- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да забързаме менструацията си?
Здравейте! Знам, че въпросът ми е малко стряскащ, но съм отчаяна. В петък гаджето ми заминава за Германия, а на мен днес ми дойде. Моля ви, момичета, кажете някакъв метод за забързване на менструацията! По принцип ми върви по 7-8 дни, искам да ми свърши до петък. Знам, че цикълът се забавя чрез витамин Ц, но има ли вариянт да се усили отлюпването на стената на матката и процесът да свърши за 3-4 дни?
Не знам , не съм чувала за ускоряване, но защо не пробва да я спреш?![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ами на мен преди ми бяха изписали хапчета за нормализиране защото се е случвало да ми идва по 100000000000000 пъти в месеца![]()
докато приемаш тези хапчета менструацията спира. За това се сещам само в момента разпитай в аптеките и ако се продават без рецепта мисля че трябва да помогне.
глътни един аспирин
Седни на 90 градуса като лицето да сочи тавана. След това си задавай "О, аз съм толкова изненадана", усмихни се, изкашляй се и кажи "хей, аз се изкашлях, май действа". Това в продължение на 5 часа всеки ден. Иии... горе долу ще ти идва през 7 дена, успех!
хЪх...
Така е, не е полезно, защото си е игра с организма. При мен обаче нямаше никакви странични ефекти. 2 дена след като спрях да пия хапчето, ми дойде, а следващият месец разцепи секундата. За името на хапчето - ЛС.Първоначално написано от juveteam
Ползвай тампони и пий Парецетамол всеки ден.Гарантирам ти,че за 3-4 дни ще ти свърши по естествен път