Влез

View Full Version : Tя не ме подкрепя

topeto35
01-11-2011, 19:13
Зна4и аз съм mountain biker (каране на колело по скалисти терени) но наскоро се запознах с едно моми4е и тръгнахме но тя ме видя един път как караме аз и мои приятели и тя ми казва да се откажа от този спорт.Аз и казвам 4е не искам и сам експерт в спорта за6тото го тренирам ве4е по4ти 4 години.Кажете ми как да я накрам да види 4е мен не ме е страх да го тренирам и да не се тревожи за мен.(Без тъпи коментари моля)

SK0RP10N
01-11-2011, 19:31
Кажи ѝ, че винаги преценяваш поетия риск, карай някой път пред нея, за да види, че нещата не са чак толкова страшни.
Носи каска, кори, налакътници и наколенки (поне за пред нея).
Не че не те подкрепя, а просто се притеснява да не пострадаш.

topeto35
01-11-2011, 19:38
Кажи ѝ, че винаги преценяваш поетия риск, карай някой път пред нея, за да види, че нещата не са чак толкова страшни.

На4и за карането аз просто го карам много бързо и не мисля какво 6те стане ако да кажем ско4а от 2 метра с засилка.Доколкото за безопасност нося само каска.

FromAutumToAshes
01-11-2011, 19:40

;-)

CR0W
01-11-2011, 20:20
Пич недей да спираш заради нея.Обясни й,че ти е удоволствие и слабост.Кажи й,че преценяваш риска и ако нещо се случи(не ти го пожелавам)последствията са само за теб.

Ssummerjam
01-11-2011, 20:28
И що трябва да я убеждаваш? На теб ти доставя удоволствие да се занимаваш с това и тя трябва да го приеме, не да се опитва да те променя. :wink:

RoSKo0o0
01-11-2011, 20:31
Е, бро.. ти казваш, че си камикадзе... засилкии... 2 метра... как няма да се притеснява... това не ми звучи на маунтин байкване :?

SemperFidelis
01-11-2011, 20:47
Когато едно момиче ти поставя условия още със запознаването - тя не струва.

Paramour
01-11-2011, 22:01
или се опитва да види докъде можеш да стигнеш, за да й угодиш, или се притеснява за теб.
Опитай се да й обясниш, че е важно за теб, да продължиш с това.
бтв не си мисли, че след като си тренирал 4 години и си експерт и че (почти нищо) не може да ти се случи.
п.п. аз ли полудявам или във почти всички теми, които погледна накрая пише, да няма тъпи коментари. :lol:

Disrespect
01-11-2011, 23:51
Зна4и аз съм mountain biker (каране на колело по скалисти терени) но наскоро се запознах с едно моми4е и тръгнахме но тя ме видя един път как караме аз и мои приятели и тя ми казва да се откажа от този спорт.Аз и казвам 4е не искам и сам експерт в спорта за6тото го тренирам ве4е по4ти 4 години.Кажете ми как да я накрам да види 4е мен не ме е страх да го тренирам и да не се тревожи за мен.(Без тъпи коментари моля)

Братчед, въобще не я слушай кви дивотии ти приказва, жени - бол, страстта и тръпката от мтб-то няма равна на нищо друго.

Съвет от колега.

FEN_NA_MOTORI
01-12-2011, 00:31
Братчед, въобще не я слушай кви дивотии ти приказва, жени - бол, страстта и тръпката от мтб-то няма равна на нищо друго.

Точно... Ай сиктир !

П.с. Все едно да й кажеш да не си слага грим МУьахахьхаХахАХА ...

SmilezZz
01-12-2011, 06:43
Нормално е..Момичето се притеснява за теб,съмнявам се
да иска да види,докъде можеш да стигнеш,за да й угодиш (както предположи един потребител)..

Обясни й,че това е важно за теб..А и както каза предишния потребител - кажи й,че това,което иска от теб е все едно ти да поискаш от нея да спре да се гримира.. 8-)

ScarletBite
01-12-2011, 07:02
Баси филма. Просто се притеснява момичето...

tigity
01-12-2011, 07:09
първо питаш дали да почнеш да пушиш заради момичето ...после да спреш да правиш любимия си спорт заради нея.... :D :D :D ... аве ти базик ли си правиш е ?! ако не те хар. такъв какъвто си и се пробва да те променя значи не е за тебе :-P

DarkGirll
01-12-2011, 07:47
Баси филма. Просто се притеснява момичето...

+1 ;-) ! Но както казаха другите обясни ѝ,че е важно за теб и ѝ обещай,че ще внимаваш.

Disrespect
01-12-2011, 09:07
ХАхахахаха, забавни сте :)

Ако се притесняваше просто щеше да му каже, нямаше да го КАРА да спира каквото и да е. Това вече си е манипулация. Щом ще се трошиш - нема путешко... ПФХАХА

Абсолютно и единствено го изпробва докъде ще стигне, всеобщо болестно състояние ви е това..

Намери си някоя дето хем да й пука, че може да се строшиш и да не си казва "е, че кво му е, нека се изпочупи като иска", ами да ти показва, че я е грижа, но същевременно да не се мъчи да ти влияе на мнението. Това е напълно достатъчно. Ако държиш на нея - кажи й го, а не да ти поставя ултиматуми, защото скоро сигурно ще започне, ако не е все още. ;)

NeZaPoznat
01-12-2011, 11:07

Пробва те Омбре ! Угодиш ли и за това не ми се мисли какво те чака после 8)

topeto35
01-12-2011, 12:25
Е, бро.. ти казваш, че си камикадзе... засилкии... 2 метра... как няма да се притеснява... това не ми звучи на маунтин байкване :?
напротив има по гадни терени и да кажем ако трябва да ско4а от някаде за6тото доло има пробаст и не е много дълго.Затова е вазможно пак и аз живея в пампорово там знаете как са терените.

jghgh
01-12-2011, 19:04
ХАхахахаха, забавни сте :)

Ако се притесняваше просто щеше да му каже, нямаше да го КАРА да спира каквото и да е. Това вече си е манипулация. Щом ще се трошиш - нема путешко... ПФХАХА

Абсолютно и единствено го изпробва докъде ще стигне, всеобщо болестно състояние ви е това..

Намери си някоя дето хем да й пука, че може да се строшиш и да не си казва "е, че кво му е, нека се изпочупи като иска", ами да ти показва, че я е грижа, но същевременно да не се мъчи да ти влияе на мнението. Това е напълно достатъчно. Ако държиш на нея - кажи й го, а не да ти поставя ултиматуми, защото скоро сигурно ще започне, ако не е все още. ;)

AHahHhahAhahHAh,
точно такива са жените ;]

По-скоро неосъзнатите, които имат нужда да притискат и командват, 'щото това им дава чувство на значимост и собствена важност.

Не я оставяй да те води за носа, защото ти гарантирам, че и да спреш спорта заради нея, няма да е доволна. Да не мислиш, че ако й угодиш, ще е доволна?
На такива, които имат нужда да принуждават някого да прави нещо за тях, нищо не им е достатъчно за да си докажат, че вАжат...
Измислят си все нови и нови неща, с цел да видят какво ще направи избраникът им за тях, на какво е готов и етц., но никога не са напълно сигурни, че той държи на тях, че те са важни за него и т.н. - никога не се задоволяват, а същевременно тровят живота ан половинките си.
Защо ли? Защото самочувствие се пълни отвътре-навън, а не обратното, сиреч - каквото и да правиш за нея (т.е. тя да те накара да направиш), тя няма да е доволна. Ще трябва сама да си повдигне самочувствието и да започне да се възприема като значима личност, а не като пълната комплексарка да трови живота ти и да те кара да спираш любимото си занимание, за да се чувства по-сигурна в себе си и номер 1 за теб.

Хиииич не й се води по акъла.

Disrespect
01-12-2011, 21:59
^Хаха, не очаквах от тебе :Д