.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Интересен въпрос към момичетата

Здравейте,
    четох на скоро някфа статия че по време на целувката, ако момчето си намаже устните с балсам(примерно с ягодов вкус), това правило целувката още по хубава за момичетата. Е разбирасе ако момчето се целува кат бастун няма да е хубава целувката, но относно това с балсама вярно ли е ?

Супер фен Аватара на djipsito
    Ъъъъ... на мен ще ми е странно, ако се целувам с момче което си слага балсам с ягодов вкус. Сигурно ще почна да се бъзикам (не с гадни бъзици, де) ама няма да имам кой знае колко против, стига да не е тип гланц- бляскав и лепнещ, тогава ще се пръсна..
    Ти целувал ли си момиче, което е имало балсам с ягодов вкус по устните ? И прави ли това целувката по-хубава (за теб) ? Предполагам, че ще е същото...

Сигурно ще е по-готино за другото момче...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не обичам да се целувам, когато аз имам балсам на устните, какво остава ако той си сложи. Омацана история...
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен
    И що наричаш въпроса интересен? за протокола, не бих се пробвала да се целувам с момче с такива фетиши.Все едно се мляскам с гей
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

това си е балсам за момичета не и за момчета моят приятел примерно не понася балсам за устни шото става мега лигаво

Голям фен Аватара на xinfamous
    въпрос на логика е ве брат,кви са тия улигофренски въпроси дето задавате тука ?! с какво балсам за устни ше направи целувката по добра омг..
    Can It All Be So Simple ?

anonymous708973
    Guest
    О, за Бога! АЗ не слагам гланц, защото е адски лепкаво, когато го целувам + че косата ми се залепя по него. Какво остава той да слага гланц!

Е кво сега,мъчиш се да приличаш на Джъстин Бийбър ли!?.Просто егати и педераската тема,моля да бъде заключена.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Ами да ти кажа,не съм тръгнала да целувам гланцирани мъже...
    Е, сега има разлика между балсам и гланц все пак. С мъжо делим един балсам за устни...в момента е някаква ванилия. Устните му, а и моите зимата са супер изсъхнали и постоянно го ползваме. И, да устните му са страхотно меки...

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    балсам бих понесла , но гланц за устни определено не Най - добре нито едно от двете
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Е, сега има разлика между балсам и гланц все пак. С мъжо делим един балсам за устни...в момента е някаква ванилия. Устните му, а и моите зимата са супер изсъхнали и постоянно го ползваме. И, да устните му са страхотно меки...
    Въпросът е дали когато е с балсам ти харесват повече целувките. Той и моя ми ползва балсама, когато му се напукат устните, но не ми е приятно да го целувам точно след като се е намазал. Може лека целувчица, но нищо по-страстно.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Свищов
    miminko, мъжът ми е далеч от метросексуалността...на светлинни години бих казала. Ни се епилира, нито бръсне редовно...Но не обича вазелин, защото му е много мазно. Предни години повече траеше, но сега балсамчето ми стои до мен постоянно, защото не издържам да са ми сухи устните и след като си измие зъбите, както и преди лягане, все го ползва. Сега 2 дни не си беше купил крем за ръце и ползва моя с аромат на пикантен портокал. Категорично обаче отказва лосионът за тяло и ръце, който му предложих

А за целувките - все тая. С балсам мирише по-хубаво и е вкусно.

хехе , ами значии ... не съм се целувала с момче с гланц .. ноооо
    имаше едно момче , с което имахме разни зарибявкии .. и аз уж така на бъзик бях питала дали обича да се целува с момиче с балсам и тои изненадващо много за мен ! ми каза да осовено ако има някакъв вкус .. и мен ми стана странно и така де ,че заради него си бях сложила .. и нямаше нищо по различно така ,че не знам не съм пробвала

при самата мисъл за такова нещо върху устата ми изтръпнах и си я забърсах несъзнателно

иначе момичето да е ягодка и русичка облечена в розовко пък и зелени очи да има мммм

масово забелязвам момчета с фон дю тен между другото

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    miminko, мъжът ми е далеч от метросексуалността...на светлинни години бих казала. Ни се епилира, нито бръсне редовно...Но не обича вазелин, защото му е много мазно. Предни години повече траеше, но сега балсамчето ми стои до мен постоянно, защото не издържам да са ми сухи устните и след като си измие зъбите, както и преди лягане, все го ползва. Сега 2 дни не си беше купил крем за ръце и ползва моя с аромат на пикантен портокал. Категорично обаче отказва лосионът за тяло и ръце, който му предложих

А за целувките - все тая. С балсам мирише по-хубаво и е вкусно.
    не че нещо ама си мн зле,кво общо имаше навиците на твоя приятел с темата нз.Натовари доволно.
    Can It All Be So Simple ?

Боже господи , да си сложа гланц - това означава самоубийство

Град
    Свищов
    xinfamous, споделила съм...чети по-добре.

Имаше един период в който на моя му бяха ужасно сухи и напукани устните и се мажеше с моито балсамче(което впрочем е с вкус на лимон, не харесвам ягоди). И да беше приятно да го целувам но не заради вкуса или аромата просто устните му бяха мекички. А и не мисля че някоя би предпочела сухи и напукани... Но пък хора сякви и с най-различни предпочитания.
    I know the way to hell.This is paradise ... Welcome to the hell!... :*

anonymous708973
    Guest
    Мислех, че говорим за гланц на нормални (не напукани) устни.
    Моят декември месец му бяха станали ужасно разранени устните и му връчих моя ... гланц/балсам на Nivea SOS (страхотен ее, препоръчвам го!). Намаза се два пъти и му мина.
    Обаче да му няма нищо и да ми се цапоти с ягоди

Баща ми пък ползва синия на Nivea.
    Тоест, нямам против да ползва балсам, ако е зимата и са му напукани устните, обаче да се клепа нещо ягодово, щото "целувката била по-яка", не ме радва като идея.

Абе хора да вземим да махним и тия балсамища и сас миризлиша уста да са целуваме за дъвки не сте ли чушали.. преди всякви ласки преди целувки ... Наи добре е обикаляйте с дъвки заедно със фр-то си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си