- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- странен проблем с оргазъма
Здравейте!Значи днес правих секс с приятелката си и по принцип не използвам презервативи понеже си знам възможностите и знам ,че няма да се изтърва да свърша в нея...така и стана първия път свърших си върху нея и почнахме пак...обаче по едно време както ми беше хубаво и изведнъж спрях да усещам каквото и да било удоволствие..извадих си пениса и гледам малко бяла следа по него...та искам да питам възможно ли е да съм свършил в нея без да усетя оргазъма?Искам само компетентни мнения!Благодаря ви предварително!
Хахаахах...не ми се е случвало и не съм чувал някой да "претърпи" оргазъм без да го усети....ако ще се заяждаш мога да ти дам скайп там да се пробвашПървоначално написано от miminko
тука искам сериозни мнения...
Причината да изгубиш усещането, най-вероятно е въпросната течност. Каква е, не виждам как може да се отгатне. Или си се "изпуснал", или е секрет/бяло течение от момичето.
Възможно е да си свършил без оргазъм, НО преди да свършиш без оргазъм би трябвало да усетиш напрежението преди свършване. Т.е. би трябвало да усетиш, че ще свършваш скоро.
Ако ти е изтръпнала пацата и си задържал умишлено свършването при напрежението нищо чудно да си е изхвърлил.
иначе може това беличкото да е от нейната мазга![]()
все пак хапченцето бегай до аптеката докато не е късно
не е нужно да е в овулация, за да забременее..
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
попита тя знаейки отговораПървоначално написано от bybz
![]()
Аз бих се замислил - ами ако е бяло течение?...Първоначално написано от krem4et0
Абе... по-скоро ще е коктейл от миризми... Ама както и да е. В темата "Аборт" съм пуснал постове от друг форум. Забременяването "от нищо" и "от контролиращи се" разбирачи изобщо не е рядкост. Прочетете...
дори и при най -редовния цикъл разминаване в дните на овулация има. по време на овулация ,яйцеклетката се отделя.НО изключения ВИНАГИ ИМА. НЕ СЕ РАЗЧИТА НА ТОВА!Първоначално написано от bybz
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз бих предположила, че е от нея. Не ми се вярва да свършиш и да не усетиш абсолютно нищо.
Трябваше да го помиришете. Миризмата на сперма не може да се сбърка. И на мене не ми се вярва да си свършил, без да си усетил нищо..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Може да забременее без да си свършвал в нея,почети малко.Ако го правите,когато ви падне без презерватив може да е бременна...