View Full Version : Как да разберем дали ни харесват помогнете ни (спешно е) :(
CaseyAshley
01-15-2011, 20:18
Здравейте, наитина се нуждаем от помощта ви.Ние сме две момичета, които харесват две момчета( две години по-големи от нас), които харесваме от почти година.Те са най-добри приятели.Но не знаем дали ни харесват ето ги и нашите истории поотделно:
1-вата:Харесвах го от миналата година, но той си има аверка ии бяха много близки, но тази година започна да ме забелязва.. гледаше ме доста ии постоянно дори един от приятелите му веднъж трябваше да му напомни, че си има аверка.Когато излиза от неговата стая приятелите му му казват че съм там ии той ме гледа.. усмихвал ми се е няколко пъти.Вече не е толкова близък с аверката си и е много рядко с нея..запознах се с него ии той ми се усмихваше много сладурско ии дори не можа да реагира какво го питах :Д след това каза на приятелите си ии сега се поздравяваме ии забелязвам,че ми се усмихва по различен начин .. не така както на другите момичета, а и моята приятелка каза че след като сме се разминали не е спрял да се подсмихва.. мисля че той е по-срамежлив тип, но все пак не знам дали ме харесва и как да разбера и дали има шанс да скъса с аверката си ?(която между другото знае за някои от нещата които са се случвали и ме гледа много злобно и го крие от мен.
2-рото:Аз харесвам моето момче от също почти година(ние ги харесахме по едно и също време). Миналата година той почти не ме забелязваше (с няколо изключения) писах му във фейсбук и се запознахме, но в даскало не си казваме нищо.. тази година обаче е различно .. особено последните дни.. той ме гледа, като минаваме покрай него (с първото момиче), подслушва какво си говоря с приятелките ми, пък и неговите приятели като ме видят и по всякакъв начин ми напомнят за него. аверката ми ми казва че ме харесва, но аз не мисля така. смисъл, той нито ми се е усмихвал и едва напослдък започва да ме забелязва.. и аз си мисля че е защото е разбрал че аз го харесвам. но пък понякога прави някакви неща, като например нарочно на няколко пъти да мине покрай стаята в която аз имам час, или да ми се нагъзи :ДД и просто не знам вече..
Помогнете ни да разберем дали имаме шанс с тях и какво да правим вече..?
ScarletBite
01-15-2011, 20:26
аверка?! :shock:
CaseyAshley
01-15-2011, 20:27
Aми да има си гадже.
gevitooo
01-15-2011, 20:32
И за двете бих казала едно няколко усмивки не значат нищо, колкото и различно да ви се усмихва (според вас) в повечето случаи това е просто внушение. Опознайте ги малко по-добре, започнете да си говорите в училище сприятелете се с тях и тогава може да се разбере дали имате някакъв шанс.
П.С.: Искам да попитам първото момиче дори той да скъса с нея заради теб сигурна ли си, че ако тръгнете няма да те зареже и теб заради някакво момиче на което се усмихва по коридорите? Най-добре първо се сприятелете опознайте се, а после ако те скъсат действай! :)
CaseyAshley
01-15-2011, 20:44
И за двете бих казала едно няколко усмивки не значат нищо, колкото и различно да ви се усмихва (според вас) в повечето случаи това е просто внушение.
да де, ама въпроса е в тва че те по принцип не забелязват хората около тях (и да, странни са :Д).. пък и ддз, то това дали ще се усмихва на някоя друга ако първото момиче и тоя дет си го е харесала тръгнат, зависи изцяло от нея. сегашната му аверка не успява да го задържи, пък и е очевидно че нещата по между им не са както преди..
marin4itu
01-16-2011, 08:45
Спрете с усмивките и започнете с разговорите.
DarkTemplar
01-16-2011, 12:08
Най-точно казано. Дайте малко по-смело и се сближете с тях. От това може само да спечелите. ;)
excuseme
01-16-2011, 12:32
една-две усмивки нищо не значат , ако наистина ви харесват сами ще потърсят връзка с вас . Това е лично мое мнение , но не се увличайте прекалено , за да няма после разбити сърца .
CaseyAshley
01-16-2011, 16:16
Ами то не са само усмивки, много неща са ставали както казах все им казват че сме там ии ни гледат постоянно и приятелите им ни се подсмихват постоянно.Добре значи казвате, че трябва да говорим с тях?От второто момиче: Ние дори не се поздравяваме в даскало, как да говоря с него, какво да му кажа?
Infection
01-16-2011, 16:31
Дааа :grin:
DarkTemplar
01-16-2011, 19:09
Ами то не са само усмивки, много неща са ставали както казах все им казват че сме там ии ни гледат постоянно и приятелите им ни се подсмихват постоянно.Добре значи казвате, че трябва да говорим с тях?От второто момиче: Ние дори не се поздравяваме в даскало, как да говоря с него, какво да му кажа?
Ми почнете да се поздравявате де, от едно "здравей-здрасти" тръгва всичко. А и винаги може да го бъзикнеш във FB, че е време да се запознаете лично и да си полафите. ;) Уж "са ставали много неща", а ви е срам, все едно се виждате за пръв път.
CaseyAshley
01-16-2011, 21:09
Еми да стават, обаче никой не тръгва да прави първата крачка.. обаче.. мисля че си прав за здрасти и здравей, че от там започва всичко.. а пък тва второто момиче много го е срам и смисъл какво са предполага да му каже във фейсбук "Здрасти, искаш ли да си говорим в даскало" няма ли да е малко странно?
FairYoFdaRknEsS
01-16-2011, 21:12
Много сте забавни :-D :-D :-D Стана ми много весело с вашите истории... :D :D :D
1 Спрете да си втълпявате как ви гледат и как ви се усмихват, защото това не винаги е такова каквото изглежда. Самовнушението, че някой ви гледа по различен начин, понеже на вас ви се иска, почти никога не е вярно.
2 Харесване от 1 година? И не си казвате и здр??? ОМГ... сиг сте 13-14год. Какво само се подминавате по коридорите и си гълтате езиците... о.О
Момиче 1: Мисля, че ако НАИСТИНА го харесваш това момче е крайно време да спреш да му гледаш "усмивката" и да си поприказвате за това кой какво му харесва и т.н. , а не да си гълташ езика пред него ;) Не трябва да ти пука от това, че си има "аверка" (Кой изобщо използва тази дума?!?!?! :lol: ) ако наистина те харесва повече тя не е от особено значение!
Момиче 2: И ти трябва да направиш същото като 1 . Стига си мисли, че ти подслушва разговорите :D Вземи се малко в ръце и стига му гледа зъбите ами вземи си поговори с него. Щом имаш "фейсбука" му става много лесно...
Иии щом са приятели си оговорете една двойна среща и вървете на по кафе ;)
FairYoFdaRknEsS
01-16-2011, 21:14
Еми да стават, обаче никой не тръгва да прави първата крачка.. обаче.. мисля че си прав за здрасти и здравей, че от там започва всичко.. а пък тва второто момиче много го е срам и смисъл какво са предполага да му каже във фейсбук "Здрасти, искаш ли да си говорим в даскало" няма ли да е малко странно?
След като почнат да си чатят повече ще й е по-лесно да говори с него и на живо ;)
CaseyAshley
01-16-2011, 23:00
Добре де, ама тва с усмивките наистина е така.Смисъл значи гледам го като другите момичета му се усмихват или го прегръщат той е някъв нормален смисъл здрасти и усмивка там ии когато са усмихва на мене някак си е по-срамежлив ии са подсмихва някак супер невинно и не е същия.А за гаджето му, той и без това вече не прекарва почти никакво време с нея. А за второто момиче: "Не знам какво да му пиша, темите се изчерпват след как си, какво правиш и как е даскало?"
TheBeliever
01-16-2011, 23:15
Оплаквате се, че никой не прави първата стъпка. Защо не я направите вие? Съвсем не е толкова ужасно колкото ви се струва.
Пример: Разминавате се по коридора.
Вместо да се изхилиш хлапашки и да гледаш встрани го поглеждаш в очите, усмихваш се и казваш "Здрасти".
След няколко подобни случая прибавяш и едно "Как си?".
Ако наистина има някакви симпатии и не е пълен дебил ще завържете някакъв разговор.
И след като вече сте започнали да си общувате и флиртувате като нормални хора следва "Ай да излезем някой път/ Тоя петък кво ше прайш" и прочие варианти.
Важи и за двете.
Толкова ли е трудно да се сети човек?
DarkTemplar
01-16-2011, 23:16
^Говорете си за музика, филми, разни забавни неща от ежедневието, кой как си прекарва свободното време и т.н. Оттам нататък може да се разберете да гледате някой филм заедно или да излезете на разходка. ;)
Кофти е като сте 2ма срамежливи...
CaseyAshley
01-16-2011, 23:24
И след като вече сте започнали да си общувате и флиртувате като нормални хора следва "Ай да излезем някой път/ Тоя петък кво ше прайш" и прочие варианти.
Важи и за двете.
Толкова ли е трудно да се сети човек?
ами гаджето му?
TheBeliever
01-16-2011, 23:28
Какво гаждето му. Нали уж били скарани. Пък и изборът е негов. Ако те харесва и иска да е с теб ще зареже гаджето. Нали уж това е целта.
CaseyAshley
01-16-2011, 23:48
Не са скарани, просто като цяло вече почти не прекарват време заедно.
TheBeliever
01-16-2011, 23:55
Е ти искаш ли да имаш взаимоотношения с това момче или не? Какво си задълбала с гаджето му. Той ако харесва теб ще бъде с теб. Ти ако искаш нещо да се получи ще зарежеш срам/страх и ще направиш нещо по въпроса. Ако мислиш, че както си стоиш и всичко ще се нареди както ти се иска много се лъжеш.
FuckingFreak
01-17-2011, 06:19
Напомняте ми на Здрач сагата :-o
^+ напълно подкрепям горното мнение на TheBeliever.
Момиче 1: Щом както казваш не са толкова близки с приятелката му, едва ли във всяка свободна секунда тя ще следи какво прави той, с кого говори и т.н. Ако той наистина те харесва ще предпочете теб пред приятелката си, нали ? Нищо не ти пречи да пробваш, освен може би тя да те гледа накриво.
Момиче 2: Отиди със приятелката ти като ще го заговаря. Щом го попита дали иска да излязат и ако каже да просто добави "Вземи и приятеля ти за да не ти е тъпо".. Ако дойдат и двамата успеваемостта е 80-90 %
marin4itu
01-17-2011, 08:28
Аз само да вметна, че "авер" и "аверка" са думи от варненския диалект 8-)
FromAutumToAshes
01-17-2011, 09:52
:lol:
DarkTemplar
01-17-2011, 10:40
Които са отвратително селски и дразнещи, особено казани "мьеко".
Paramour
01-17-2011, 19:32
1) това, че не го виждаш с приятелката му толкова често изобщо не означава, че не са близки! Също така.. какво като ти се усмихва? Може би ти казва "здравей"?
2) Базика се човека, а ти го приемаш като нещо повече..
п.п. "авер" и "аверка" адски много ме дразнят.. нищо, че съм от варна..
не знам откъде тръгнаха тея думи, ама :shock:
DarkTemplar, да нямаш предвид 'авйер' и 'авйерка' .. това като го чуя ии ми се до.. , да не казвам какво :lol:
Ssummerjam
01-17-2011, 19:35
Занеси си кристалната топка на ремонт. 8)
marin4itu
01-17-2011, 19:35
Които са отвратително селски и дразнещи, особено казани "мьеко".
Абе малко не е по темата, ама да ти кажа чак мене ме дразнеха така наречените ми съграждани как говореха като селяни на ученическите протести по телевизията.. Направо се отвратих..
Но спирам вече да пиша извън темата..