View Full Version : Вълчи глад.
holypotatoes
01-15-2011, 09:36
Откакто спрях цигарите/ 2 месеца/ изпитвам постоянен глад, който не спира дори след поглъщане на огромно количество храна.
Не изпитвам физическо насищане.
Някой друг има ли този проблем и как да се справя?
TheBeliever
01-15-2011, 09:47
Всичко е в главата ти. Не е толкова глада, колкото навика да имаш нещо в устата. Докато не отшуми единственото, което можеш да направиш е да избягваш вредни храни и да спортуваш. Така хем няма да качиш килограми, хем ще имаш здравословно занимание, с което да отвличаш вниманието си от храната.
marin4itu
01-15-2011, 10:50
Дъвчи дъкка, гризи сламка, клечка за зъби.. аз така се оправях като не пуших по едно време..
StolenBliss
01-15-2011, 12:07
Ами никотина наистина те кара да губиш апетит, но може и да е на психическа основа, особено ако преди да спреш цигарите си чувала, че като спреш да пушиш, ще имаш по голям апетит. Опитай да се настроиш, че тва не е истина някак си. Не знам :/
Аз мисля, че всичко се дължи на психическа основа. Някак си трябва сам да си втълпиш, че не си гладен след като си се нахранил. В момента според мен изпитваш глад, защото в устата ти е празно, тоест не пушиш. Можеш да дъвчиш дъвки, да смучиш близалки или да ядеш семки, гризинки...Така би трябвало да се оправиш.
Както казаха свикнала си да имам нещо в устата вземи дъвки или сламка може да идеш в аптеката и да ти препоръчат нещо. :)