View Full Version : Как да забързаме менструацията си?
geridepp
01-10-2011, 16:42
Здравейте! Знам, че въпросът ми е малко стряскащ, но съм отчаяна. В петък гаджето ми заминава за Германия, а на мен днес ми дойде. Моля ви, момичета, кажете някакъв метод за забързване на менструацията! По принцип ми върви по 7-8 дни, искам да ми свърши до петък. Знам, че цикълът се забавя чрез витамин Ц, но има ли вариянт да се усили отлюпването на стената на матката и процесът да свърши за 3-4 дни?
Не знам , не съм чувала за ускоряване, но защо не пробва да я спреш?:)
Ами на мен преди ми бяха изписали хапчета за нормализиране защото се е случвало да ми идва по 100000000000000 пъти в месеца :x :D докато приемаш тези хапчета менструацията спира. За това се сещам само в момента разпитай в аптеките и ако се продават без рецепта мисля че трябва да помогне.
Edm0nDantes
01-10-2011, 20:26
глътни един аспирин
RoSKo0o0
01-10-2011, 20:31
Седни на 90 градуса като лицето да сочи тавана. След това си задавай "О, аз съм толкова изненадана", усмихни се, изкашляй се и кажи "хей, аз се изкашлях, май действа". Това в продължение на 5 часа всеки ден. Иии... горе долу ще ти идва през 7 дена, успех!
juveteam
01-10-2011, 20:47
За забавяне незнам, но знам, че можеш да го спреш и така ще е най-добре(не, че е добре, но поне да правите секс)...
Дръж си го до четвъртък и след това го спри....
anonymous708973
01-11-2011, 13:26
За забавяне незнам, но знам, че можеш да го спреш и така ще е най-добре(не, че е добре, но поне да правите секс)...
Дръж си го до четвъртък и след това го спри....
Така е, не е полезно, защото си е игра с организма. При мен обаче нямаше никакви странични ефекти. 2 дена след като спрях да пия хапчето, ми дойде, а следващият месец разцепи секундата. За името на хапчето - ЛС.
shugababe112
01-11-2011, 18:12
Ползвай тампони и пий Парецетамол всеки ден.Гарантирам ти,че за 3-4 дни ще ти свърши по естествен път