Влез

View Full Version : Имало ли е случай?

simona1angelova
01-13-2011, 20:00
Имали ли сте случай да сте го правили без кондом и да се е оказвало,че тя е бременна,без да сте свършвали в нея?

radeberger
01-13-2011, 20:18
Не.

juveteam
01-13-2011, 20:20
НЕ!

Wikzinka
01-13-2011, 20:31
Как го казваш се едно е най - нормалното нещо и на всеки втори му се случва :shock:
Но все пак , за да не е спам: Не ми се е случвало

Emilen
01-13-2011, 20:42
Току-що пуснах в темата "Аборт" цитати от един форум, където има мнения на забременели по този начин.

Gr0zDan0v
01-13-2011, 21:08
определено не...

nikitka_
01-14-2011, 17:43

kiki1991
01-14-2011, 20:07
и на мен не ми се е случвало,въпреки че правя секс без презерватив от година и нещо и приятеля ми свършва навън

waterpolohero
01-14-2011, 22:10
КЛЮЧ

xinfamous
01-14-2011, 22:36
Ахмак! Иска да урочасва циганина!

SEXTRAVAGANTE
01-15-2011, 21:10
Ами аз с моята го правя винаги без презерватив. Сигурен съм във себе си и до сега не сме имали проблем.

п.с Ако забременее значи не е от мен 8-)

Pirate
01-15-2011, 22:51
И на мен не ми се е случвало,но знам за такива случаи,при които забременяват от предеякулационна течност.

Чувал съм, че шанса да се забременее от предеякулационна течност е много малък, но нали знаеш, че - всичко е възможно.

kiki1991
01-16-2011, 08:14
Ами аз с моята го правя винаги без презерватив. Сигурен съм във себе си и до сега не сме имали проблем.

п.с Ако забременее значи не е от мен 8-)

хаха и ние го правим така,и моя ми каза точно същото че ако се окаже че съм бременна не е от него,и да си събирам нещата и да се махам от тях :D

gabi_94
01-16-2011, 09:20
Майка ми така е забременяла с мен... Дори преди това са и казали, че не може да има деца... Минимален шанс....общо взето почти никакъв, но се е случило...така че не бъдете толкова сигурни.

Titanic_baby
01-16-2011, 09:49
Майка ми така е забременяла с мен... Дори преди това са и казали, че не може да има деца... Минимален шанс....общо взето почти никакъв, но се е случило...така че не бъдете толкова сигурни.

Да,но са пробвали дълго време предполагам.Пък и зависи точно какъв е случая.А и наистина странно как майка ти от сперма не е могла да забременее,а с тази течност се е случило :? Странно.
И странно как ти е споделила нещо тооолкова лично?
Вярно,че шансът е почти нищожен,но пък явно тук Бог се е намесил :)

Emilen
01-16-2011, 10:49
Тъй като доста се твърди колко е трудно да се забременее така, ето ги и тук цитатите на "опарили" се. Към долното ще добавя, най-вече за момичетата, да си правят сметката с кого рискуват, защото имам две познати, които забременяха по този "рядък" начин. На едната приятелят й не пожела да се оженят, изчезна по чужбина и я заряза сама да се оправя, а другата абортира и вече не може да има деца.
-----------------------------------------------------------------------------------
Малка е вероятността да забременееш след прекъснат полов акт, но от друга страна е напълно възможно, защото по време на самият акт понякога се отделя т. нар. предеякулационна течност, която съдържа сперматозоиди и не се усеща от мъжа, отделя се малко преди самата еякулация. Така че, дори и да е сигурен, че е свършил навън не е гаранция.
Пък и сигурно знаеш, че никой метод не е със 100 %- това гаранция.
Затова му налей малко акъл на твоя приятел, да знае, а не да те обвинява в изневяра.

И аз съм напълно съгласна.

Е, и ние след подобно "пазене" сега си имаме едно сладко бебче в къщи. Не беше планувано, но пък много желано, но сега вече не разчитаме на този метод, много ни е рано още за второ.

Благодарение на прекъснатия полов акт сега съм бременна с близнация в 22 седмица:)
И ние се пазехме с таткото, и съвсем случайно забременях. Не сме разбрали как е станало, въпреки че не е свършвал в мен.
Но един ден ми закъсня и ....ето ти сега корем:))
Така че за мен това не е изобщо сигурен начин за предпазване.

При нас се получи абсолютно същата ситуация, татито каза че не можело да бъде. Да ама може и то точно когато бяхме си взели няколко дни отпуск. На следващия месец не ми дойде. Теста беше с две чертички. Даже нещо дните си пресмяташе
таткото и накрая се увери, че си е наше. Беше много гадно. Ама всичко имаше много хубав край. Сега не може да се отлепи от детето.

Сега се сетих, че майка ми ми е разправяла как баща ми я убеждавал, че ще я пази... И резултата съм аз от съвсем първия сексуален опит на майка Да ми е жива и здрава - добре, че се е отказала да прави аборт

-----------------------------------------------------------------------------------

TheBeliever
01-16-2011, 10:54

Да,но са пробвали дълго време предполагам.Пък и зависи точно какъв е случая.А и наистина странно как майка ти от сперма не е могла да забременее,а с тази течност се е случило :? Странно.
И странно как ти е споделила нещо тооолкова лично?
Вярно,че шансът е почти нищожен,но пък явно тук Бог се е намесил :)

ахха Бог...

Този метод е толкова ненадежден. Ако искате обективни мнения попитайте във форумите на бг-мама или някой подобен. Ще се изумите колко жени са станали майки точно с този "изпитан" метод.

Аз също съм се появила след такова "пазене". Майка ми даже не е повярвала на гинеколожката като й е казала, че чака бебе. Стувало й се "невъзможно", защото с татко се "пазели". :?

krem4et0
01-17-2011, 20:26
Да, много забременели по този начин има и методът има сигурност около 70%. Що хора се разхождат по тоя свят, защото родителите им са се пазели така. Особено опасно е при втори и следваш пореден акт.

porkapig
01-18-2011, 10:56
Абе мислех,че може много трудно да стане,ама не..Една приятелка забременя точно така,уж не е свършвал в нея,а сега е с почти две годишно детенце.

twistedtransistor
01-18-2011, 11:10
Не! 8)

vasko9933
01-18-2011, 12:19
НЕ!/ДА!

vanesenceto1
01-19-2011, 14:34
Нее..!! :D :D

TranceMusic
01-19-2011, 16:14
НЕ!!!!!!! :shock: