PDA

View Full Version : Обичам я!!!

stoyan207
01-15-2011, 18:52
Наистина много харесвам едно момиче, но не мога да събера смелост да и кажа. Макар, че смятам, че и тя ме харесва. Просто не знам как,за какво и къде да я заговоря. И не, моля не пускайте коментари от сорта на "кво толкова трудно има, бе"

TheBeliever
01-15-2011, 18:58
Е ние ли да знаем за какво да я заговориш? Всичко зависи от това познавате ли се, контактувате ли, имате ли общи интереси. Примерни сценарии много, но като не си изяснил ситуацията как да ти дадем съвети?

notlike
01-15-2011, 19:08
Пич, един съвет - ако познаваш някоя добра приятелка на това момиче и й имаш доверие, може да я накараш да подпита така лекичко. Но не гарантирам успех, може да стане и гаф, но все пак е алтернатива, ако не искаш да опиташ. А и още един съвет - ако ще й предлагаш, най-добре излезте двамата някъде, не го правете никъде сред други хора, камо ли в някой чат :) И като за финал - не е задължително да я питаш дали искаш да ходите или не, понякога по реакциите се познава

flyingmonkey
01-15-2011, 22:20
Болеста на 21ви век ще се нарича - Срам. :?

djipsito
01-15-2011, 22:24
Защо така се панирате ? И защо винаги в тия неща трябва да намесвате думите..Не е нужно да й обесняваш колко я харесваш и т.н. Покажи й го. Покани я на разходка, направи 1 2 комплимента, накрая я изпрати до тях. После някой друг път пак ще излезете... така ще разбереш дали те харесва.

Само не бързай с целувките, в смисъл първите срещи може само по бузата. Вече по устните по-нататък ако ти се получи филма.
Казвам го като момиче, тва по би ме привлякло от някой който ми се обеснява колко мн ме харесва и още на първа среща тръгне да ми налита да ме целува...

IAmJustAKid
01-15-2011, 22:24
И как разбра, че я обичаш след като даже не си говорил с нея ?

sexyt0o
01-15-2011, 23:55
Я по смело бе ! Отиди кажи и как си днеска времето е много хубаво кво праиш как са гаджетата айде на среща оо аз много те харесвам :D :D :P

JDeel
01-16-2011, 01:21
Ей, аз съм на 28... и половина, и още са ми трудни тези неща :-| Така че дайте да не говорим за срам и панировка, всичко си е в реда на нормалното.

Ако все пак решиш да й говориш, можеш да й задаваш леки въпроси. Няма никаква причина да й говориш за себе си и да се чудиш как да се изкараш готин. Ако тя се интересува от нещо за теб - ще попита. Но сега интересуващият се си ти, така че насочи вниманието си към нея и далеч от теб.
Ние хората сме егоцентрични по природа и се интересуваме от собствените си чувства изключително много. Това, че не можем да усещаме чувствата у другите хора най-често обърква отношенията ни с тях. Нашите химикали са в нас, а техните - в тях. Всеки е една независима природа. Но всеки обича да се интересуват от него, да му обръщат специално внимание когато има нужда, да знае че на някой му пука. И странно или не, момичетата са особено уязвими на това място. Защото в техните представи мъжете са тези, които са безчувствени кретени и искат само секс, което не е далеч от истината. Но ако има някой, който показва загриженост, разбиране, заинтересованост - приятелска И сексуална... ей, тогава става опасно за теб, защото няма да можеш да се отървеш от това момиче :-D

excuseme
01-16-2011, 11:44
Според мен без да събереш смелост да й признаеш чувствата си няма да се получи .А щом мислиш че и тя те харесва , какво забога чакаш ?! Кажи й , дори и да не те харесва , поне няма после да съжаляваш че не си я питал и да се чудиш след време какво ли е изпитвала към теб .Пък и щом наистина си я харесваш , не изпускай възможността . Късмет ти желая от сърце ! :-P

masterv
01-16-2011, 11:52
.... :)

Ssummerjam
01-16-2011, 12:50
И как разбра, че я обичаш след като даже не си говорил с нея ?

И на мен тва ми е интересно.