View Full Version : Помощ!
KaramiteV
01-13-2011, 19:37
Дайте някакъв съвет как да си хвана гадже :@:@:@:@
Вече умирам имал съм само 1 гадже и то за 2 месеца незнам как да си хвана моля ви помогнете ми.
14 годишен , 51 килограма , 172 сантиметра висок тренирам имам тяло и не съм грозен но нещо незнам как да привлека момиче :S
Моля без тъпи постове!
Толкова много коментари съм чел от типа "за всеки влак си има пътници".И винаги съм искал да го кажа за всеки влак си има пътници. :P :P :P :P :P :P
nepowtorima
01-13-2011, 19:52
Защо ще умираш... Защото приятелите ти имат, а ти не... Ем как да си хванеш, запознаваш се, флиртуваш... :lol: А като кажеш на колко си, колко тежиш, и колко си висок, ние не знаем, колко си хубав... :lol:
Има време и за тебе бе момче, аз като съм почти на 16.. :D и съм имала и аз 1 път гадже, какво толкова, и моето време ще дойде... и твоето.. И то точно когато най-малко очакваш... Ти не я търси, тя сама ще дойде :)
TheBeliever
01-13-2011, 19:54
Като ти чета поста оставам с впечатлението, че момичетата за теб сме като някакъв дивеч, който ти трябва да "си хванеш", за да се фукаш после пред приятели.
При положение, че не харесваш някое конкретно момиче, а просто искаш да си с някоя, ей така за спорта, не мисля, че може да ти се даде полезен съвет.
TheNewReligion
01-13-2011, 19:55
Толкова много коментари съм чел от типа "за всеки влак си има пътници".И винаги съм искал да го кажа за всеки влак си има пътници. :P :P :P :P :P :P
Обаче кога ще се качи пътникът, е друг въпрос.
nepowtorima
01-13-2011, 19:56
Няма да е скоро :-D
nymphadora
01-13-2011, 20:01
И мерките си е даааааал :lol: :lol: :lol:
И ние трябва да ти кажем няква формула по която се хващат гаджета ли? :-o
nepowtorima
01-13-2011, 20:04
И мерките си е даааааал :lol: :lol: :lol:
И ние трябва да ти кажем няква формула по която се хващат гаджета ли? :-o
Виж ще пробвам ... :D
:smt028 + :smt061 = :smt057 - за малко
после... виж какво ще стане
:smt056 разделя ме се, съжалявам... и ти :-# ... А после ще дойдеш да се оплакваш... как да си я върнеш... Повярвай ми в момента си си много по-добре :)
nepowtorima
01-13-2011, 20:07
Ее... то пък... не е за хващане на гадже... Офф... нищо ... :D
FEN_NA_MOTORI
01-13-2011, 20:10
Без гадже е супер, въобще недей да съжаляваш... Че после си еб*ло мамата!
Paramour
01-13-2011, 21:04
Очаквам темата да се напълни с коментари от сорта на "Рано ти е още", "Ще си намериш гадже, спокойно"(и всякакви подобни) и "ох, мале, колко си хубав"(или някаква похвала)
Може би ще съм една от малкото, които ще кажат: Това, че другите на твоята възраст са имали гаджета, чукали са се, фукат се и още 326963428769 други неща, не значи, че и ти трябва да правиш същото! Когато ти дойде времето, когато се появи подходящата, ТОГАВА ще си намериш гадже/приятелка!!
anonymous708973
01-14-2011, 12:58
Може да си мистър Свят, но да нямаш никакъв подход към момичетата.
RichardCastle
01-14-2011, 13:56
Хубавите неща стават бавно ;)
Stan4o123
01-14-2011, 14:25
На 14,най-доброто гадже,което можеш да имаш ...най-добрата пичка - дясната ръчичка,егати децата,толкова ли е жизненоважно да имате гадже на тая детска възраст...
FuckedUp
01-14-2011, 14:42
На 14,най-доброто гадже,което можеш да имаш ...най-добрата пичка - дясната ръчичка,егати децата,толкова ли е жизненоважно да имате гадже на тая детска възраст...
Комплексират се..
ledenakrasota
01-14-2011, 14:42
Не спомена :
-какъв цвят са ти очите и косата;
-дали имаш въшки;
-дали редовно се къпеш;
-характер;
-сменяш ли си редовно бельото;
-бъркаш ли си в носа;
-миеш ли си зъбите;
-колко пръста на краката и ръцете имаш.
И още много други!
Направо вземи един магнит и ще започнеш да ги привличаш! :P
Това да не е като да хванеш риба от язовир. Я се стегни .... Аз на твоята възраст нямах нито гадже и живота ми не свърши, но аз съм от различно поколение явно разбиранията ми са остарели .... :o
NeverForget
01-14-2011, 18:40
ей сега тръгвам да ти го търся..:X:X тва не ти е сайт за запознанства е браат :D
Успокой с малко, не е свършил света.На 14 си, те първа ще идват :)
excuseme
01-16-2011, 12:27
Спокойно бе .. какво сте се врпегнали. На 14 бил и си нямал гадже , вече ще умира.Каква връзка си мислиш че имат другите на твоята възраст. Ситуация като тази не е за умиране, явно още не си разбрал колко изненади поднася живота . Ако хората почнат да умират че си нямат гаджета , то докъде ще стигнем. Успокой се малко..за мен това не е нищо повече от мания да не се различаваш от останалите , ''да не останеш по назад'' . Не му мисли толкова , когато стане тогава ![/b]