View Full Version : странен проблем с оргазъма
Здравейте!Значи днес правих секс с приятелката си и по принцип не използвам презервативи понеже си знам възможностите и знам ,че няма да се изтърва да свърша в нея...така и стана първия път свърших си върху нея и почнахме пак...обаче по едно време както ми беше хубаво и изведнъж спрях да усещам каквото и да било удоволствие..извадих си пениса и гледам малко бяла следа по него...та искам да питам възможно ли е да съм свършил в нея без да усетя оргазъма?Искам само компетентни мнения!Благодаря ви предварително!
Нали си знаеш възможностите?
Хахаахах...не ми се е случвало и не съм чувал някой да "претърпи" оргазъм без да го усети....ако ще се заяждаш мога да ти дам скайп там да се пробваш ;) тука искам сериозни мнения...
Причината да изгубиш усещането, най-вероятно е въпросната течност. Каква е, не виждам как може да се отгатне. Или си се "изпуснал", или е секрет/бяло течение от момичето.
mecho8888
01-13-2011, 17:09
Възможно е да си свършил без оргазъм, НО преди да свършиш без оргазъм би трябвало да усетиш напрежението преди свършване. Т.е. би трябвало да усетиш, че ще свършваш скоро.
Ако ти е изтръпнала пацата и си задържал умишлено свършването при напрежението нищо чудно да си е изхвърлил.
иначе може това беличкото да е от нейната мазга :D
все пак хапченцето бегай до аптеката докато не е късно
не е нужно да е в овулация, за да забременее..
Ти в час по биология влизала ли си? :x
попита тя знаейки отговора :razz:
krem4et0
01-13-2011, 18:53
Вие що не го опитахте на вкус? Мъжките и женските течности са различни.
Вие що не го опитахте на вкус? Мъжките и женските течности са различни.
Аз бих се замислил - ами ако е бяло течение?...
krem4et0
01-13-2011, 20:24
Поне да го помиришат? И на миризма е различно...
Абе... по-скоро ще е коктейл от миризми... Ама както и да е. В темата "Аборт" съм пуснал постове от друг форум. Забременяването "от нищо" и "от контролиращи се" разбирачи изобщо не е рядкост. Прочетете...
дори и при най -редовния цикъл разминаване в дните на овулация има. по време на овулация ,яйцеклетката се отделя.НО изключения ВИНАГИ ИМА. НЕ СЕ РАЗЧИТА НА ТОВА!
_butterfly_
01-13-2011, 21:18
Аз бих предположила, че е от нея. Не ми се вярва да свършиш и да не усетиш абсолютно нищо.
marin4itu
01-14-2011, 06:56
Трябваше да го помиришете. Миризмата на сперма не може да се сбърка. И на мене не ми се вярва да си свършил, без да си усетил нищо..
Greennight
01-14-2011, 07:04
Може да забременее без да си свършвал в нея,почети малко.Ако го правите,когато ви падне без презерватив може да е бременна...