View Full Version : Интересен въпрос към момичетата
Здравейте,
четох на скоро някфа статия че по време на целувката, ако момчето си намаже устните с балсам(примерно с ягодов вкус), това правило целувката още по хубава за момичетата. Е разбирасе ако момчето се целува кат бастун няма да е хубава целувката, но относно това с балсама вярно ли е ?
djipsito
01-12-2011, 20:41
Ъъъъ... на мен ще ми е странно, ако се целувам с момче което си слага балсам с ягодов вкус. Сигурно ще почна да се бъзикам (не с гадни бъзици, де) ама няма да имам кой знае колко против, стига да не е тип гланц- бляскав и лепнещ, тогава ще се пръсна..
Ти целувал ли си момиче, което е имало балсам с ягодов вкус по устните ? И прави ли това целувката по-хубава (за теб) ? Предполагам, че ще е същото...
Сигурно ще е по-готино за другото момче... :D
TheBeliever
01-13-2011, 10:50
Не обичам да се целувам, когато аз имам балсам на устните, какво остава ако той си сложи. Омацана история...
SexyBitch
01-13-2011, 11:56
И що наричаш въпроса интересен? 8-) за протокола, не бих се пробвала да се целувам с момче с такива фетиши.Все едно се мляскам с гей :shock:
uniqueeeeeeee
01-13-2011, 12:06
това си е балсам за момичета не и за момчета :-D моят приятел примерно не понася балсам за устни шото става мега лигаво 8)
xinfamous
01-13-2011, 12:41
въпрос на логика е ве брат,кви са тия улигофренски въпроси дето задавате тука ?! с какво балсам за устни ше направи целувката по добра омг..
anonymous708973
01-13-2011, 15:23
О, за Бога! АЗ не слагам гланц, защото е адски лепкаво, когато го целувам + че косата ми се залепя по него. Какво остава той да слага гланц! :?
ludiqtzubar96
01-13-2011, 18:21
Е кво сега,мъчиш се да приличаш на Джъстин Бийбър ли!?.Просто егати и педераската тема,моля да бъде заключена.
krem4et0
01-13-2011, 19:00
Ами да ти кажа,не съм тръгнала да целувам гланцирани мъже... :-o
Е, сега има разлика между балсам и гланц все пак. С мъжо делим един балсам за устни...в момента е някаква ванилия. Устните му, а и моите зимата са супер изсъхнали и постоянно го ползваме. И, да устните му са страхотно меки...
Wikzinka
01-13-2011, 19:51
балсам бих понесла , но гланц за устни определено не :shock: Най - добре нито едно от двете
TheBeliever
01-13-2011, 20:02
Е, сега има разлика между балсам и гланц все пак. С мъжо делим един балсам за устни...в момента е някаква ванилия. Устните му, а и моите зимата са супер изсъхнали и постоянно го ползваме. И, да устните му са страхотно меки...
Въпросът е дали когато е с балсам ти харесват повече целувките. Той и моя ми ползва балсама, когато му се напукат устните, но не ми е приятно да го целувам точно след като се е намазал. Може лека целувчица, но нищо по-страстно.
krem4et0
01-13-2011, 20:29
miminko, мъжът ми е далеч от метросексуалността...на светлинни години бих казала. Ни се епилира, нито бръсне редовно...Но не обича вазелин, защото му е много мазно. Предни години повече траеше, но сега балсамчето ми стои до мен постоянно, защото не издържам да са ми сухи устните и след като си измие зъбите, както и преди лягане, все го ползва. Сега 2 дни не си беше купил крем за ръце и ползва моя с аромат на пикантен портокал. Категорично обаче отказва лосионът за тяло и ръце, който му предложих :D
А за целувките - все тая. С балсам мирише по-хубаво и е вкусно.
хехе , ами значии ... не съм се целувала с момче с гланц .. ноооо
имаше едно момче , с което имахме разни зарибявкии .. и аз уж така на бъзик бях питала дали обича да се целува с момиче с балсам и тои изненадващо много за мен ! ми каза да :-D осовено ако има някакъв вкус .. :-D и мен ми стана странно и така де ,че заради него си бях сложила .. и нямаше нищо по различно :-P така ,че не знам не съм пробвала :D
mecho8888
01-13-2011, 21:59
при самата мисъл за такова нещо върху устата ми изтръпнах и си я забърсах несъзнателно
:smt070
иначе момичето да е ягодка и русичка облечена в розовко пък и зелени очи да има мммм
масово забелязвам момчета с фон дю тен между другото :?
xinfamous
01-13-2011, 22:58
miminko, мъжът ми е далеч от метросексуалността...на светлинни години бих казала. Ни се епилира, нито бръсне редовно...Но не обича вазелин, защото му е много мазно. Предни години повече траеше, но сега балсамчето ми стои до мен постоянно, защото не издържам да са ми сухи устните и след като си измие зъбите, както и преди лягане, все го ползва. Сега 2 дни не си беше купил крем за ръце и ползва моя с аромат на пикантен портокал. Категорично обаче отказва лосионът за тяло и ръце, който му предложих :D
А за целувките - все тая. С балсам мирише по-хубаво и е вкусно.
не че нещо ама си мн зле,кво общо имаше навиците на твоя приятел с темата нз.Натовари доволно.
waterpolohero
01-13-2011, 23:03
Боже господи , да си сложа гланц - това означава самоубийство :smt073
krem4et0
01-14-2011, 06:03
xinfamous, споделила съм...чети по-добре.
blo0dangel
01-14-2011, 11:31
:D :D Имаше един период в който на моя му бяха ужасно сухи и напукани устните и се мажеше с моито балсамче(което впрочем е с вкус на лимон, не харесвам ягоди). И да беше приятно да го целувам но не заради вкуса или аромата просто устните му бяха мекички. А и не мисля че някоя би предпочела сухи и напукани... Но пък хора сякви и с най-различни предпочитания. ;)
anonymous708973
01-14-2011, 12:49
Мислех, че говорим за гланц на нормални (не напукани) устни.
Моят декември месец му бяха станали ужасно разранени устните и му връчих моя ... гланц/балсам на Nivea SOS (страхотен ее, препоръчвам го!). Намаза се два пъти и му мина.
Обаче да му няма нищо и да ми се цапоти с ягоди :?
Баща ми пък ползва синия на Nivea.
Тоест, нямам против да ползва балсам, ако е зимата и са му напукани устните, обаче да се клепа нещо ягодово, щото "целувката била по-яка", не ме радва като идея.
Абе хора да вземим да махним и тия балсамища и сас миризлиша уста да са целуваме за дъвки не сте ли чушали.. преди всякви ласки преди целувки :( :( :lol: ... Наи добре е обикаляйте с дъвки заедно със фр-то си 8-)