View Full Version : Правих секс с бившия ми..
Здравейте. Днес се видях с бившия ми..ходих в тях на гости,по принцип това става много рядко от както сме разделени 9-10 месеца се е случвало 2-3 пъти.И така отидох в тях говорихме си,ядохме и накрая легнахме.Аз с гръб към него без да го докосвам без нищо обаче той започна да ме гали и лека по лека се стигна до събличане и целувки..СЕКС..Казах си "ужас,какво правя" но продължих..докато правихме секс не изпитвах нищо..никакво удоволствие той посягаше да целува устните ми,но аз се отдръпвах,защото не ми беше много приятно и нямаше никакви чувства във всичко това.В момента имам приятел който наистина обичам сигурно ще си кажете как ще го обичам щом съм му изневерила..но наистина е така.Дори не знам защо го направих като се сремя всичко да е ок в отношенията ми с него,най-голямото ми желание е да се разбираме и да се обичаме.Чувстам се супер гадно дори може да се каже,че се мразя и не знам какво да правя за да забравя отвратителната ми постъпка..Не очаквам положителни коментари върху темата,но просто исках да си го кажа на някой и да усетя малко облекчение.
TheBeliever
01-10-2011, 20:07
Е като си му легнала в леглото какво очакваш? Да ти чете приказки ли? Ако наистина не си го искала нямаше да го позволиш. Поне имай достойнството да признаеш на приятеля си за долната си постъпка. Момчето едва ли заслужава да му се подиграваш така.
Ъ, да, явно не те е изнасилил, спала си с него по собствено желание. Мисля, че е честно да кажеш на приятеля си, който или ще те намрази и ще скъса с теб, или ще ти прости, ако те обича достатъчно. Но имай предвид, че мъжете трудно преживяваме такива неща. Мисля, че дори не е трябвало да се срещаш с бившия си! И, какво значи "легнахме"? Ти да не би да си ходила да спиш в тях? Всички знаем, че такива приятелски вечери често се оказват нещо повече..
FuckedUp
01-10-2011, 20:15
Ах, ах..
Extremescream
01-10-2011, 20:17
Moето не е положителен коментар,но няма и да е крайно лош.Хубаво,станалото-станало.Няма да се повтаря,нали?То си зависи от теб.Ако не друго,след това си премислила и си решила с кого искаш да си,твоя приятел,а не сама или с бившия.Лошо ще стане само ако той разбере какво е станало,надявам се за твое добро да не стане това.
И наистина,недей да правиш това повече,ще нараниш и себе си,и друг човек.
Всеки прави грешки, човешко е. Най - шибаното обаче е че хем се чувстваш виновна хем не ти е било приятно. Просто си направила услуга на бившия си, който явно още има чувства към теб. Горе главата и гледай да не повтаряш стари грешки отново. :)
juveteam
01-10-2011, 20:49
Здравейте. Днес се видях с бившия ми..ходих в тях на гости,по принцип това става много рядко от както сме разделени 9-10 месеца се е случвало 2-3 пъти.И така отидох в тях говорихме си,ядохме и накрая легнахме.Аз с гръб към него без да го докосвам без нищо обаче той започна да ме гали и лека по лека се стигна до събличане и целувки..СЕКС..Казах си "ужас,какво правя" но продължих..докато правихме секс не изпитвах нищо..никакво удоволствие той посягаше да целува устните ми,но аз се отдръпвах,защото не ми беше много приятно и нямаше никакви чувства във всичко това.В момента имам приятел който наистина обичам сигурно ще си кажете как ще го обичам щом съм му изневерила..но наистина е така.Дори не знам защо го направих като се сремя всичко да е ок в отношенията ми с него,най-голямото ми желание е да се разбираме и да се обичаме.Чувстам се супер гадно дори може да се каже,че се мразя и не знам какво да правя за да забравя отвратителната ми постъпка..Не очаквам положителни коментари върху темата,но просто исках да си го кажа на някой и да усетя малко облекчение.
Сигурно имаш още някакви чувства към това момче...
Или просто си искала да усетиш тази тръпка....
MarkKnight
01-10-2011, 20:55
Има за какво да се срамуваш,вината е изцяло твоя,легнала му на леглото....щом не изпитваш нищо към него,защо не го спря?!При положение,че си имаш и приятел,просто се надявай,да не разбере,иначе ще ти стане в ПЪТИ по гадно...
mecho8888
01-10-2011, 21:21
Е като си му легнала в леглото какво очакваш? Да ти чете приказки ли? Ако наистина не си го искала нямаше да го позволиш. Поне имай достойнството да признаеш на приятеля си за долната си постъпка. Момчето едва ли заслужава да му се подиграваш така.
Ама верно това жената е уникално същество. Легнала, ама с гръб :D
действай като мъж - направи се, че нищо не е станало и отмини
Мисля, че е честно да кажеш на приятеля си, който или ще те намрази и ще скъса с теб -
- ти побърка ли се? :D Трай си и спаси кожата. Все пак ако ти харесва приятеля ти рискуваш да го загубиш. Защо да рискуваш?
Мен лично би ми харесал следващият секс ако си ми гадже, защото ще си мисля, че спа с пълна мърла. Но аз съм извратен, така че мойто мнение не е теглило в случая.
В другото време щях да се правя на леко сърдит за да обера уникалните ласки на гузно момиче :P
Може би наистина съм знаела какво ще стане,но не направих така,че да не се случи..и все пак мисля да забравя за случилото се и да продължа напред с приятеля ми който многоооооооооо обичам.. :smt120 :smt049
marin4itu
01-11-2011, 05:57
Може би наистина съм знаела какво ще стане,но не направих така,че да не се случи..и все пак мисля да забравя за случилото се и да продължа напред с приятеля ми който многоооооооооо обичам.. :smt120 :smt049
Ти нормална ли си така да се подиграеш с приятеля си... Да си продължала, щото го обичала.. Глупости! На тебе приятно ли ще ти е приятелят ти да е спал с бившата си и да се прави, че нищо не е станало и ти да разбереш от някъде другаде.. Той със сигурност ще разбере един ден.. Са ма си си виновна, че си го позволила.. ПОНЕСИ СИ ПОСЛЕДСТВИЯТА! Човек, когато обича истински, не изневерява!
kiki1991
01-11-2011, 06:05
Ти нормална ли си така да се подиграеш с приятеля си... Да си продължала, щото го обичала.. Глупости! На тебе приятно ли ще ти е приятелят ти да е спал с бившата си и да се прави, че нищо не е станало и ти да разбереш от някъде другаде.. Той със сигурност ще разбере един ден.. Са ма си си виновна, че си го позволила.. ПОНЕСИ СИ ПОСЛЕДСТВИЯТА! Човек, когато обича истински, не изневерява!
,алко к*рвенски постъпка..за ква любов говориш към него щом изневеряваш ???кво ти липсва с него че ходиш при бившия???
BobiGalabov
01-11-2011, 06:27
Абе крас(т)авице ти случайно питала ли си бившия си за мнение. Ако не си...ЕВАЛАТА!!! Трябва да кажеш на сегашния си приятел но първо искай обяснение от бившия. Аз все пак не смятам че си абсолютно виновна макар че ми изглеждаш малко...странна...
mrazqkindergarten
01-11-2011, 06:29
:lol: Друг път го обичаш.. Ако беше така даже няма да се занимаваш да ходиш у бившия ти, моля ти се... Не знам кво да кажа, на твое място щеше да ми е мноооооого гузно. ;)
SmilezZz
01-11-2011, 07:57
Обичаш го,ама друг път !!
Как може да имаш уж силни чувства към сегашния си приятел,а да ходиш у бившия си и да правиш секс с него ? Ти сама си си виновна..
Най-добре е да кажеш на сегашния си приятел за случилото се - пък останалото си зависи от него - или ще те намрази и ще скъса с теб,или ще ти прости..
nymphadora
01-11-2011, 09:18
Легнала в леглото му,АМА с гръб-surprise butseks :lol: :lol:
Хаха много сте зле..не се правете на много чувствителни...Да много ми е гадно и гузно и все пак го обичам.Нито ме познавате нито можете да знаете дали го обичам или не.Даже ще ви кажа,че съм ВЛЮБЕНА В НЕГО.хаха запазете си тапите коментари за вас и за вашите грешки,няма нужда да сте толкова агресивно настроение към хора които не познавате.. :-P
juveteam
01-11-2011, 10:15
Така е....Вече се е случило и връщане назад няма...
Просто да си знаеш за напред.
Хаха много сте зле..не се правете на много чувствителни...Да много ми е гадно и гузно и все пак го обичам.Нито ме познавате нито можете да знаете дали го обичам или не.Даже ще ви кажа,че съм ВЛЮБЕНА В НЕГО.хаха запазете си тапите коментари за вас и за вашите грешки,няма нужда да сте толкова агресивно настроение към хора които не познавате.. :-P
Всичко който ти писаха са правили грешки и да не се правят на света вода ненапита...
Гледай напред и това е ... ;)
Да със сигурност са правили грешки... :x А на теб благодаря за това,че не ме упрекваш :) :-)
juveteam
01-11-2011, 10:24
Да със сигурност са правили грешки... :x А на теб благодаря за това,че не ме упрекваш :) :-)
Не мисля, че трябва да те опреквам...
И да те опреквам няма какво да се промени...Все пак си пуснала темата за да ти помогнеме, а не всеки да ругае...Но в този форум е така...
Ти пишеш тема, следващия те псува, третия псува втория, четвъртия псува тебе, петия псува третия и тебе и така....
BTW - На колко си... ???
Да става грозна гледка в този форум..На 18 а ти ? :)
niquetamere
01-11-2011, 10:35
И да те опреквам няма какво да се промени...Все пак си пуснала темата за да ти помогнеме, а не всеки да ругае...Но в този форум е така...
Ти пишеш тема, следващия те псува, третия псува втория, четвъртия псува тебе, петия псува третия и тебе и така....
BTW - На колко си... ???
Разбра я че е от лесните и си пробваш късмета ли? :lol:
dimitar_ak
01-11-2011, 10:37
Хайде разкъсайте момичето. Стават грешки и нейната грешка не е, че е правила секс с бивш приятел. Аз виждам друга грешка. Ти отричаш това, че бившия още ти влияе и може да те има. Забрави и него и случката, ако наистина държиш на сегашната си връзка. Нищо не казвай и признавай, но си дай воля да скъсаш напълно с миналото.
Хахаха Лесна а? Ами ще те разочаровам,но не съм от лесните...И ако обичаш си запазвай грозните мнения за себе си!
Lancelot
01-11-2011, 10:46
Не съм съгласен. Именно защото твърди, че е влюбена в него и че го обича, трябва да му каже. Спала си с бившия зад гърба му и ще се правиш на невинна? Моля ти се...ако успееш да се отървеш от съвестта си, то чувствата ти към него не са истински. Съжалявам. НЕ, не те познавам, но всеки себеуважаващ се човек, който ИСТИНСКИ обича половинката си трябва да е наясно, че истината, особено за подобни неща, е от огромно значение за връзката. Ако споменатата връзка е сериозна, разбира се.
Ако му кажеш ще го боли, естествено е...ама представи си, ако научи от бившия ти?? Поне му дай свободата да премисли, да се успокои и да реши дали да ти прости..не бъди егоистка...Трябва да понесеш последствията от грешката си.. иначе.. накъде?
Както и да е, ако наистина си на 18 едва ли има нужда да пиша всичко това, но....като гледам какво си решила, мога само да съжалявам момчето, което явно си мисли, че го обичаш..
thefreak
01-11-2011, 10:47
Бързо медал за момичето, което по време на опасност от СЕКС се обръща с гръб(огъзва?) и чака търпеливо! Аплодисменти! Повече такива да ги има! Евала!
Моля ви успокойте се малко и благодаря за медала,трогната съм.. 8)
SexyBitch
01-11-2011, 11:15
Това не е "искрено и лично". Темата е за "Любов".
juveteam
01-11-2011, 11:18
BTW - На колко си... ???
Разбра я че е от лесните и си пробваш късмета ли? :lol:
Не питах я заради случката, а не че искам да я пробвам....
Пак се повтарям:
Но в този форум е така...
kremen4eto
01-11-2011, 12:04
Глупаво. Много глупаво. Аз мисля, че не само не обичаш приятеля си, но може би имаш чувства към бившия.
От колко време сте заедно с приятеля ти? На колко сте? Той ревнив ли е? Знае ли, че поддържаш връзка с бившия си? Всички тези неща и други могат да ти подскажат как би реагирал, ако му кажеш. Да не му кажеш засега ти се струва идеалното решение. Но представи си между вас потръгне, всичко е ОК, а всъщност теб те гложди това, че си го лъгала и продължаваш да го лъжеш. Аз лично не бих могла да живея с такава вина.
Няма да те виня, никой не е безгрешен, но се съгласи с мен, че това е постъпка на едно лигаво дете и е смешно да се казва 'Много много обичам приятеля си, но спах с друг.' Мен би ме било срам да съчетавам двете твърдения, несъвместими са. Успех :)
NomNomNom
01-11-2011, 13:06
Иии , сега , голяма работа.
Но е по-добре да му кажеш или да се разделите.
Ще си позволя един еретичен коментар. Съгласен съм с Кременчето за много от нещата, но ще напиша с кои разлики, за да не повтарям същото.
Възможно е да имаш чувства към сегашния си приятел - силна привързаност, да. Може да е толкова силна, че да мислиш, че е любов. Но не го уважаваш дотатъчно. Все още имаш чуваства към предишния. Това е едно странно състояние(по мое лично наблюдение), когато двама души, които са били заедно, много лесно преминават пак към интимен контакт, дори да няма вече тръпка.
По-добре НИКОГА не му казвай. Опитай се да забравиш за случилото се, за да не пречи съвестта ти да се отдадеш на връзката ви. Ако му кажеш, едва ли има бъдеще за вас. Може да ти прости, но ще изгубиш доверието и едва ли ще можеш да си го върнеш някога. Ти си решаваш.
mecho8888
01-11-2011, 18:08
Не въобще не ги слушай тези слушай мен :smt077
трябва да си пълен бунак за да ходиш и да си признаеш
щом гаджето ти не знае => нищо не е станало
Или ако искаш ги послушай. Но после ще пускаш теми как да го спечеля много го обичам и ще подсмърчаш. Наистина ли искаш това?
Същите тези "моралисти" ще пускат нахални коментари и ще ти казват - така е като изневеряваш си го заслужаваш
kremen4eto
01-11-2011, 18:21
Същите тези "моралисти" ще пускат нахални коментари и ще ти казват - така е като изневеряваш си го заслужаваш
А не е ли така?
Доколкото може да се разбере от една тема, момичето е умно и осъзнава грешката си. Следва да е съгласна с тия 'моралисти'.
gogo4o4o
01-11-2011, 18:23
Не въобще не ги слушай тези слушай мен :smt077
трябва да си пълен бунак за да ходиш и да си признаеш
щом гаджето ти не знае => нищо не е станало
Или ако искаш ги послушай. Но после ще пускаш теми как да го спечеля много го обичам и ще подсмърчаш. Наистина ли искаш това?
Нахални коментари? Е*аси, тя му е изневерила, какво очакваш? Да я хвалим? Нека си понесе последствията, дано се научи.
DarkTemplar
01-11-2011, 18:23
Момичето следва да постъпи както намери за добре. Затова ще се въздържа от съвет към нея.
Lancelot
01-11-2011, 18:59
Тия дето я съветват да не казва ги съжалявам... радвам се, че не съм на ваше място.
SEXTRAVAGANTE
01-12-2011, 19:33
Старта любов ръжда не хваща , тряя знайш !!
Ах ох ех их ..... Жени :D :lol: и сега нека да ти кажа нещо .... Споко дишай няма да ти се карам и убиждам само едно нещо ще кажа ....
Прави се На Мъж и си трай щот мъжете са същите хойкат як ебат и си траят .... и им е през тва дали на нас ни е яко като разберем .... :lol: А пък ти тва си го сложи за обеца и глей да не я повтаряш таз грешка....
(Гадно е усещането да си използвана за сексуална играчка нали ? :razz: ) А и едно нещо скъсаш ли с едно момче и се видите да знаеш,че той има за цел да те използва за удоволствие. А сега ти на този си му дала позволение от сорта,че когато се науми може да те има. Ти сама трябва да спираш тези Мъжки глупости . (Нищо личко към мъжете) Горе главата ..... и мисли преди да правиш глупости за който да съжеляваш. Защото ние тук няма да върнем времето назад .... и да искаме зарад наши грешки не можем ...... :)
Здравейте на всички,нов съм в този форум. До сега само съм чел всякакви теми без да взимам отношение, но тази тема ми хвана окото най - вече с малоумните коментари на някой от вас и не ми издържаха нервите и реших да се регистрирам... Абе Вие дето казвате на момичето да не казва на гаджето си... Вие нормални ли сте бе????
Вие ако имате гаджета и то ходи и го прави с бившия си,но вие не знаете хубаво ли ще вие????
waterpolohero
01-15-2011, 18:54
Момичето следва да постъпи както намери за добре. Затова ще се въздържа от съвет към нея.
Ей богу най-накрая се намери ЧОВЕК в тая тема........ :smt041 Както съфорумничката по горе и аз се въздържам от коментар
само не ми стана ясно защо си ходила у тях и си легнала в леглото на бившия?твойто е станало "ела вълчо изяж ме"
Disrespect
01-15-2011, 23:57
Пфхахахахахаахахахахахаха ххаха
Знаеш ли кво, не му казвай... живей си с него и агонизирай, защото това заслужаваш ;)
ThisIsMe
01-16-2011, 00:17
Какво търсиш в дома на бившия си приятел? :shock:
И то да беше поне някоя целувка,ама ти си стигнала до края.Как си могла!Изневерила си му по възможно най-долния начин.
Просто е необяснимо.
И в лъжа няма да можеш да живееш.
Признай му всичко!Най-малко това можеш да направиш!
Ами и аз да бях твоя приятел и да си мисля,че приятелката ми сладко си спинка в леглото или чете някой от смс-ите ми за лека нощ,а тя да се чука с бившия си в леглото му,просто живи нямаше да останат :x
Толкова е подло...
Порадвай се на приятеля си още малко,защото все някога ще разбере истината и вероятно ще сложи край.Не си ли го разбрала ?
Истината винаги излиза на яве.Ако ти не му разкажеш,съдбата ще се погрижи да разбере от другаде.
Докато продължаваш да си мълчиш,продължаваш да го правиш на глупак и да го мамиш.Разбере ли от другаде за предателството ти,ще се разочарова още повече.
dPa3HuTeJl
01-16-2011, 05:43
Еми съжалявам че ще ти го кажа,но ти си курва,господ да пази от такива момичета като теб ,курво смачкана.Защо спираш само с бившия си , преспи с половината град то гаджето ти няма да разбере лесно,нали ;) Уникални сте,"обичам го" обичаш го ама не го обичаш,явно си и келеш. Само наранявате хората,ако той разбере как ще се почувства ти тъпа ли си ква си бе ? легнала в леглото му , ама с гръб разбираш ли ! :lol: :lol: :lol: :lol: 1-во защо изобщо си легнала,бе? 2-ро защо не си го спряла като е започнал да те целува...лелеееее....не ми се мисли ако аз ти бях гадже първо щяш да пребия бившия ти после на теб щяш да ти направя нещо МНОГО по лошо от физически тормоз ,радвай се че не си с мен!
за ебането ти нема лек. Затва им предложи тройка. Чиста раута.
Говори с него!
Трябва да го направиш ,колкото и да не ти се иска.
Поне ще ти олекне,въпреки че рискуваш да го загубиш и вероятно ще го загубиш,но истината винаги излиза на яве,тъй че е по-добре да го научи от теб.
DarkTemplar
01-16-2011, 11:36
Ей богу най-накрая се намери ЧОВЕК в тая тема........ :smt041 Както съфорумничката по горе и аз се въздържам от коментар
За протокола - мъж съм. :)
И аз съм спала с бившия,когато съм сама,защото просто сексуалната тръпка с него е умопобъркваща и колкото и да отричам не мога да не кажа,че той може да ме влуди толкова много.
Конкретно по темата,ако не съжаляваш за постъпката си съвестта ти няма да се обади,ако съжаляваш ще си проличи.Внимавай какъв избор взимаш за напред.
FreakBitch
01-16-2011, 13:31
Депресиращо си тъпа, авторке. Не си курва, ти си парцал. Отишла си у бившия, като приятели - ОК, ама продължението е потресаващо. Не си го била искала... Тогава защо го направи? Той изнасили ли те? Не, нали?
Натискай си парцалките и се прави, че нищо не е станоло, докато един ден не осъзнаеш, че не можеш да живееш повече с това чувство за вина. Тогава ще кажеш на гаджето ти, което ти "много обичаш" и той ще те зареже, ти ще се опиташ да си прережеш вените с лъжица и накрая ще се върнеш при бившия, който ще те чука, ти ще гледаш тъпо в тавана и ще се питаш: Защо замених "любовта си" за този кофти секс.
The End.
waterpolohero
01-16-2011, 15:33
За протокола - мъж съм. :)
Oпаа......Колега извинявай , останал съм с впечатлението че си момиче........ :shock: :oops: :oops:
Не се мразиш лъжеш ;) ти просто си рядко тъпа :) Първо кво мамка му правиш в бившия си ? Чак си яла в тях,легнала си му в леглото и ти кво очакваше да ти олекне от яденето и да те изпрати ли ? Ти си курва определено щом си отваряш краката пред човек който дори и не искаш да целунеш ми е ясно що за стока си :? Кажи на приятеля си да ти бие шута и да не се занимава с няква пропаднала като теб 8)
Ще ти дам един съвет....не гради бъдещето си с приятеля си прикрепено на лъжи или в случая на такива прикрития.....ако наитина го обичаш му кажи истината за да премисли дали да ти прости,ако не му кажеш повярвай ми в живота така се извъртат нещата,че рано или късно ще разбере от някъде и тогава ще е по-зле,защото си скрила от него такова нещо....
AllEyesInMe
01-18-2011, 20:39
Депресиращо си тъпа, авторке. Не си к***а, ти си парцал. Отишла си у бившия, като приятели - ОК, ама продължението е потресаващо. Не си го била искала... Тогава защо го направи? Той изнасили ли те? Не, нали?
Натискай си парцалките и се прави, че нищо не е станоло, докато един ден не осъзнаеш, че не можеш да живееш повече с това чувство за вина. Тогава ще кажеш на гаджето ти, което ти "много обичаш" и той ще те зареже, ти ще се опиташ да си прережеш вените с лъжица и накрая ще се върнеш при бившия, който ще те чука, ти ще гледаш тъпо в тавана и ще се питаш: Защо замених "любовта си" за този кофти секс.
The End.
С лъжица.... :lol: :lol: 8-) :razz:
За да не е спам: Май не си нищо повече от една horny bitch...ако имаш поне малко достойнство, кажи му на човека...ти и без това си прецакала всичко, по-лошо не може да стане.Рано или късно ше разбере, но по добре нека го разбре от теб.
Здравейте. Днес се видях с бившия ми..ходих в тях на гости,по принцип това става много рядко от както сме разделени 9-10 месеца се е случвало 2-3 пъти.....Не очаквам положителни коментари върху темата,но просто исках да си го кажа на някой и да усетя малко облекчение.
Аз само едно ще ти кажа, без да осъждам постъпката ти. За да продължиш напред, независимо с кого и как (и преди да признаеш! пред настоящия си приятел) признай пред себе си истината. А именно, че не е било като да не си искала, да спиш с бившия. Тогава може би няма съвсем да ти олекне, а ще се чувстваш объркана, но това е единственият начин, някога да ти олекне изобщо (ако имаш морал де).
С думите, че не си искала и никак ама никак не ти е харесало, се заблуждаваш, опитваш се да заблудиш и нас. Отхвърли ги, признай на себе си защо му легна в леглото и тогава говори с "новото" момче, надявам се да ти прости и нещата да се оправят :)
GossipGirl89
01-18-2011, 23:34
Абе крас(т)авице ти случайно питала ли си бившия си за мнение. Ако не си...ЕВАЛАТА!!! Трябва да кажеш на сегашния си приятел но първо искай обяснение от бившия. Аз все пак не смятам че си абсолютно виновна макар че ми изглеждаш малко...странна...
И какво обяснение да иска от бившия? Тя му е легнала в леглото, нагъзила му се е буквално, и от него какво се очаква да направи... да се обърне на другата страна. Естествено, че ще се възползва! То кой не би в подобна ситуация ?!
Глупаво си постъпила, авторке, казаха ти го вече... Най-добре си признавай и да се приключва. Дори и да скриеш за момента бъди сигурна, че след известно време приятелят ти ще разбере отнякъде... Не знам дали всички мъже са така, но много съм останала с впечатление, че повечето си ги споделят тия неща... И дори настоящия и бившия да не се познават слуховете тръгнат ли един път рано или късно ще стигнат до крайната точка, а тогава ще стане още по-кофти за тебе. По-добре си признай сама, нека те зареже, но поне да си с чиста съвест
kiki1991
01-19-2011, 06:00
Много тъпо и леко момиче!!!Ти имаш ли акъл първо да идеш у тях..и после да легнеш в леглото му със гръб!!!Много ясно че искаш секс от него,за кво сте лягали вообще..!Съжалявам че ще го кажа но постъпката е яко к*рвенска от всякаде,жалко че има такива м*рши като теб!!!!И земи кажи на приятеля ти,че е супер гадно да лъжеш и използваш така момчето,ти като не струваш поне той да се ориентира към нещо свястно!!!!!!!!!!
Не мисля, че в този форум има човек който ще ти повярва, че обичаш приятеля си истински и не си искала да правиш секс с бившия. Това е просто смешно, за 10 месеца била ходима 2-3 пъти в тях. А защо ходиш в тях ? Приятеля ти знае ли за това ходене ? Аз не мисля така. Какво по дяволите търсиш в къщата/апартамента на бившият си при положение, че си имаш приятел ? Постъпката ти е меко казано жалка. Съчуствам искренно на момчето което ти има доверие явно. Поне имай малко доблест и му кажи какво си направила, никой не заслужава такова лицемерие. Ако не си признаеш си нищо повече от жалка... Съжалявам, че има хора като теб.
glamouros
01-19-2011, 13:30
Не ми пука на колко години си и знаеш ли какво - на колкото и да си не знаеш какво е любов. Но явно ти се плющи, за тва не пиши във форуми с кой, как, защо и при кви обстоятелства, а си прави каквото ти се прави и си решавай сама дилемите. Малко мисъл трябва да минава през главата ти, за какво ти е мислиш, за да се тупираш и гримираш ли?? Дано следващия път не преебеш връзката си като се изшибаш с някой, различен от бойфренда.
Isabelle
01-21-2011, 11:13
аз съм направила извод за себе си в днешния живот за да оцелееш не трябва да имаш такава съвест ако му кажеш той ще бъде много разочарован дори и да остане с теб ще ти го натяква дълго време не си струва
Isabelle
01-21-2011, 11:16
на момичето да й обяснявате и да я храните при свършен факт е безсмислено
mitkosoft
01-21-2011, 15:55
и все пак си една тъпа и долна к*рва като повечето жени. Ако си ми приятелка и разбера ща смажа от бой. Аман от прости кучета
повечето жени не знаят какво искат, не казвам всичките че са така,но по добре не му казваи повече няма да ти има доветие,поне аз ако бех на негово място......... ............ ....... :booooomb: 8-)
ее аз не виждам лошо,че си спала с бившия си аз единствено с бившия ми правя секс,с никой друг..
Extasy90
02-02-2011, 18:50
Не искам да те критикувам, но поне бъди честна със сегашния ти приятел и му кажи всичко. Ако той те обича ще ти прости и се учи от грешките си :?
ее аз не виждам лошо,че си спала с бившия си аз единствено с бившия ми правя секс,с никой друг..
Тя е спала с бивш, но в същото време е имала гадже..
gandalfepi4
02-02-2011, 18:56
уфффффф!
много ме дразните с това "ако те обича ще ти прости"
така е нали - той е ДЛЪЖЕН да прощава иначе е задник, НО ако ТОЙ изневери тя има пъъъълното право да му ментсруира на главата, да крещи, да се надриска, да го скъса и да обясни на всички какво гадно копеле е (случва се и ако тя изнвери но той не прости)
мноо сте големи лицемерки вие жените еййй!
На мен що не ми се е случвало да изневерявам ей така без да искам. Щото при сериозна връзка такива работи ги забрави. Не знам за твоя само че на мен ми липсва способност да прощавам. Не съм светец че да прощавам.
ее добрее де аз дори в момента да тръгна с един което е доста вероятно.. пак ще си спа с бившия,а пред този ще бъда "девствена" :D :D .. така,че пак я оправдавам нормално е .. имала е чувства преди към него ..нормално е да я влече още
kremen4eto
02-03-2011, 03:51
уфффффф!
много ме дразните с това "ако те обича ще ти прости"
така е нали - той е ДЛЪЖЕН да прощава иначе е задник, НО ако ТОЙ изневери тя има пъъъълното право да му ментсруира на главата, да крещи, да се надриска, да го скъса и да обясни на всички какво гадно копеле е (случва се и ако тя изнвери но той не прости)
мноо сте големи лицемерки вие жените еййй!
В изневярата няма мъжи и жени. Никой не е оправдан и никой пол не е по-виновен от другия. Всичко си зависи.
kremen4eto
02-03-2011, 03:56
ее добрее де аз дори в момента да тръгна с един което е доста вероятно.. пак ще си спа с бившия,а пред този ще бъда "девствена" :D :D .. така,че пак я оправдавам нормално е .. имала е чувства преди към него ..нормално е да я влече още
Чувствата ти към бившия не са повод да правиш другото момче на п*тка !!! Същото се отнася за авторката.
Защо не е всичко както преди - "Аз го обичам, а той мен - не. Какво ще правя?", а не - "Сега да се чукам ли и с четвъртия или тези 3мата ми стигат?" :?
Vasilewaa
02-03-2011, 17:19
Не я съдете .. да постъпката е лоша , не отричам. .. Осъзнала си какво си направила , разбрала си че е лошо според мен не трябва да казваш на момчето с което си ,защото е било само 1 път .. грешка която повече никога няма да повториш .. Но ако наистина не си сигорна в чувствата си ,помисли и ако не искаш да си с него му го кажи ! Защото какъвто и човек да е не заслужава да го заблуждават :)
shadow4e
02-03-2011, 18:09
По въпроса дали да му кажеш прецени добре какъв тип е бившият, защото ако той му каже, тогава вече ще стане изтлючително грозна история. Даже няма да е лошо да поговорите.
Моето мнение е, ако наистина го обичаш настоящия, което малко ме съмнява, да не му казваш. Ако му, тогава ще прехвърлиш проблемът на него и ще го накараш да се измъчва. Вземи решението ти като си отговори на въпроса колко го обичаш, готова ли си да направиш много неща за него и за вас.