Влез

View Full Version : Вашите знаят ли че сте правили секс

LuFlee
01-11-2011, 14:56
Вашите знаят ли,че сте правили секс вече?И кога разбраха?По какъв начин и на колко години бяхте?

Ох и ми дайте съвет...в петък ще ходя на гинеколог с майка ми и там ще разберат,че съм отворена,но не съм правила секс,а го направих сама.Как да я убедя,че е било по мое желание като не ми вярва въобще?!

anonymous768631
01-11-2011, 14:57
Не знаят, не им и трябва.
ЧИ 'що с майка си?
Кажи й, че си правила секс. Излъжи. И готово.

juveteam
01-11-2011, 14:58
Неща незнаят, а и не е това работата...
Мисля, че все пак мисля,че съм правил след като съм на 20години, а и 4години съм живял сам в др град, както и 2 лета съм бил спасител на морето ;)

Според мен майкати по те би разбрала от мащата, ноооо незнам...дано да ми не УСПЕШНО... ;)

Как да я убедя,че е било по мое желание като не ми вярва въобще?!
Какво имаш напред с това изказване...???

angelsdeservetodie
01-11-2011, 15:03
с мама понякога си споделяме

LuFlee
01-11-2011, 15:07
Имам предивд,че разбра,че правих нещо като орален секс с приятеля ми и сега имам здравословен проблем и тя си мисли,че той ми е направил нещо,а не е така.Понеже знам,че преди да се запозная с него съм била с друг...и с него също съм правила такива неща просто знам,че съм отворена.Първия път го направих сама от любопитство,а после започнах да имам гаджета и така.Тя сега за 1ви път разбира,че някой ме е пипал по такъв начин.

Искам да я убедя,че съм го направила сама от любопитство преди да правя орален секс с него.Ще ходя на гинеколог и там ще се види,че ципата ми е отворена изцяло и трябва да ми повярва,че наистина не съм правила вагинален секс.Какво да й кажа??? :(

SummerRain
01-11-2011, 15:10
Не мога да разбера...първо си си скъсала ципата сама и после си правила вагинален секс или изобщо не си правила такъв?? А и защо толкова държиш да и кажеш как точно е станало? На мен би ми било по-неудобно да и кажа, че мастурбирам, отколкото, че правя секс. На колко си?

angelsdeservetodie
01-11-2011, 15:11
най-добре и кажи, че той ти е платил, ще те разбере ;)

anonymous768631
01-11-2011, 15:14
Уау! Колко е срамно да мастурбираш!
Кажи й че си пробвала от любопитство с чуждо дилдо... Не знам дали си имате някакви такива спирачки да си ползвате дилдотата... Ама просто от любопитство й кажи.

juveteam
01-11-2011, 15:17
най-добре и кажи, че той ти е платил, ще те разбере ;)
Лелеее това е тъпичко...

anonymous768631
01-11-2011, 15:20
Те си е малко шашава ангелицата. :D

LuFlee
01-11-2011, 15:21
На 17 години съм.Първо аз сама я скъсах.И не държа въобще да й обяснявам,но ще ме заведе на гинеколог и се притеснявам там да не си помислят,че понеже е изцяло скъсана съм спала с момче.Аз й казах,че не съм спала,а сега може да излезе,че я лъжа за това.

Не мога да говоря,когато стане дума за секс тотално загубвам ума и дума пред майка ми.Много трудно и обясних,че не сме правили секс,а и се оплетох в няколко безмислени лъжи.

Ако и кажа,че сама съм се отворила един път преди няколко месеца или седмици примерно,било е от любопитство дали ще ми повярва?И вярно ли е че ако ципата е изцяло скъсана за гинеколозите това означава,че е правен вагинален секс?

anonymous708973
01-11-2011, 15:29
чакай, чакай... ти искаш да заявиш и на гинеколога, че си се отворила сама?! Добре, това е 10 пъти по-излагащо от това да си правила секс, което всъщност не е изобщо.
На 17 си все пак.

Аз съм на 16 и нашите не знаят, но предполагам, че подозират. Имам приятел от почти година все пак и през тая една година взех доста често да "преспивам у приятелки". Трябва да са много зле, за да не са се усетили. Слава Богу, поне ме мислят за достатъчно умна, за да не водим Онзи Разговор. 8-)

anonymous768631
01-11-2011, 15:33
По дяволите. Тя не се познава с гинеколожката. Не й пука. Иска да се скатае от майка си! Явно има и други неща на главата...

SummerRain
01-11-2011, 15:34
И при секс ципата не се разкъсва изцяло...

juveteam
01-11-2011, 15:39
Пак ще ти цитирам нещо което ти казах и в другата тема... :)

Ако всичко ти е разкъсано естествено, че ще каже, че си правила вагинален секс... А щом си имало наранявания преди толкова време няма как да има ;)

LuFlee
01-11-2011, 15:42
Аз наистина се отворих сама първия път,но тогава не беше изцяло.После след време започнах да го правя повече пъти и тогава се случи.Не искам да и казвам ''ами правих вече секс'' или ''ами пробвах с вибратор и за това съм отворена изцяло'' -аз вече и загубих доверието по много тъп начин.Просто наистина искам да се скътая от нея,но сякаш е почти невъзможно.Сигурно ще ми направят пълен преглед...
Просто ми се искаше да не беше толкова консервативна и да го приеме нормално...Надявам се гинеколожката да й обясни,че е ок да започна да водя полов живот от 17 годишна възраст(въпреки че аз ДОРИ и полов живот не водя...).Искам да стане така,че да осъзнае,че е нормално или да не стане скандал,защото ме предупреди,че ако разбере,че съм я излъгала ще стане много лошо за мен. :( Майка ми и баща ми са разведени,аз живея с нея и приятеля и,а баща ми дори не ме търси.

Stela94
01-11-2011, 15:44
Вашите знаят ли,че сте правили секс вече?И кога разбраха?По какъв начин и на колко години бяхте?

Ох и ми дайте съвет...в петък ще ходя на гинеколог с майка ми и там ще разберат,че съм отворена,но не съм правила секс,а го направих сама.Как да я убедя,че е било по мое желание като не ми вярва въобще?!

Ми майка знае предполагам и баща ми - вероятно му е казала.Говорим си с майка ми,но и спестявам някои подробности де.
А за гинеколога просто и кажи,че не си го правила и вероятно се е случило от тампон.

juveteam
01-11-2011, 15:48
Аз наистина се отворих сама първия път,но тогава не беше изцяло.После след време започнах да го правя повече пъти и тогава се случи.Не искам да и казвам ''ами правих вече секс'' или ''ами пробвах с вибратор и за това съм отворена изцяло'' -аз вече и загубих доверието по много тъп начин.Просто наистина искам да се скътая от нея,но сякаш е почти невъзможно.Сигурно ще ми направят пълен преглед...
Просто ми се искаше да не беше толкова консервативна и да го приеме нормално...Надявам се гинеколожката да й обясни,че е ок да започна да водя полов живот от 17 годишна възраст(въпреки че аз ДОРИ и полов живот не водя...).Искам да стане така,че да осъзнае,че е нормално или да не стане скандал,защото ме предупреди,че ако разбере,че съм я излъгала ще стане много лошо за мен. :( Майка ми и баща ми са разведени,аз живея с нея и приятеля и,а баща ми дори не ме търси.
Единствения начин значи остава да я накараш да не ходите на генеколог и това е ... :)
Се пак като си се отворила почваи да водиш полов живот... ПОне и да те хванат ще знаеш, че си водила, а не, че си се самозадоволявала и само ще те обвиняват ;)

Много съжалявам за родителите ти :(

LuFlee
01-11-2011, 16:02
Няма как да я накарам да не ме води.Вече е записала час и ще и се стори много съмнително ако и кажа нещо.Пък и имам здравословни проблеми...трябва си.

Ужасно много се притеснявам.Не мога да се концентрирам върху нищо,нито мога да уча,нито мога да ям или да спя.От няколко дена ме няма никаква.Приятеля ми постояно ми казва да се успокоя,да ям и да си уча...но не мога да спра да мисля за проблемите.Дори и сега в момента съм на половината на ученето,а утре ще ме изпитват...Побърквам се направо.Според приятеля ми най-добрия вариант е да и кажа,че сама съм се отворила от любопитство.Мисля така да направя,но понеже знам,че ще ме питат колко пъти съм го правила и ако кажа един това няма да е достатъчно за да я скъсам цялата.За това трябва да кажа поне няколко пъти.Аз си спомням,че преди време,когато за първи път се отворих веднага я почувствах тая ципа тъй като съм плитка и явно не е много навътре.Надявам се точно заради това,че съм плитка да е по-достоверно,че съм го направила сама и съм се отворила изцяло.

А колкото до тампота това ми звучи добре,но веднъж с нея ходихме да ми взима някви специални за девствени момичета и дори и да и кажа,че съм си сложила тампон ще си личи че е лъжа.

anonymous768631
01-11-2011, 16:02
Майка ми сигурно е правила секс 3 пъти. Един път за мен, един път за сестра ми... И един път, защото не се е получило три пъти.
Хайде да не си говорим за консерватизъм.

На нея й пречи, че я лъжеш!

LuFlee
01-11-2011, 16:09
Разбрах,че е така...но много късно се усетих.Не искам вчерашния кошмар пак да се повтаря и днес.
Вие ще кажете,че е по-добре да и кажа,че съм се отворила сама сега,от колкото да го разбере от гинеколожката и аз да потвърдя...Тя мрази да научава неща в последствие,а как да избегна спор,не знамм...

anonymous768631
01-11-2011, 16:13
Ами, кажи й!
Избягването на спор е лесно!

"Излизам!!!" ПРАС!!!

Особено когато нямаш баща, да ти хвърли едни шамари.
И хайде да не се намират моралисти да говорят за боя на нейната възраст. Те хасъл на тази възраст всички заслужават побой! С бой се оформя характерът!!!

Biskfitka
01-11-2011, 16:15
Еми кажи и,че ти се е налагало да си ползваш ''нормални'' тампони,въпреки че си на 17,по-нормално е да си кажеш,че си правила секс.Щом имаш сериозен приятел сигурно и без това ще се случи скоро :)

Моята майка знае.Казах и още същия ден като го направиих,малко съжалявах тогава,но сега е ок (беше преди 1 годиина и няколко месеца...бях на 15). Баща ми не знае,но скоро ставам на 17,така че ако отново си имам по-сериозна връзка сам би трябвало да се усети :D

nefchi_bs
01-11-2011, 16:42
Не съм им казала,но предполагам се досещат..А и гинеколожката няма право да казва на майка ти.

anonymous768631
01-11-2011, 16:45
Така ли? Тоя филм не го знаех!

SameLove
01-11-2011, 16:48
LuFlee в тая тема казваш , че не си правила секс , а пък в темата на antoniqqq казваш че си си правила тест за бременност ... как става т'ва

anonymous768631
01-11-2011, 16:50
Май наистина има раздвоение на личността.

Extremescream
01-11-2011, 16:55
Според мен момичето не е много наясно със сексуалната тематика.

DarkTemplar
01-11-2011, 17:15
Знаят, разбира се. Пък и съм водил 2 мои приятелки вкъщи.

Според мен момичето се е забило в големия филм, заради глупавите и наивни лъжи. Каквато и да е майка ти, не пасе трева и рано или късно ще те хване. По-добре си признай сега, иначе рискуваш да се вкараш в още по-големи филми.

Един родител винаги има доверие на детето си, независимо какво казва. ;)

HiddenSmile
01-11-2011, 17:33
когато си на гинеколог,тя/той пита дали искаш майка ти да остане или предпочиташ да си сама с нея/него.Не виждам проблем ако кажеш,че не искаш майка ти да присъства и лекарката/я ще я помоли да напусне, а после няма да каже за неща,които ти не искаш майка ти да разбира :)

anonymous708973
01-11-2011, 17:51

О, повярвай ми, не е така. 8-)

Kokoskata
01-11-2011, 17:56
Гинеколога няма право да казва каквото и да е било - нарича се лекарска тайна. А колкото до това дали да й кажеш преди да отидете, това си е само твоя работа. Аз лично никога не бих казала на майка си че съм се отворила сама - ще се почувствам адски унизително. Другото което е, за тампона, аз не съм много сигурна дали можеш да се отвориш с тампон. Първо те са доста малки, а и ципата е еластична. Тъй че аз не бих заложила на това. Тя за да те пита и да настоява да те заведе, значи се досеща, че си имала полови контакти (дори и да си нямала). След като си имаш приятел не виждам какъв е проблема, да й кажеш че сте правили секс - все пак това е нещо нормално.
А за това кога нашите разбраха, предполагам когато започнах да спя при приятеля ми.
А относно консервативността и това че не ти вярва е напълно нормално (както обичам да казвам - така си ги възпитала). Моята майка беше много консервативна и ме пазеше с цената на всичко, докато не я превъзпитах. Бягах от вкъщи, не се прибирах с дни, докато след време не се разбрахме, че мога да преспивам при приятеля ми само петък и събота, защото през седмицата съм на училище. Така в един момент заживях там особено след като завърших и сега с майка ми сме много близки - всичките ни проблеми останаха в миналото и сега като се видим така се радваме една на друга....
Та искам да кажа че каквото и да стане знай, че ще мине малко време и ще се забрави.
Успех.

DarkTemplar
01-11-2011, 17:58
Трудно ще ти повярвам, особено съдейки от личен (а и не само) опит. :) Друг е въпросът, че не всеки става за родител, а почти всички искат да се пробват.

Доверието разбира се, се печели във всеки удобен момент. Процесът е двустранен. ;)

ludata90
01-11-2011, 18:12
Каква лекарска тайна като момичето е непълнолетно и родителат е длъжен да знае?

TheAceOfLove
01-11-2011, 18:53
Сега поеми въздух и се успокой, защото нещата не са така, както ти си ги представяш.

Няма как да я накарам да не ме води.Вече е записала час и ще и се стори много съмнително ако и кажа нещо.Пък и имам здравословни проблеми...трябва си.

Ужасно много се притеснявам.Не мога да се концентрирам върху нищо,нито мога да уча,нито мога да ям или да спя.От няколко дена ме няма никаква.Приятеля ми постояно ми казва да се успокоя,да ям и да си уча...но не мога да спра да мисля за проблемите.Дори и сега в момента съм на половината на ученето,а утре ще ме изпитват...Побърквам се направо.Според приятеля ми най-добрия вариант е да и кажа,че сама съм се отворила от любопитство.Мисля така да направя,но понеже знам,че ще ме питат колко пъти съм го правила и ако кажа един това няма да е достатъчно за да я скъсам цялата.
Това не знам откъде го измисли. Първо, те няма как да разберат дали си правила секс, нито каквото и да е друго нещо, без ти да им кажеш (особено пък колко пъти!). Нямат база за сравнение "преди и след". Всяко момиче е различно отдолу.
Тях ги интересува дали си девствена, защото ако си, могат да пропуснат някои (по-гадните) части от прегледа. Т.е. за тях си девствена, не ги интересува ципата ти!

За това трябва да кажа поне няколко пъти.Аз си спомням,че преди време,когато за първи път се отворих веднага я почувствах тая ципа тъй като съм плитка и явно не е много навътре.
Плитка? Навътре? Ципата е на входа на влагалището. На този етап се съмнявам дали познаваш собствената си анатомия. За твое добро ще е да се информираш!
Надявам се точно заради това,че съм плитка да е по-достоверно,че съм го направила сама и съм се отворила изцяло.

А колкото до тампота това ми звучи добре,но веднъж с нея ходихме да ми взима някви специални за девствени момичета и дори и да и кажа,че съм си сложила тампон ще си личи че е лъжа.
Тампоните за девствени са просто най-малкия размер обикновени тампони, няма други. Ако ти е по-обилно течението слагаш по-големи, нищо че не са 'за девствени'.
И така... Не се сърди, ама си се вкарала в едни филми...

RoSKo0o0
01-11-2011, 20:15
Знаят. :)

kiki1991
01-11-2011, 20:19
ми като се има предвид че майка му ни е хващала да го правим...всеки път чука но въпросната вечер си мислеше че той е на работа нощна смяна и влезе...просто потънах добре че беше изгасено:D

juveteam
01-11-2011, 20:31

Има му, но дали ние казваме всичко както е ;)
А и родителите на знаят много тайни, който и е добре да не се знаят де... :)

life92
01-11-2011, 21:24
При мен майка ми разбра, защото аз сама и казах. На баща ми не му влиза в работата. :D Освен, че ми е майка ми е и приятелка. По-добре и кажи истината, тя е човека който ще те разбере най-добре. :)

marin4itu
01-12-2011, 07:04
Преди да ти започне прегледа при гениколога, той/тя те пита дали си девствена, за да знае как да протече прегледа. По-добре е да кажеш, че си отворена, на лекаря не му влиза в работата как е станало. Нито ще те разпитва кой, защо, как, нито нищо. А майка ти може да я помолиш по време на прегледа да не присъства.

П.С.: Авторке, сближи се с майка ти. По този начин и 2те си правите общуването по-трудно. Ако започнеш да й споделяш и тя ще е по-спокойна за тебе.

xinfamous
01-12-2011, 07:56
майка ми искочи 1 път в стаята докато бях с момата, и от време на време и пускам базици от сорта на 'най-кратката ми връзка е била 15 мин,после още 20' ;D

GreenFairy
01-12-2011, 08:31
Майка ми знае, още докато ходех с първият си приятел (който ми беше и първият де) си поговорихме на тази тема и тя е напълно наясно, че водя полов живот. Относно баща ми, на него не съм му казвала, но предполагам, че се досеща, все пак съм почти на 19 и имам сериозен приятел. Но в прав текст не бих му казала :D

van1
01-12-2011, 09:50
Щом се притесняваш за това, значи си максимум на 14 години :razz:

anonymous708973
01-12-2011, 10:39
Трудно ще ти повярвам, особено съдейки от личен (а и не само) опит. :) Друг е въпросът, че не всеки става за родител, а почти всички искат да се пробват.

Доверието разбира се, се печели във всеки удобен момент. Процесът е двустранен. ;)

Супер изпълнително дете съм, не съм направила това, за което не са ме помолили. И все пак... Първата реакция на майка ми, като кажа, че съм се скарала с учител за оценка - "Ми, ти не учиш, как очакваш да имаш повече" (При положение, че е на работа по цял ден, много ми е интересно как знае - същата работа и с фейсбуука - "Ти там по цял ден висиш!"). Да споменавам ли, че нетът ми се изключва в 22.30 и че като съм първа смяна, си лягам в 23ч? Мога да съм навън до 22ч, когато съм втора смяна. В същото време, в чистенето съм я отменила изцяло. Старая се да показвам, че съм отговорна (каквото е мнението на целия останал свят с изключение на майка ми) и че могат да ми имат доверие, но не...
Точно заради тая липса на доверие правя и неща, за които не знаят.

DarkTemplar
01-12-2011, 10:51
Майка ти просто е скептична и не е убедена дали си развила достатъчно чувството ти за отговорност. Казано по-просто, не мисли, че си пораснала достатъчно на акъл. Ясно е, че ти е неприятно, но продължавайки да действаш по твоя начин, тя рано или късно ще се убеди, че е грешала (дали ще го признае е друга тема).

Всеки прави неща, за които родителите му не знаят, само глупаците казват абсолютно всичко на мама и тати и очакват да ги похвалят или смъмрят. Така се възпитава въпросното чувство за лична отговорност, а и има теми, които е по-добре да се обсъдят с близки приятели, вместо с родителите (особено ако са по-консервативни).

Emilen
01-12-2011, 10:51
Ситуацията е горе-долу ясна. Честно казано, ако дъщеря ми ми изтърсеше, че се е отворила сама, бих я завел пак на лекар, но на психиатър. Без майтап.
Но пък ако бях на мястото на питащата... вероятно бих отишъл(ла) предварително-сам(а), за да питам въпросния лекар, при който ще е толкова страшния преглед, докъде се простират границите на лекарската тайна. Може да се окаже, че изобщо няма задължение да каже на майката, дори напротив- че е длъжен да запази някои от фактите в тайна. Вероятно и за майката ще е по-добре да не научава. Не знам. Аз бих искал да не знам, въпреки че бих направил всичко възможно да науча...
Другото нещо, което може да се направи е, питащата да поиска да влезе при лекаря САМА - без майка си. Поне за времето на прегледа. Неудобство е доста основателна причина.

annayordanova
01-12-2011, 11:10
кажи и ,че си ползвала тампони по- големи и от тях се е разкъсала ципата

Exposed
01-12-2011, 11:34
Наще знаят.
Майка ми не ме е питала директно. Въпроса и беше "С презерватив ли го правите?" и аз ест, че няма да и кажа "без", казах и "Да".
За баща ми не съм сигурна, но мисля, че е подразбрал :)

LuFlee
01-12-2011, 11:37
LuFlee в тая тема казваш , че не си правила секс , а пък в темата на antoniqqq казваш че си си правила тест за бременност ... как става т'ва Ами не съм правила вагинален или анален секс,само орален.Знам,че от оралния няма как да се забременее,но тъй като за 1ви път ми се случва около седмица след въпросния акт да имам здравословни проблеми(кафяво течение) и си помислих,че може по някакъв начин след като той се е пипал примерно веднага след това да ме е пипал и мен(и да знам,че при изпразване вътре в мен вероятността да забременея наистина е най-голяма,но понякога отначало на възбуда при мъжете те отделят една течност,в която също се съдържа известен брой сперматозоиди и въпреки,че повечето са мъртви,все пак това не е сигурна гаранция).Ще кажете "ама ти нали си била там,как може да не знаеш" -истината е че толкова много се притесних и тотално откачих...не можех да се успокоя дори и да знам,че от орален секс не може да се забременее ест.Та за това си направих тест,за да съм си сигурна за себе си(понеже обичам всичко да е точно).Това стана още на 3тия ден от здравословния ми проблем,но после след като се уверих,че това течение не е на основание полова активност,най-вероятно е хормонално или поликистозна на яйчниците(няма да ви описвам симптомите ми и т.н.).
И не,не съм на 14.Написах вече на колко години съм.

anonymous768631
01-12-2011, 12:10
По дяволите! Дори докторката да трябва да пази тайна, майка й я води, ЗА ДА ВИДЕ ТЯ САМАТА какво й е на дъщеря й, а не на преглед!!! По дяволите! :-x

Lowery
01-17-2011, 06:40
споко ни6то стра6но просто 6те се ебават известно време с теб :Д ама поне 6те е забавно.при мен бе6е така ;)

mynichka
01-17-2011, 07:07
Да, знаят

vasko9933
01-17-2011, 08:53
И к'во стана? Ходи ли да те гледат ;д

MeLikesPie
01-17-2011, 11:08
От къв зор се страхуваш от майка си? Ти си на седемнайсет, явно не си се карала още с нея... Аз съм на 13 и вече нямам търпение да й се опълча...

kiki1991
01-17-2011, 11:16
много ясно че знаят нашите все пак сам на 19 и имам сериозен приятел при който спя всяка вечер и постовнно сме заедно:)))но нокога не сме говорили директно за секс и нищо не са ме питали

djipsito
01-17-2011, 15:18
Бях на 18. Сама казах на майка ми..тъкмо се бях прибрала и се изкъпах, а тя беше на компютъра. И в първия момент нищо не каза, даже не ме изгледа странно. Пита ме за първи път ли ми е било и й казах, че да. Тя си мислеше явно, че вече бях правила секс, защото й бях споделяла за едно момче, исках й съвет, защото той си имаше приятелка, а ме уговаряше мен. Ама не го направих с него..
После като си лягах дойде при мен в стаята ми и ме пита: Как беше? Нищо особено, нали? И аз: Еемм, става... :oops: И тя се засмя и ми вика: Става ли :D
Естествено ме пита дали сме ползвали презерватив.. и тва беше. А баща ми сигурно се досеща и сам, защото бившия ми приятел е идвал да спи в нас, пък и аз често съм ходила в тях...

Не мисля, че съм глупава, щото споделям всичко на нашите, те поне няма да ме подведът. Не ме бърка да говоря с тях за всичко. Е, повече с майка ми де, даже съм я питала нейния първи път как беше и т.н.
Даже им казах когато пуших трева за първи път. Казах, че просто съм пробала и ме питаха кво е чувството и разни такива. Ама никога не са ми се карали, а са говорили с мен като с голям човек. Имат ми пълно доверие и аз се старая да не го губя. Виждат, че съм сериозна и не съм няква пропаднала... Знаят и че съм достатъчно умна, за да преценя сама кое е добре за мен и кое не.

nikitka_
01-18-2011, 12:00

DNA
01-18-2011, 16:15
Родителите ми знаят и не се притеснявам, но рядко говорим за секс. Казвали са ми само да изпоолзвам кондоми.

chemist9009
01-18-2011, 16:23
И да знаят к`во от т`ва :-s :-s :-s

bybz
01-18-2011, 16:36
Нашите са много консервативни и кажа ли главорезницата е готова :) . Родителите на приятеля ми знаят и не мисля, че имат нещо против :D дори понякога ни базикат за това. Мисля си, че родителите ми са се досетили сами... все пак съм с моя приятел от има няма 1год. и 2 месеца :D. Не е много, но е достатъчно да ме ''примами'' :grin:

MedSestrata
01-18-2011, 18:54
Доколкото съм наясно, майка ти янма да присъства при лекаря докато те преглежда странно е да е там, плюс това може да кажеш на лекаря , че не искаш майка ти да знае, че не си девствена, без да му казваш подробности. А и има и лекарска тайна, така че не знам какво си се запритеснила.
И да родителите ми знаят, не съм им казвала, но все пак съм достатъчно голяма

draid
01-19-2011, 14:03
Много са ми интересни родителите които водят децата си на гинеколог. Напълно безмислено е това. Сега след като имаш проблем обаче тя се притеснява и е нормално да си мисли, че си се заразила с нещо. Твоята огромна грешка, е че в началото не си сложила картите на масата. Как така пък тя разбра за това че си правила орална любов ? Все едно кажи истината, вагинален секс не си правила, правила си само орална любов. Лекаря като те попита девствена ли си ? Кажи не съм правила секс, но мисля че съм скъсала ципата.

vasko9933
01-19-2011, 19:36
Майка ми ме е хващала :-D :-D

Vilencety
01-20-2011, 13:17
Лично аз не съм казвала на майка ми, но мисля че се досеща, а доколкото баща ми абсурд! Родителите на моя приятеял знаят и даже по някой път ни базикат :D

minimaLismmm
01-20-2011, 15:21
досещат се

VampireLover3
01-20-2011, 18:50
Аре вземи се изкарай от турсаката си сапунка .. на 17 си и не можеш да правиш секс? Че какво срамно има в това да го направиш, сега на 11 годишни не могат да забранят нищо пък камоли на 17 годишно момиче ..?
Кажи на майка си, че си отворена .. за да не стават някви скандали при гинеколога .. както и по улиците. :shock:

Hayashi
01-20-2011, 21:05
Един ден като опре до секс сигурно ще им кажа. Никога не ми е било проблем това.
По-скоро мисля, че биха ми се ядосали ако ме попитат директно и аз си премълча.

TeenageDream
01-21-2011, 12:11
Знаят, че съм ходила да спя в гаджето, казаха ми да не правя секс и не знаят какво става.

SugarLolLipoPsS
01-21-2011, 13:32
[i] Ами не съм им казвала, но майка ми мисля, че се е досетила.. :lol:

tanch3t093
01-23-2011, 15:52
Майка ми знае, а баща ми ... Мисля, че се досеща, все пак не малко пъти оставах да спя у бившия ми .... 8-)

AlokiNn
01-23-2011, 17:35
И 2мата знаят :)

bootyboy
01-23-2011, 19:15
майка да, баща ми не знам, понеже почти не се виждаме....

roshawoto
01-23-2011, 20:30
Майка ми да, баща ми за съжаление вече не фигурира в живота ми и не би могъл знае... Правя секс от 14 годишна. Майка ми разбра два месеца след първия ми път. Не е имало сеири, нито тези щуротии с прегледите. Теб те съветвам да кажеш истината - че си се отворила сама. Незнам как си го направила, но винаги можеш да се оправдаеш, че ползваш тампони за повече удобство и т.н. А и естествено си остава варианта с лекарската тайна, който се спомена вече ;)

sweetsacrifice93
01-23-2011, 20:49
Нашите са с по-консервативни възгледи, но майка ми знае каква е реалноста по принцип.Не знае че съм правила секс.Тя не искаше да правя секс преди да завърша просто от страх да не забременея.И по тази причина и не съм и казала, за да е по- спокойна.Аз си се пазя, но все пак тя мисли че няма напълно сигурно средство.Поне съм спокойна че дори да разбере няма да има някакви скандали.Сигурно пак ще ми говори да внимавам.
Иначе щом гинеколога може да не казва на майка ти не му мисли толкова :P

nightlygirl
01-23-2011, 21:04
Само баща ми подозираше още в началото,но после се доразбра .. ;д

dream1707
01-23-2011, 21:16
Приятеля ми е на 20 и ходим от близо 2 години... нашите знаят за връзката ни, така че със сигурност са се досетили, че съм започнала да правя секс. Колкото до твоя проблем.. поне за мен би било много по-притеснително да призная на майка си, че съм се отворила сама, отколкото да и кажа, че правя секс.. при положение, че ти си на 17 все пак, не си малка. Но ако толкова държиш, можеш да си поговориш с нея и да и обясниш как стоят нещата... или в краен случай да говориш с лекаря, да не и казва, че не си девствена, както казаха по-горе, има си лекарска тайна :)