.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Мега фен Аватара на babity

Как да стана по - бърза? :D

Значи искам да питам една пълната тъпотия. Когато моя човек ме гали "там" ми е много готино, той е супер старателен и всичко, НО... притеснявам се, че ми отнема повечко време да "свърша". Дали мога аз някак да подпомогна целия този процес без да му смущавам работата на него? В смисъл... че колкото и да е тъпо изпитвам неудобство, че съм толкова бавна и напоследък му отказвам това и той малко или много се сърди (защото мисли, че не ми харесва какво прави). Та... мога ли по някакъв начин да се забързам?

п.п. Определено не е опция да говоря с него, защото... имам сериозни причини да не желая.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    По-бърза може да станеш, когато попаднеш на по-добър майстор (такъв дето знае къде и как да пипа, че да те побърка за отрицателно време).
    Или пък да му помагаш насочвайки го към най-чувствителните ти зони.

Град
    Пловдив
    Уви не може да си контролираме хормоните, но ако питаш мен грешката е в него. Когато ги правите тези неща му показвай как на теб ти харесва, насърчавай го.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    То само с галене трудно става,трябва да те подразни и с езиче,другото което ще те накара да свършиш бързо е когато го е вкарал в теб и в същото време да те пипа и масажира по кл*итора..така мн бързо се свършва.Всичко става с пробване...

Само с пипане , малко трудно ще стане , опитай се да го насочиш по някааъв начин , така че той да е по бърз или да пипа по чевръсто

Съсредоточи се и си мисли за нещо дето те възбужда. Пък ако не става, остави го да се труди. Той нали не възразява? Не всяко момиче е еднакво чувствително на такива ласки, така че няма какво толкова да се чудиш

Re: Как да стана по - бърза? :D

Цитирай Първоначално написано от babity
    Значи искам да питам една пълната тъпотия. Когато моя човек ме гали "там" ми е много готино, той е супер старателен и всичко, НО... притеснявам се, че ми отнема повечко време да "свърша". Дали мога аз някак да подпомогна целия този процес без да му смущавам работата на него? В смисъл... че колкото и да е тъпо изпитвам неудобство, че съм толкова бавна и напоследък му отказвам това и той малко или много се сърди (защото мисли, че не ми харесва какво прави). Та... мога ли по някакъв начин да се забързам?

п.п. Определено не е опция да говоря с него, защото... имам сериозни причини да не желая.
    На мен не ми звучи сякаш времето е проблем за него, така че защо се притесняваш? Горкия сигурно се чуди къде греши и се комплексира. Ако толкова ти е гузно обръщай му и ти повече време!
    ~ Luv ya!

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    НЕ КОМПЛЕКСИРАЙТЕ ГАДЖЕТАТА СИ !!!!!!!!!!

ПТ- Еми както казаха,насърчавай го , той само като бара бързо няма да стане работата,кажи му да те целува и етц. абе трябва ти майстор
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

anonymous708973
    Guest
    Защо не искаш да говориш с него?

А той само с пръсти ли работи?

Мега фен Аватара на babity
    Не желая да говоря с него, защото има малък пенис. Аз винаги съм го омаловажавала като факт, но си е така, както е факт, че въпреки перфектното си прикритие и сдържаност е комплексиран от това.

В конкретната ситуация, която описвам - да.

Вземи си Виагра и усети промяната.

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)

Re: Как да стана по - бърза? :D

Цитирай Първоначално написано от babity

Интересно... Аз имам същия "проблем" с времето. Не мисля, че има как да се включиш на "по-бърз режим". За себе си съм открила моята грешка, но не знам при теб как е. Ако искаш - пиши на лично.

П.П. Само не разбрах какъв беше смисъла с вметването, че на приятелят ти му е малък. Не разбирам какво общо имат ръцете, езика и устните му по време на френска с този факт
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Това колко бързо ще свършиш, зависи най-вече от него, не от теб, защото той действа.Единственият начин е да му казваш/показваш докато го прави кое най-много ти харесва и възбужда.Аз например свършвам когато започне да го прави супер бързо.Пробвай ти да му движиш ръката и ти да определяш скоростта.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си