- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да ги разбера тия момчета
Не мога да намеря общ език с тия хора,не знам от какво се вълнуват,интересуват.Имам чувството че са някви извънземни,с който говорим на различни езици.Когато общувам с тях се едно между нас има ледове,нз защо така се получава![]()
Явно ще си остана цял живот сама![]()
Е защо бе какво му е толкова трудното да си намерите обща тема на разговор
Мммм извънземни...Намери общ език.И ние момчетата имаме интереси,хобита,слушаме музика,четем книги и още многооо.Толкова ли неможеш да избереш тема.Поинтересувай се от интересите на даденият екземпляр и говори с него за тях.Накарай обекта на желанията ти да се чуства силен,като го помолиш за помощ.Мисля че това е най-главното.
novasum![]()
nirvana13![]()
Same here.
яко секс му е майката
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Не ти трябва да ги разбираш, мани бегай сложна работа![]()
ако наистина неможеш да заговориш 1 момче по добре си остани на скречове.достатъчно са ни тия спрелите дето само могат да кимат с глава и да измарят като ги заговориш.
Can It All Be So Simple ?
Не може да няма по какво да си говорите..
Попитай го някакви въпроси,интересувай се от
живота му,от това какво обича да прави..И така
ще се получи разговора..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И Ние не ви разбираме , но се опитваме .. Досега се оказа невъзможно![]()
Явно си срамежлива все за нещо може да си говоритеПървоначално написано от SmilezZz
1000 теми има!!!
Аз се разбирам по добре с момиче отколкото с момче!!!
(момче съм)
Нормално е да нямаш за какво да говориш с момчетатаПървоначално написано от jeni4kata
![]()
За 'общия език' обаче грешиш малкоАко вместо да търсиш за какво да си говориш с някое момче си пъхнеш езика в устата му така че да стане като общ - мисля че ще намерите 'общ еизк'
![]()
Мжеду другото аз лично много обичам момичето да общува с мен с език- но не за да говори
![]()
На колко си и на колко е години въпросното момче?
Щото с повечето ми връстници две приказки не мога да си кажа. А с тези, които са само една мизерна година по-големи от мен, не ми млъква устата![]()
Зависи и от конкретното момче. Има такива, на които върховна цел в живота им е да си мерят ... цигарите, да ходят по кафета и да бягат от час. Какво да си кажеш с такъв?
Ти не пушиш?Не ходиш по кафета и НИКОГА не си бягала от час? Само за цигарите може да ти повярвам ама за другото...Първоначално написано от PinkPan7her
Вземи се застреляй най-добре. АЛОООООО ВРАЦА... ТОВА НЕ ДО МОМЧЕ/МОМИЧЕ, ТОВА Е ДО ЧОВЕКА. ЩОТО КАТО СИ ПРОСТ И ИДИОТИЗИРАН, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ПАТКА ЛИ ИМАШ, ИЛИ ПУТКА !!!!
АКО САМАТА ТИ НЕ ЗНАЕШ КАК ДА ЗАГОВОРИШ ДРУГ ЧОВЕШКИ ИНДИВИД, Е СЪВСЕМ ДРУГ ВЪПРОС.
Знаех си, че това ще кажете. Имах предвид такива, за които това е ЦЕЛ В ЖИВОТА.
Не пуша, не обичам да вися безцелно по задимени кафета. Бягала съм от час 3 пъти - от изпитване и 2 пъти, защото ми беше ужасяващо скучно.
Както и да е. Нямам против да се бяга от часно нека това не е основна тема на разговор и повод за хвалби.
Какво го мислиш толкова разбирането? Стига да знаеш да говориш на дълго и широко на теми като: коли, мотори, акумулатори, двигатели, купета, кабрио-та, накладки, конски сили, скорости, ускорения и за колко секунди стават... и естествено да знаеш няколко марки и модели на различни автомобили и това от коя година са СЪС СИГУРНОСТ ще намериш тема на разговор с КОЕТО И ДА Е момче ;д
ωhατ gσes αrσuηd, cσmеs αrσuηd ...
Аз пък много говоряНяма как да нямаш обща тема с някое момче и те са хора!Попаднеш ли на добра компания,просто се отпусни и си говорете за спорт,хоби и т.н.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от LadyV
жени и спорт![]()
![]()
![]()
![]()
тва пък е най-тъпото което съм чувалаПървоначално написано от FromAutumToAshes
все едно жените не могат да тренират някакъв спорт
Здравей, надявам се темата да е реална, защото смятам да помогна с каквото мога!
Като за начало мога да ти кажа че няма никакво значение как изглежда лицето ти относно дали по принцип е сериозно или не. Познавам хора, чието лице изглежда стунедо, безизразно и сковано, но в момента в който започнеш някакъв вид контакт с тях разбираш че са абсолютно несериозни, че дори и разглигавени. От друга страна съм виждал и такива, които преличат на клоуни, но се усмихват и им е весело 2 пъти в месеца. Затова хора и хора...
И така, това че си на 20 а момчетата ти изглеждат все едно са паднали от Марс не е много добре, но с желание всичко може да се постигне, не си мисли че не можеш да се сближиш с момчета.
А сега това, че като излезеш с други хора само мълчиш не е нещо ненормално. Всички хора изпитват някакъв срам (добре де има и такива,които са безкрайно безсрамни), тебе те е срам да си говориш с тях повече, отколкото те един с друг (причината може и да е различна, може да те е страх да се разкриеш пред други хора, но ако поясниш, може да успея да ти дам по-добър отговор).
Когато излезеш само с една твоя приятелка не мисля, че само си мълчите, така че същите неща, които си говориш с една от тях, можеш да си ги говориш и с двете от тях.
Сега, това да си вървиш по улицата и да си се смееш, според мен не е много добър вариант. Освен с някои от психото, не знам какви други дружки можеш да си намериш по този начин.
Това което те съветват съфорумците - а именно да ръсиш простотии, трябва сама да си решиш, ако твоите приятели се лигавят през цялото време и не спират да говорят простотии, в зависимост от това дали на теб това ти харесва можеш и ти да се присъединиш, но ако си против това, ти си нямаш работа с тези хора.
Най-простото нещо което мога да те посъветвам е да бъдеш по отпусната. Опитвай се сама да направиш ежедневието си интересно и забавно, не чакай другите да ти го направят такова. Бъди по активна и ще видиш как двамата няма да си говорят един с друг, а ще се изчакват да говорят с теб.
Дано съм бил полезен, ако има нещо, пишете.
Извинявам се за греки, но часът е наистина убийствено късен.
Със здраве!
А пробвали ли сте да говорите за секс, по дяволите? Нищо сложно няма, толкова сме лесни, че няма накъде повече.. то от там вече ще си дойдат темите..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ако се заговори за секс,няма да си дойдат темите а други работи и действия!Първоначално написано от Disrespect
![]()
И как така ще говоря за секс с някого,с когото едва няколко пъти сме си казали "Здрасти!" и ще започна да му обяснявам какво е Тантра,примерно![]()
Ще ме вземе за побъркана!+това,това са много интимни неща,които не бих споделяла с всеки!
![]()
FromAutumToAshes,не забравяй кой пол ражда!И на малкият пръст не може да ни стъпите по издръжливост!Научно доказано е(не,че има нужда).![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Абе стига с това раждане,ако не упражнявахте тоя процес,няма за какво да се хванете просто...физически сте по-издържливи на болка,но психически сте под всякаква критика...Първоначално написано от LadyV
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Всичко е много индивидуално!В моето семейство майка ми е хладнокръвната,а баща ми е лабилниятПървоначално написано от Stan4o123
Аз си имам и от двамата!
Например вчера ме нападна куче и се разплаках като малко дете,но когато преживях катастрофа и в извънредни ситуации аз съм тази,която запазва самообладание и обединява.Но после си го изкарвам,което не е много хубаво.Човек трябва да си излива душата,а не да се сдържа,защото е много лошо това за психиката.![]()
Тии какво против Враца имаш бреПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()