View Full Version : Не мога да ги разбера тия момчета
jeni4kata
01-11-2011, 21:06
Не мога да намеря общ език с тия хора,не знам от какво се вълнуват,интересуват.Имам чувството че са някви извънземни,с който говорим на различни езици.Когато общувам с тях се едно между нас има ледове,нз защо така се получава :(
Явно ще си остана цял живот сама :lol:
modjodjodjo
01-11-2011, 21:23
Е защо бе какво му е толкова трудното да си намерите обща тема на разговор
Мммм извънземни...Намери общ език.И ние момчетата имаме интереси,хобита,слушаме музика,четем книги и още многооо.Толкова ли неможеш да избереш тема.Поинтересувай се от интересите на даденият екземпляр и говори с него за тях.Накарай обекта на желанията ти да се чуства силен,като го помолиш за помощ.Мисля че това е най-главното.
Disrespect
01-11-2011, 23:54
Same here. ;)
яко секс му е майката
FEN_NA_MOTORI
01-12-2011, 00:29
Не ти трябва да ги разбираш, мани бегай сложна работа :?
xinfamous
01-12-2011, 02:03
ако наистина неможеш да заговориш 1 момче по добре си остани на скречове.достатъчно са ни тия спрелите дето само могат да кимат с глава и да измарят като ги заговориш.
SmilezZz
01-12-2011, 06:44
Не може да няма по какво да си говорите..
Попитай го някакви въпроси,интересувай се от
живота му,от това какво обича да прави..И така
ще се получи разговора..
Lurker14
01-12-2011, 07:21
И Ние не ви разбираме , но се опитваме .. Досега се оказа невъзможно 8-)
Може би не си срещнала този с когото ще говорите на един език. Не е толкова трудно, колкото и да сме различни половете все пак всички сме хора...
Infection
01-12-2011, 09:54
Не може да няма по какво да си говорите..
Попитай го някакви въпроси,интересувай се от
живота му,от това какво обича да прави..И така
ще се получи разговора..
Явно си срамежлива все за нещо може да си говорите
1000 теми има!!!
Аз се разбирам по добре с момиче отколкото с момче!!!
(момче съм)
NeZaPoznat
01-12-2011, 10:04
Не мога да намеря общ език с тия хора,не знам от какво се вълнуват,интересуват.Имам чувството че са някви извънземни,с който говорим на различни езици.Когато общувам с тях се едно между нас има ледове,нз защо така се получава :(
Явно ще си остана цял живот сама :lol:
Нормално е да нямаш за какво да говориш с момчетата :D
За 'общия език' обаче грешиш малко :-P Ако вместо да търсиш за какво да си говориш с някое момче си пъхнеш езика в устата му така че да стане като общ - мисля че ще намерите 'общ еизк' :-P
Мжеду другото аз лично много обичам момичето да общува с мен с език 8) - но не за да говори :-P
anonymous708973
01-12-2011, 10:26
На колко си и на колко е години въпросното момче?
Щото с повечето ми връстници две приказки не мога да си кажа. А с тези, които са само една мизерна година по-големи от мен, не ми млъква устата :)
Зависи и от конкретното момче. Има такива, на които върховна цел в живота им е да си мерят ... цигарите, да ходят по кафета и да бягат от час. Какво да си кажеш с такъв?
Има такива, на които върховна цел в живота им е да си мерят ... цигарите, да ходят по кафета и да бягат от час. Какво да си кажеш с такъв?
Ти не пушиш?Не ходиш по кафета и НИКОГА не си бягала от час? Само за цигарите може да ти повярвам ама за другото...
FromAutumToAshes
01-12-2011, 11:32
Вземи се застреляй най-добре. АЛОООООО ВРАЦА... ТОВА НЕ ДО МОМЧЕ/МОМИЧЕ, ТОВА Е ДО ЧОВЕКА. ЩОТО КАТО СИ ПРОСТ И ИДИОТИЗИРАН, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ПАТКА ЛИ ИМАШ, ИЛИ ПУТКА !!!!
АКО САМАТА ТИ НЕ ЗНАЕШ КАК ДА ЗАГОВОРИШ ДРУГ ЧОВЕШКИ ИНДИВИД, Е СЪВСЕМ ДРУГ ВЪПРОС.
anonymous708973
01-12-2011, 11:33
Знаех си, че това ще кажете. Имах предвид такива, за които това е ЦЕЛ В ЖИВОТА.
Не пуша, не обичам да вися безцелно по задимени кафета. Бягала съм от час 3 пъти - от изпитване и 2 пъти, защото ми беше ужасяващо скучно.
Както и да е. Нямам против да се бяга от час 8-) но нека това не е основна тема на разговор и повод за хвалби.
missEvance
01-12-2011, 18:34
Какво го мислиш толкова разбирането? Стига да знаеш да говориш на дълго и широко на теми като: коли, мотори, акумулатори, двигатели, купета, кабрио-та, накладки, конски сили, скорости, ускорения и за колко секунди стават... и естествено да знаеш няколко марки и модели на различни автомобили и това от коя година са СЪС СИГУРНОСТ ще намериш тема на разговор с КОЕТО И ДА Е момче ;д
ledenakrasota
01-13-2011, 17:29
Аз пък много говоря 8-) Няма как да нямаш обща тема с някое момче и те са хора!Попаднеш ли на добра компания,просто се отпусни и си говорете за спорт,хоби и т.н. :)
FromAutumToAshes
01-13-2011, 18:05
Аз пък много говоря 8-) Няма как да нямаш обща тема с някое момче и те са хора!Попаднеш ли на добра компания,просто се отпусни и си говорете за спорт,хоби и т.н. :)
жени и спорт :lol: :lol: :lol: :lol:
seeu2morow
01-13-2011, 18:55
жени и спорт :lol: :lol: :lol: :lol:
тва пък е най-тъпото което съм чувала
все едно жените не могат да тренират някакъв спорт
Здравей, надявам се темата да е реална, защото смятам да помогна с каквото мога!
Като за начало мога да ти кажа че няма никакво значение как изглежда лицето ти относно дали по принцип е сериозно или не. Познавам хора, чието лице изглежда стунедо, безизразно и сковано, но в момента в който започнеш някакъв вид контакт с тях разбираш че са абсолютно несериозни, че дори и разглигавени. От друга страна съм виждал и такива, които преличат на клоуни, но се усмихват и им е весело 2 пъти в месеца. Затова хора и хора...
И така, това че си на 20 а момчетата ти изглеждат все едно са паднали от Марс не е много добре, но с желание всичко може да се постигне, не си мисли че не можеш да се сближиш с момчета.
А сега това, че като излезеш с други хора само мълчиш не е нещо ненормално. Всички хора изпитват някакъв срам (добре де има и такива,които са безкрайно безсрамни), тебе те е срам да си говориш с тях повече, отколкото те един с друг (причината може и да е различна, може да те е страх да се разкриеш пред други хора, но ако поясниш, може да успея да ти дам по-добър отговор).
Когато излезеш само с една твоя приятелка не мисля, че само си мълчите, така че същите неща, които си говориш с една от тях, можеш да си ги говориш и с двете от тях.
Сега, това да си вървиш по улицата и да си се смееш, според мен не е много добър вариант. Освен с някои от психото, не знам какви други дружки можеш да си намериш по този начин.
Това което те съветват съфорумците - а именно да ръсиш простотии, трябва сама да си решиш, ако твоите приятели се лигавят през цялото време и не спират да говорят простотии, в зависимост от това дали на теб това ти харесва можеш и ти да се присъединиш, но ако си против това, ти си нямаш работа с тези хора.
Най-простото нещо което мога да те посъветвам е да бъдеш по отпусната. Опитвай се сама да направиш ежедневието си интересно и забавно, не чакай другите да ти го направят такова. Бъди по активна и ще видиш как двамата няма да си говорят един с друг, а ще се изчакват да говорят с теб.
Дано съм бил полезен, ако има нещо, пишете.
Извинявам се за греки, но часът е наистина убийствено късен.
Със здраве!
Disrespect
01-13-2011, 19:42
А пробвали ли сте да говорите за секс, по дяволите? Нищо сложно няма, толкова сме лесни, че няма накъде повече.. то от там вече ще си дойдат темите..
ledenakrasota
01-14-2011, 14:14
А пробвали ли сте да говорите за секс, по дяволите? Нищо сложно няма, толкова сме лесни, че няма накъде повече.. то от там вече ще си дойдат темите..
Ако се заговори за секс,няма да си дойдат темите а други работи и действия! :)
И как така ще говоря за секс с някого,с когото едва няколко пъти сме си казали "Здрасти!" и ще започна да му обяснявам какво е Тантра,примерно :shock: :shock: Ще ме вземе за побъркана!+това,това са много интимни неща,които не бих споделяла с всеки! :x
FromAutumToAshes,не забравяй кой пол ражда!И на малкият пръст не може да ни стъпите по издръжливост!Научно доказано е(не,че има нужда). 8)
Stan4o123
01-14-2011, 14:22
Ако се заговори за секс,няма да си дойдат темите а други работи и действия! :)
И как така ще говоря за секс с някого,с когото едва няколко пъти сме си казали "Здрасти!" и ще започна да му обяснявам какво е Тантра,примерно :shock: :shock: Ще ме вземе за побъркана!+това,това са много интимни неща,които не бих споделяла с всеки! :x
FromAutumToAshes,не забравяй кой пол ражда!И на малкият пръст не може да ни стъпите по издръжливост!Научно доказано е(не,че има нужда). 8)
Абе стига с това раждане,ако не упражнявахте тоя процес,няма за какво да се хванете просто...физически сте по-издържливи на болка,но психически сте под всякаква критика...
ledenakrasota
01-14-2011, 14:33
Абе стига с това раждане,ако не упражнявахте тоя процес,няма за какво да се хванете просто...физически сте по-издържливи на болка,но психически сте под всякаква критика...
Всичко е много индивидуално!В моето семейство майка ми е хладнокръвната,а баща ми е лабилният :D Аз си имам и от двамата!
Например вчера ме нападна куче и се разплаках като малко дете,но когато преживях катастрофа и в извънредни ситуации аз съм тази,която запазва самообладание и обединява.Но после си го изкарвам,което не е много хубаво.Човек трябва да си излива душата,а не да се сдържа,защото е много лошо това за психиката. :?
nymphadora
01-14-2011, 17:53
Вземи се застреляй най-добре. АЛОООООО ВРАЦА... ТОВА НЕ ДО МОМЧЕ/МОМИЧЕ, ТОВА Е ДО ЧОВЕКА. ЩОТО КАТО СИ ПРОСТ И ИДИОТИЗИРАН, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ПАТКА ЛИ ИМАШ, ИЛИ п***а !!!!
АКО САМАТА ТИ НЕ ЗНАЕШ КАК ДА ЗАГОВОРИШ ДРУГ ЧОВЕШКИ ИНДИВИД, Е СЪВСЕМ ДРУГ ВЪПРОС.
Тии какво против Враца имаш бре :smt066 8-)
K_O_L_E_V
01-14-2011, 18:02
Предлагам ти една терапия, опитай се да общуваш само с момчета.Понеже човека е комуникативно същество, като не общуваш с твоите приятелки ( предполагам са момичета ) ще ти се наложи да намериш обща тема с някое момче.
Момчетата изобщо не са сложни,те за разлика от нас са по откровени и по начало са циници. Това се смята за недостатък но не е така, истината е преди всичко. Дали лъжат? Ами как няма да лъжат като за да са щастливи,момичетата искат да чуят не истината(понеже е горчива и мразят заради нея),а лъжата,как няма да са лъжци.
За сметка на това пък представителките на моя пол винаги са живеели сякаш живот с по високо морално и обществено значение,т мухата правят слон, от комара-кит, малките фалове стават хамлетови драми, невдигнатият телефон е късане, а беглата усмивка непременно означава че си имаме нов обожател. После върви разбирай момичетата.
Момчетата са именно истинските представители на вида ни, мислят трезво и не че са безчувсствени, знаят какво искат и не се влияят от малките забежки и прищявки. Не разбират от намеци, просто нещата са най ясни в прав текст. Какво харесват ли? Естественото. Имате ли общи интереси всичко е ОК, ако не, няма смисъл да се занимаваш снтози човек и да "започваш да харесваш" неговите неща, нали това е идеята, да си приличате, а не да се оеднаквявате. Какво не харесват? Промените, още по малко пък въпросната девойка всеки ден да си сменя настроенията и днес да го обича,утре не,а други ден яак да е лудо влюбена в "старата любов".
Не са сложни момчетата, сложно е да се придържаш към простичките неща.
FromAutumToAshes
01-14-2011, 23:26
Първо - Отнася се към nymphadora : нямам нищо против Враца, такъв е лафа 8-)
Второ - отнася се към seeu2morow : като не броим тези които тренират, не познавам жена/момиче която да изрази компетентно мнение, за какъвто и да е спорт...
Трето - отнася се към LadyV - Какво общо има раждането със спорта по дяволите :?:
Четвърто - напълно съм съгласен с коментара на Stan4o123
DarkTemplar
01-15-2011, 00:50
Като пораснеш, ще почнеш да ги разбираш (по-скоро ще ти се наложи). ;)
Цвети, поздравления за адекватното мнение, в 10тката си. \:D/
FromAutumToAshes аз пък ти гарантирам, че с доста разбиране мога да обдъждам художествена гимнастика, ама силно се съмнявам ти дори да знаеш правилника. Никога не съм тренирала, да отбележа. Моля, не "залепяйте" някакви стереотипи като "Всички момчета разбират от спорт" и "Всички момичета разбират от гримиране".
По темата, на мен и доста по-трудно на моменти да разбера момичетата отколкото момчетата.
RichardCastle
01-15-2011, 07:40
Порасни... :-o :-o
anonymous708973
01-15-2011, 08:11
Момчетата изобщо не са сложни,те за разлика от нас са по откровени и по начало са циници.
За сметка на това пък представителките на моя пол винаги са живеели сякаш живот с по високо морално и обществено значение,т мухата правят слон, от комара-кит, малките фалове стават хамлетови драми, невдигнатият телефон е късане, а беглата усмивка непременно означава че си имаме нов обожател. После върви разбирай момичетата.
Момчетата са именно истинските представители на вида ни, мислят трезво и не че са безчувсствени, знаят какво искат и не се влияят от малките забежки и прищявки. Не разбират от намеци, просто нещата са най ясни в прав текст.
Не са сложни момчетата, сложно е да се придържаш към простичките неща.
Ей това е! Ако ти знаех адреса, щях да ти пратя поздравителна картичка, сериозно!
Толкова е по-лесно да общуваш с момчета! Ненавиждам всичките филми, "правежи" и прочее, присъщи на моя пол.
FromAutumToAshes, това за спорта и момичетата си го извади от... да не казвам къде. Познавам 3 момичета, които познават идеално правилата в игра на волейбол, просто защото гледат волейбол, никога не са тренирали. Познавам момиче, което разбира от футбол и две момичета, които познават идеално тениса. Аз мога да говоря за плуване и фехтовка :)
В заключение: Не е трудно да се общува с момчета. Просто трябва да се свикне с откровеността и цинизма - който пък е изключително забавен и заразен :)
ledenakrasota
01-15-2011, 08:27
Трето - отнася се към LadyV - Какво общо има раждането със спорта по дяволите :?:
:shock: :-o :lol: :lol: :lol: :lol:
Ето,виждаш ли? :lol: :lol: Представи си,че отдолу ще трябва да ти излезе едно дете,което напъва цялото ти тяло и всеки един орган ти се напряга,отвсякъде тече кръв...това психически можеш ли да го понесеш?Да го гледаш.Въобще знаеш ли какво е раждане?Колко малко мъже се съгласяват да присъстват в родилното отделение,защото не понасят виковете,а да не говорим да държат ръката на раждащата!Ето,затова днес много жени раждат чрез цезарово сечение,не просто за фигура или защото е модерно,а защото има алтернатива да не чувстват нищо по време на естественото раждане!
Затова се изисква здрава психика,а колкото една жена е по-издръжлива психически и физически,не просто да е под 30-те,защото тогава организмът е по здрав и клетките ни са по-хубави,а защото няма такъв риск както при една 35 годишна жена.
Дори не знаеш за какво ти говоря!Попитай една жена спортист,раждала и ще разбереш какво е "толкова общото",защото аз ще ти кажа,че е ВСИЧКО! :)
ZaicheNaXeroin
01-15-2011, 12:22
те са си извънземни :D
fUcKsMiLe
01-15-2011, 12:37
Не може да не можеш да наприш поне една обща тема за разговор?! :shock: Говорете за нещо което него го вълнува, той ще прояви интерес и ще започнете малко по-задълбочен разговор, после може да вкараш някой лаф .. ала-бала и се получава :lol:
Аз лично, съм с много ъм.. мръсно подсъзнание и опитът ми (който не е много голям :D ) показва, че на повечето момчета им харесва това, стига да е умерено де.. 8-) Говорете за алкохол, секс, коли, мачове(волей, баскет, футбол.. етц.), МУЗИКА, обсъждайте някое момче/момиче на бъзик.. :lol: Не знам.. правете/говорете за нещо което и на двамата ви харесва..
На мен лично ми е по-добре да общувам с момчетата, защото не са интриганти и в повечето случаи мога да им имам доверие за ВСИЧКО.. Не са клюкари, винаги ще ти помогнат за каквото и да е(почти де ;д). Винаги ти казват всичко в лицето (освен ако не са страхливци ;д), винаги говрят открито по ВСИЧКИ нормални теми за разговор.. 8-) И можеш да правиш АБСОЛЮТНО всичко с тях - от обикновен разговор, до най-красивите преживявания в живота ти.. :oops:
Това с жените, че били по издръжливи, щото раждали беше върховната тъпотия... Жените в процеса на израстване и развитие на тялото се развиват по начин който да им осигури възможност да родят... Ако и на нас мъжете таза ни се разшири толкова и имаме вагини и ние ще можем да родим на теория... хаха :D
ledenakrasota
01-15-2011, 17:14
Това с жените, че били по издръжливи, щото раждали беше върховната тъпотия... Жените в процеса на израстване и развитие на тялото се развиват по начин който да им осигури възможност да родят... Ако и на нас мъжете таза ни се разшири толкова и имаме вагини и ние ще можем да родим на теория... хаха :D
Отиди и го кажи на учените,щом е "върховна тъпотия"!Като много знаеш и разбираш,докажи го! :P
strangeworld
01-15-2011, 17:35
за секс си говорете
bonbonenoizkushenie
01-15-2011, 17:40
мен момчетата ме обиждат без причина и се заяждат с мен без нищо да съм им направила и са ужасни .. само се заяждат .. нямам думи... нямам ни един свестен .. няма нито един който да се държи човешки ... все попадам на некви грубяни ... а аз съм по-чувствителна и само ме разплакват с техните обиди ... как мога да съм усмихната и готина като постоянно ви търсят кусури .. не гледат хубавите неща на момичето а само гледат какво не й е наред ама момчета ние ни сме перфекни .. една жена не се разбира а се ОБИЧА И УВАЖАВА
gLypChenCee
01-15-2011, 18:36
И аз не мога да ги разбера..
"Ще умра ако не съм с теб."
*КЪСАМЕ*
Още на същата вечер се натиска с друга .. :-o
Нзз... при мен изобщо не е така, даже с момчетата си говорим мн повече глупости [ не псувни :-o ] и се хиля 100 пъти повече :grin: и нз. . ама голям смях пада като почнем да се закачаме :lol: :oops:
DarkTemplar
01-16-2011, 12:01
мен момчетата ме обиждат без причина и се заяждат с мен без нищо да съм им направила и са ужасни .. само се заяждат .. нямам думи... нямам ни един свестен .. няма нито един който да се държи човешки ... все попадам на некви грубяни ... а аз съм по-чувствителна и само ме разплакват с техните обиди ... как мога да съм усмихната и готина като постоянно ви търсят кусури .. не гледат хубавите неща на момичето а само гледат какво не й е наред ама момчета ние ни сме перфекни .. една жена не се разбира а се ОБИЧА И УВАЖАВА
Спокойно, и за теб рано или късно ще се намери подходящия, който да те обича и уважава. За всеки се намира. ;)