Влез

View Full Version : Как да стана по - бърза? :D

babity
01-14-2011, 20:36
Значи искам да питам една пълната тъпотия. Когато моя човек ме гали "там" ми е много готино, той е супер старателен и всичко, НО... притеснявам се, че ми отнема повечко време да "свърша". Дали мога аз някак да подпомогна целия този процес без да му смущавам работата на него? В смисъл... че колкото и да е тъпо изпитвам неудобство, че съм толкова бавна и напоследък му отказвам това и той малко или много се сърди (защото мисли, че не ми харесва какво прави). Та... мога ли по някакъв начин да се забързам?

п.п. Определено не е опция да говоря с него, защото... имам сериозни причини да не желая.

DarkTemplar
01-14-2011, 20:39
По-бърза може да станеш, когато попаднеш на по-добър майстор (такъв дето знае къде и как да пипа, че да те побърка за отрицателно време). ;)
Или пък да му помагаш насочвайки го към най-чувствителните ти зони.

Macallan
01-14-2011, 20:41
Уви не може да си контролираме хормоните, но ако питаш мен грешката е в него. Когато ги правите тези неща му показвай как на теб ти харесва, насърчавай го.

kiki1991
01-14-2011, 20:43
То само с галене трудно става,трябва да те подразни и с езиче,другото което ще те накара да свършиш бързо е когато го е вкарал в теб и в същото време да те пипа и масажира по кл*итора..така мн бързо се свършва.Всичко става с пробване...

waterpolohero
01-14-2011, 21:36
Само с пипане , малко трудно ще стане , опитай се да го насочиш по някааъв начин , така че той да е по бърз или да пипа по чевръсто :-D

yupaa03
01-14-2011, 22:12
Съсредоточи се и си мисли за нещо дето те възбужда. Пък ако не става, остави го да се труди. Той нали не възразява? Не всяко момиче е еднакво чувствително на такива ласки, така че няма какво толкова да се чудиш

TheAceOfLove
01-15-2011, 20:29
Значи искам да питам една пълната тъпотия. Когато моя човек ме гали "там" ми е много готино, той е супер старателен и всичко, НО... притеснявам се, че ми отнема повечко време да "свърша". Дали мога аз някак да подпомогна целия този процес без да му смущавам работата на него? В смисъл... че колкото и да е тъпо изпитвам неудобство, че съм толкова бавна и напоследък му отказвам това и той малко или много се сърди (защото мисли, че не ми харесва какво прави). Та... мога ли по някакъв начин да се забързам?

п.п. Определено не е опция да говоря с него, защото... имам сериозни причини да не желая.

На мен не ми звучи сякаш времето е проблем за него, така че защо се притесняваш? Горкия сигурно се чуди къде греши и се комплексира. Ако толкова ти е гузно обръщай му и ти повече време!

dPa3HuTeJl
01-15-2011, 20:37
НЕ КОМПЛЕКСИРАЙТЕ ГАДЖЕТАТА СИ !!!!!!!!!! :lol:

ПТ- Еми както казаха,насърчавай го , той само като бара бързо няма да стане работата,кажи му да те целува и етц. абе трябва ти майстор ;) :D

anonymous708973
01-16-2011, 08:18
Защо не искаш да говориш с него?

А той само с пръсти ли работи?

babity
01-16-2011, 20:23
Не желая да говоря с него, защото има малък пенис. Аз винаги съм го омаловажавала като факт, но си е така, както е факт, че въпреки перфектното си прикритие и сдържаност е комплексиран от това.

В конкретната ситуация, която описвам - да.

Fatique
01-16-2011, 20:34
Вземи си Виагра и усети промяната.

lifelesscorpse
01-16-2011, 20:54

Интересно... Аз имам същия "проблем" с времето. Не мисля, че има как да се включиш на "по-бърз режим". За себе си съм открила моята грешка, но не знам при теб как е. Ако искаш - пиши на лично.

П.П. Само не разбрах какъв беше смисъла с вметването, че на приятелят ти му е малък. Не разбирам какво общо имат ръцете, езика и устните му по време на френска с този факт :-o

LovelyGirl
01-17-2011, 09:14
Това колко бързо ще свършиш, зависи най-вече от него, не от теб, защото той действа.Единственият начин е да му казваш/показваш докато го прави кое най-много ти харесва и възбужда.Аз например свършвам когато започне да го прави супер бързо.Пробвай ти да му движиш ръката и ти да определяш скоростта.