View Full Version : Бременна ли съм?
uniqueeeeeeee
01-13-2011, 11:44
И така отностно баналния въпрос .. БРЕМЕНА ЛИ СЪМ ? И аз това ще попитам ако има някой свестен който да ми отговори има ли шанс да забременея след като с приятелят ми правихме секс без презерватив,но той НЕ свърши в мен след това мина известно време около 30 мин. и започнахме отново без презерватив ? :?
Липсва описателно заглавие.
kalpazanka
DarkTemplar
01-13-2011, 11:46
Шанс винаги има, но това не значи, че си бременна. Другия път не си насилвайте късмета ползвайте презерватив (или хапчета, предписани от специалист).
Titanic_baby
01-13-2011, 11:47
След ,като е свършил веднъж(отвън,както казваш),уринирал ли е преди да започне втория път?
Ако е уринирал и се е измил,едвали да е станало нещо.
uniqueeeeeeee
01-13-2011, 12:03
Не е уринирал,но се избърса в чаршафа и ако съм му направила свирка има ли пак вероятност да е останало нещо
SonataArctica
01-13-2011, 12:06
Тъпо парче си, винаги има шанс да си бременна. Тъпчи се със ескапел ;)
anonymous768631
01-13-2011, 12:10
Тъпо парче си, винаги има шанс да си бременна. Тъпчи се със ескапел ;)
Хайде, модераторката пак поДлудя!
kiki1991
01-13-2011, 12:10
Не е уринирал,но се избърса в чаршафа и ако съм му направила свирка има ли пак вероятност да е останало нещо
щом се е изтрил няма проблем не си бременна
uniqueeeeeeee
01-13-2011, 12:20
kiki1991 мерси :wink: относно,че ескапел няма как на 16 съм :-o
angel_spirit
01-13-2011, 12:33
Защо да няма как? Купуваш и пиеш,ако са минали по-малко от 72 часа след половия акт! Това с избърсването в чаршафа не убива сперматозоидите между другото,трябва да е уринирал и да се е измил,за да няма никакъв шанс.. :wink: Не разчитайте на късмета си,има шанс, и при това не е много малък! :?
_butterfly_
01-13-2011, 12:37
Овулация и съответно яйцеклетка+ Сперматозоид= Възможна Бременност
Сама си прецени какви савъзможностти да си бременНа.
xinfamous
01-13-2011, 12:40
виж ве бот,има хиляда такива теми,вместо да пускаш поредната просто цъкни! даже не е нужно да търсиш,те са на първата страница омг! пожелавам ти да си бременна с тризнаци дано
uniqueeeeeeee
01-13-2011, 12:51
вие полвината тука сте такива ботове дето само убиждате като тебе напримерно никой не ти иска мнението и отностно моят проблем е съвсем различен :?
Extremescream
01-13-2011, 14:21
Не,твоят проблем е като на едно 80% от пишещите тук-че не мислиш (освен това,че теми като твоята има много).
И бтв,твоят правопис ме уби. :shock:
kalpazanka
01-13-2011, 14:52
Овулация, моме, овулация смятай!
SonataArctica и kartacha- вземете си валидол!
anonymous768631
01-13-2011, 14:56
вие полвината тука сте такива ботове дето само убиждате като тебе напримерно никой не ти иска мнението и отностно моят проблем е съвсем различен :?
НАпримерно можеше да провериш за други теми подобни на твоята. Повярвай ми, има такива. Това, че си като кон с капаци, не значи, че всичко около теб не съществува.
Хайде, бягай да раждаш и ни освободи от присъствието си. :o
marin4itu
01-14-2011, 07:08
Оле.. избърсал се в чаршафа.. :?
Следващият път да уринира (защото част от спермата може да остане в каналчето на пениса) и да се измие (зада се махне спермата върху пениса)..
Хайде сега си смятай овулацията и си блъскай главата.. Като беше тръгнала да правиш секс на 16, поне да беше подпитала това онова... То не стига само путка да имаш, ами и акъл трябва!
GossipGirl89
01-14-2011, 07:19
Виж, шанс винаги има. Затова и хората съветват да се използват предпазни мерки. Метода на прекъснатия полов акт не е сигурен. И е желателно след като рискувате по този начин, след първия акт приятелят ти поне да се измие. В твоя случай не знам какво да те посъветвам освен Ескапел - не е много полезно за организма, но като не внимавате...
Ама как ви мина през главата да се избърше с чершафа :shock:
1-во е нехигиенично
2-ро тая работа с бърсане не става
3-то като поливаш с маркуча и спреш чешмата, това означава л иче в маркуча няма вода :D
Уникални сте простъо, то от веднъж без предпазни мерки има възможност, какво остава за втори път без презерватив. И стига сте ги пускали тия теми. На ден по 10 такива теми има, четете.
dPa3HuTeJl
01-14-2011, 15:44
Бременна си ,поздравления! :)
MedSestrata
01-14-2011, 17:23
МИСЛЕТЕ бе деца..... хората ти казаха, ако се съмняваш и актът е бил преди 72 часа купи си ескапел и го изпий, не е 100% гаранцията обаче и е доста вредно максимум 2 хапчета на година с епрепоръчва. И следващият път с предпазни средства!!!!
Macallan
01-14-2011, 21:07
Бременна си, самоубий се :-o
waterpolohero
01-14-2011, 21:18
Как ще го кръстите :-o
Shadowsogirl
01-15-2011, 10:18
За половин час толкова ли не можа да иде и да си го измие? Пък като ви мързи толкова много и интимни кърпички са направили хората.
Не искате да ви третират лошо, а задавате мега малоумни и тъпи въпроси, които са породени от абсолютната ви нехайност и на всичкото отгоре са зададени поне още 100 пъти преди това. Е как ще стане тоя номер?
1) Защо не се замисли малко преди да правиш секс?
2) Като не ти стиска от к'ъв зор го прави без презерватив? Разбирам да знаеше поне и да искаше к'вото правиш...
3) Защо по дяволите не потърси малко преди да напишеш тема номер 394580375 по тоя въпрос?
ПТ:
Има шанс да си бременна. Има, защото сте недостатъчно образовани сексуално и с гаджето ти правите неща, за които не ви стига акъла. Колко е голям или малък тоя шанс зависи от месечния ти цикъл и, ако поне си беше направила труда да си напишеш колко ти е дълъг и кога почва/свършва, някоя мацка можеше да ти сметне овулацията и да ти каже.
А правопис и хигиенни навици не смятам и да подхващам...тя не може да пише, той маже в чаршафите и не се мие...каква мила картинка се разкрива... :smt078
Сперматозоидите умират при среда, съдържаща кислород. Така че аз лично смятам, че малките копеленца са си гътнали :)
MedSestrata
01-15-2011, 19:16
какво стана, кажи, тука целия форум тръпнем в очакване
не си ,все пак си купи тест за всеки случай
dPa3HuTeJl
01-15-2011, 20:44
не си ,все пак си купи тест за всеки случай Ето я баба ванга дами и господа,във целия си блясък!! :lol:
lavolupte
01-16-2011, 14:26
от свирка няма да забременееш.....абе ти като правиш секс информирай се преди до започнеш
Искам да попитам, възможно ли е да забременееш, ако правиш секс и на следващия ден ти дойде цикъл? (А всъщност цикълът трябва да ти дойде 14 дни по-късно) ??
kalpazanka
01-16-2011, 15:20
Оф, не се ли научихте кое е цикъл и кое менструация?
По начало не може, тъйю като вероятността за овулация от другия яйчник е нищожно малка. Като се има предвид ,обаче, дисбалансът и подраняването на менструацията, не е зле да вземеш мерки при следващия полов акт.
Еякулация във влагалището имаше ли?
Добре правиш секс без презарватив, естествено, че вероятноста за болести+бременност е огромна!
:lol:
Е как да ти отговорим на тоя въпрос ?
ОчевАдно, търсиш утешение - е не си - споко :D
anonymous768631
01-16-2011, 20:52
Обзаведохте ли детската?
Значии, на 6 ден след секс си направих тест ии излезе отрицателен, обаче продължавам да се притеснявам понеже не трябваше да ми идва, а ми дойде веднага след секс (на другия ден)
MedSestrata
01-19-2011, 16:37
Я седнете всички и прочетете това онова, чак тогава правете секс.
СЕКСЪТ Е ЗА ЗРЕЛИ ХОРА!
kiki1991
01-19-2011, 17:20
И така отностно баналния въпрос .. БРЕМЕНА ЛИ СЪМ ? И аз това ще попитам ако има някой свестен който да ми отговори има ли шанс да забременея след като с приятелят ми правихме секс без презерватив,но той НЕ свърши в мен след това мина известно време около 30 мин. и започнахме отново без презерватив ? :?
Липсва описателно заглавие.
kalpazanka..hei ima6 li skype da te pitam ne6to ;p
оффф ,,gotiniq,, спри се вече бе човек земи си търси кой да е*беш в някой др сайт стига писа по 100 писма и ни занимава с глупости!!!!!!!!
MedSestrata
01-19-2011, 18:55
на 18 съм
няма значение, не съм казала за големи, а за Зрели хора. Да мислиш трезво и зряло и да си готов да поемеш последиците от постъпките си.
Не знам дали е най-подходящото място, но тъй като стана въпрос за след секса без презерватив.. наложи се да пия ексапел преди 3 дни, но никакви странични ефекти не са се проявили. Това означава ли, че не е въздействало хапчето или просто има и такава вероятност проблеми да няма от него?
на 18 съм
няма значение, не съм казала за големи, а за Зрели хора. Да мислиш трезво и зряло и да си готов да поемеш последиците от постъпките си. не на теб казвах, че съм на 18... Някой ме беше питал на колко съм ии на него отговарях :))
CrazyButEverybodyLikesIt
01-21-2011, 09:00
Обзаведохте ли детската?
:lol:
По темата: Бременна си, но не от него, а от чаршафа в който се е избърсал...са ше родиш калъфки.
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Така става като мислите с оная си работа и не се образоватее...
anonimchetou
01-21-2011, 09:22
Оф ай спрете вече бе хора ! Има толкова инфо в нета ?! Като толкова се чудиш иди и си купи един тест 4лв струва!!!! Ние от къде може да знаем ?! Направо ме изумявате вече , пораснете !!!!
да бременна си време е да почерпите :)