме толкова тъпи че да вярваме в такива неща

Nam3less3
01-10-2011, 09:50
Не ми се гледа цялото. Кажи с 2 думи какви са тайните на магията и проклятието според този ходжа?

Jeuelle
01-10-2011, 12:27
Не вярвах и май все още гледам твърде скептично на подобни аномалии, но имам приятели (мюсюлмани) , които са крайно убедени в това, че магии се правят, магии действат и дори повечето от тях са ги изпитвали на собствен гръб. Разказвали са ми за доста страховити случаи (подобни на тези, за които разказва ходжата) - развалени семсйства, болести, неуспехи и прочее .. Да, все неща , които могат да се случат и без намесата на заклинания :))) , но от това , което знам - те са много фанатизирани на тази тема и това е достатъчно в мен да има дори малък процент на съмнение .. :)

01-10-2011, 15:23
Чоек....Тфа са....Все едно да кажеш, че фокусите съществува...А всъщност това е ловкостна пръстите...Магия няма....Просто това са психически влияния...А психиката,самовнушението и тн са много силни фактори....Докато го гледах неможах да изтрия усмивката от физиономията си....Но обаче ходжата много ме зарадва как говори спокойно....И с търпение разказва...

Nam3less3
01-10-2011, 15:27
90% от магията и проклятията са силна психична енергия, самовнушение, силна воля, желание и мисли за дадената магия.

Jeuelle
01-10-2011, 15:28
Аз не говоря за магия, като да застанеш над казана с отвара и да изричаш абра-кадабра.

01-10-2011, 15:37
Ами за....?????????

Jeuelle
01-10-2011, 15:47
За магията, като невероятната способност на човека да контролира негативната си енергия. Вече го написаха преди мен, за това не исках да повтарям.

Nam3less3
01-10-2011, 15:52
Всъщност магията е всяко необяснимо нещо. Ако след 200 години телепатията и всички свърхспособности станат масови и бъдат доказани и изследвани, то няма вече да се наричат магия. Други наричат магия всяко действащо нещо, нарушаващо законите на природата. Примерно за сегашната наука би било магия местенето на предмети с мисли, защото нарушава физичните закони(освен ако не съществуват други, които не може да се изследват от науката).

01-10-2011, 17:33
Всъщност магията е всяко необяснимо нещо. Ако след 200 години телепатията и всички свърхспособности станат масови и бъдат доказани и изследвани, то няма вече да се наричат магия. Други наричат магия всяко действащо нещо, нарушаващо законите на природата. Примерно за сегашната наука би било магия местенето на предмети с мисли, защото нарушава физичните закони(освен ако не съществуват други, които не може да се изследват от науката).

Не виждам къде спомена магия....?
А и сътворението на нашета вселена магия ли е? Като е необяснимо(за масата)???

Nam3less3
01-13-2011, 13:05
Не виждам къде спомена магия....?
А и сътворението на нашета вселена магия ли е? Като е необяснимо(за масата)???За масата ли? Защо само за нея, да не би някой да има обяснение?

gandalfepi4
01-13-2011, 16:22
^ ъммм... да?

Nam3less3
01-13-2011, 16:39
^ ъммм... да?Има теории и обяснения, но има и някой фундаментални въпроси, за които няма как да се разбере истината.

gandalfepi4
01-13-2011, 16:46
и това какво общо има с факта че на въпроса ти е отговорено?

01-13-2011, 17:33
^ ъммм... да?Има теории и обяснения, но има и някой фундаментални въпроси, за които няма как да се разбере истината.

Ти си много плиткомислещ...Това, че масата няма достъп и незнае как не значи, че някой незнае(споменавал съм за какво става на въпрос)...

Nam3less3
01-13-2011, 18:08

Ти си много плиткомислещ...Това, че масата няма достъп и незнае как не значи, че някой незнае(споменавал съм за какво става на въпрос)...Я пак кажи за какво става въпрос? Т.е. кои са тези, които знаят всичко това? Известни ли са? Имат ли фейсбук?

01-13-2011, 18:18

Ти си много плиткомислещ...Това, че масата няма достъп и незнае как не значи, че някой незнае(споменавал съм за какво става на въпрос)...Я пак кажи за какво става въпрос? Т.е. кои са тези, които знаят всичко това? Известни ли са? Имат ли фейсбук?

Има и туйтър...даже се е снимал...във вбокса....
Казвал съм....при това един от най-значимите хора...той е бил посветен в тайното познание...

Nam3less3
01-13-2011, 18:28

Казвал съм....при това един от най-значимите хора...той е бил посветен в тайното познание...Е кажи му пак името? Няма ли да ме просветлиш?

01-13-2011, 18:43

Казвал съм....при това един от най-значимите хора...той е бил посветен в тайното познание...Е кажи му пак името? Няма ли да ме просветлиш?

Целата е сам да достигнеш до просветлението...ако някой ти каже няма да просветиш...Това е като подсказването на изпит/контролно....не го ли научиш, дори и някой да ти го каже ти няма да го знаеш...Но ако искаш ще ти кажа името...

Nam3less3
01-13-2011, 18:45
Искам :)

01-13-2011, 18:53

Франсис Бейкън...

Nam3less3
01-13-2011, 19:32

Франсис Бейкън...Значи той е от онези хора, разполагащи с почти цялата информация така ли? Откъде знаеш това, той ли ти го каза? Или го прочете някъде?

01-13-2011, 19:49

Франсис Бейкън...Значи той е от онези хора, разполагащи с почти цялата информация така ли? Откъде знаеш това, той ли ти го каза? Или го прочете някъде?

Зависи...чувал съм го от няколко места...

Nam3less3
01-13-2011, 19:50

Зависи...чувал съм го от няколко места...Е сподели няколко места.

01-13-2011, 20:20

Зависи...чувал съм го от няколко места...Е сподели няколко места.

Е не мога да ти кажа 100% защото го знам отдавна...но примерно от един приятел,който за занимава в тази област, в статия, в конспиративни сайтове, дори май и в една книга беше загатнато(ама не си спомням в коя)...

Nam3less3
01-13-2011, 20:41
И аз мога да ти цитирам приятели, статии, книги, сайтове, защо непременно твойте източници са верни, а всичко друго е лъжа?

ZipFail
01-13-2011, 20:48
Не бе брат, то разбраш ли, трябва да си отвориш очите и сам да събираш информация, не може ей така наготово да ти се даде, то е очевидно, ама ти си заблудена овца и не можеш да го видиш, щото анунаките са те програмирали, ама са скрили всичко и нямаш достъп до тайното знание, понеже се хранят с енергията ти...

Nam3less3
01-13-2011, 21:01
Не бе брат, то разбраш ли, трябва да си отвориш очите и сам да събираш информация, не може ей така наготово да ти се даде, то е очевидно, ама ти си заблудена овца и не можеш да го видиш, щото анунаките са те програмирали, ама са скрили всичко и нямаш достъп до тайното знание, понеже се хранят с енергията ти...И аз да бях на тяхно място(на анунаките) и аз тъй щях да направя :D
На скоро имаше един глупав филм Skyfire - в него извънземните ни нападнаха и се хранеха с мозъците ни. Знаех си - този филм доказва истината, и заради това беше оплют от всички, от заблудената маса :idea:

01-14-2011, 06:57
Не бе брат, то разбраш ли, трябва да си отвориш очите и сам да събираш информация, не може ей така наготово да ти се даде, то е очевидно, ама ти си заблудена овца и не можеш да го видиш, щото анунаките са те програмирали, ама са скрили всичко и нямаш достъп до тайното знание, понеже се хранят с енергията ти...

Дори и като целиш да се ебаваш...си прав понякога....

gandalfepi4
01-14-2011, 07:31

Франсис Бейкън...

ъъъъ...? какво общо има бейкън с каквото и да е?

за пръв път чувам да е бил свързан с нек'ви конспиративни теории, даже като погледнах в гугъла едва-едва излизат просто някакви намеци и при това не са свързани ни с рептили, ни с анунаки (вероятно защото са измислени доста по-късно, но както и да е)

я кажи к'ви ги дрънкаш

01-14-2011, 11:09
Кой е казал, че е свързан с конспиративни теории? или ануннаки...?

JDeel
01-16-2011, 13:05
Абеее... всичко е пари. Я вижте, и ходжата продава малката книжчица с молитви за искащи да се самоубиват за скромната сума от само 4000-5000 лв. Вместо да ги раздават безплатно като добри самаряни :-D

01-16-2011, 13:23
Е има и власт...контрол..не само пари,,,

JDeel
01-16-2011, 14:05
Всичко има, и доверие, надежда, объркване... пълна каша от чувства.
Но и защото става такава каша, нещата излизат от контрол.

На мен ми е много странно например... ок, един човек иска да направи магия на друг за да бъдат заедно... не вярвам въобще този човек да е в състояние да направи щастлив другия след това, включително и себе си. На любовта естествения враг е егоизма, а правенето на магия е изключително егоистично нещо и не виждам как след това ще можеш да се настроиш към раздаване за този човек. Той се е превърнал в нещо като открадната играчка :?

01-16-2011, 16:53
Всичко има, и доверие, надежда, объркване... пълна каша от чувства.
Но и защото става такава каша, нещата излизат от контрол.

На мен ми е много странно например... ок, един човек иска да направи магия на друг за да бъдат заедно... не вярвам въобще този човек да е в състояние да направи щастлив другия след това, включително и себе си. На любовта естествения враг е егоизма, а правенето на магия е изключително егоистично нещо и не виждам как след това ще можеш да се настроиш към раздаване за този човек. Той се е превърнал в нещо като открадната играчка :?

Да, но егоизма е признак на самосъхранение...