View Full Version : не ми обръща внимание
Така...ето я моята история.Ако можете,помагайте! :)
От 5 години съм влюбена в най-красивото,най-чаровното,най-харизматичното,мило и забавно момче,което някога съм срещала.Аз в същност,бях доста по-малка когато го видях за 1ви път (както се досещате),но въпреки това още тогава бях възхитена от него!
И така обаче никога и не събрах сили да го заговоря (да спомена,че е 5 години по-голям от мен)...Преди няколко седмици си разменихме едно изречение и аз вече бях на 7мото небе от щастие (не мога да ви опиша как ми действа!никой друг не е като него!)И така...намерих го във facebook,разменихме си skype-овете и преди 3 дни си писахме.Разговаряхме за какво ли не!Музика,филми,любoв... Оказа се,че на скоро е приключил сериозна връзка (3 години)...Каза ми още,че ако съм била 2 години по-голяма сигурно е щял да си пада по мен...Въобще,направи ми няколко комплимента,чрез които ми стана ясно,че съм му симпатична...И така вече 3 дни от тогава го търся на скайп,пиша му отвреме на време:"здравей,как си",но нито веднъж не ми отговори...сякаш съм му била интересна само за 1 разговор и после вече нищо...
Моля ви,ако можете,дайте ми съвет как да го накарам да ми обърне отново внимание! По принцип винаги съм му се вузхищавала и много ще се радвам ако ми бъде и просто приятел. :(
djipsito
01-15-2011, 22:17
Кое предпочиташ: да те отбягва или да ти завърта главата само и само да прави секс с теб ?
Не вярвам да получиш някви сериозни отношения от него...
В смисъъъл, казал ти го е, че си малка за него явно..защо се буташ, като виждаш, че той те отбягва ?
Ако успееш да поддържаш САМО приятелски отношения с него (без секс) окей.. ама не се бутай между шамарите, защото ще останеш МНОГО разочарована и наранена.
И не го казвам с лоши чувства, напротив.
mimencety9009
01-16-2011, 05:32
според мен не ти отговаря за да не ти дава напразни надежди което е по-добрия вариант от този да ти заварти главата да правиите секс и ти да си още по-влюбена от преди
Явно момчето не е от тези които търсят само секс а и ти е казал че си малка,не му пиши ако тои реши ще ти пише но не очакваи нищо повече от едно приятелсво
Sunshin3
01-16-2011, 09:05
Каза, че разликата ви е 5 години. На колко сте точно?
GossipGirl89
01-16-2011, 09:21
Да, на колко си години?
Иначе момчето ти го е казало в прав текст - малка си за него и мисля че трябва да се радваш от факта, че е бил искрен. Вече рядко се срещат такива момчета - повечето не подбират, предпочитат да те минат и после се оправяй сама... Моят съвет е да не му пишеш постоянно - може отвреме-навреме, примерно 1-2 пъти в седмицата и ако видиш, че не ти отговаря не досаждай... Ако постоянно ме се буташ пред очите има вариант тотално да започне да те отбягва
MaLkaTa_LaDy
01-16-2011, 09:40
Каза ми още,че ако съм била 2 години по-голяма сигурно е щял да си пада по мен...
Мисля, че това е достатъчно да разбереш, че не си пада по теб, защото не си 2 години по-малка. И аз бих казала, че ако учителя ми беше 10 години по-млад щях да съм влюбена в него. Но не е толкова млад и аз не съм влюбена в него. [това само теоритично. нямам някой супер як учител.] Наистина кажи на колко сте години, защото 5 години разлика за мен е голяма.
Аз съм на 15,а той е на 20.Каза,че ако съм била поне на 17 е щял да си пада по мен и при това без въобще да съм го питала.Той отвори темата!
Иначе е голям дечко :D Много ми се иска да ми бъде поне приятел :(
kindergarden
01-16-2011, 09:45
Бе човекът може да е зает бе.Защо непременно трябва да си вадиш заключение,че те отбягва?Ако очакваш всеки ден да те търси и да ти сваля звезди,няма да стане!Казал ти го е по заобиколен път,че не те харесва в момента.Не си прави грешни изводи!Остави го човека малко!
nepowtorima
01-16-2011, 10:22
Оо... 5 години са голяма разлика, при положение, че ти си на 15, а той на 20... тази разлика... за мен не става и за приятелство.. по-добре го остави... той ти го е казал мило, защото може би го е страх да не направи някоя глупост с теб. А пък и защо винаги трябва да ти пише... може да е навън с приятели, може да яде... може да си почива... Като не ти пише.. не значи, че не иска да общува с теб.. Но по-добре не му пиши повече... Както си искаш... Това е мое мнение... Не си търси белята при когото не трябва.. Намери си човек горе долу на твоята възраст :) Успех..!!!
excuseme
01-16-2011, 11:39
някои момчета са такива. Понякога просто се опитват да се направят на интересни. А може пък и да е имал някаква работа и да не е имал възможност да ти пише. А коя зодия е ? , ако примерно е близнаци , те са много непостоянни и често си променят настроението , което не е добре , но това не значи да ти преминават какви ли не мисли през главата че си му била интересна само за един разговор или каквото и да е .Изчакай малко и виж дали той ще ти пише , ако го направи явно наистина проявява интерес към теб . Късмет ! :-P
DarkTemplar
01-16-2011, 11:53
Не си създавай излишни илюзии, защото после ще страдаш. Не му пиши известно време и остави нещата на естествения им ход.
Не си създавай излишни илюзии, защото после ще страдаш. Не му пиши известно време и остави нещата на естествения им ход.
И аз това мисля да направя! (:
Не е близнаци :D Мисля,че е водолей.Аз съм телец. (не че вярвам на тия неща със зодиите,но все пак :) )
djipsito
01-16-2011, 14:47
Братовчедка ми е на 15 и ходи с 20 годишен.. и си личи разликата по държанието (най-вече нейното), малка е още, филмира се излишно ии лети в облаците.
Иначе моя бивш е на 20 и е пълно лапе, по-зле от 14 годишен...
Занимавай се с някой на 16 17...
vesito13
01-16-2011, 15:34
ако примерно е близнаци , те са много непостоянни и често си променят настроението , което не е добре Хич не съм съгласна с това. Познавам толкова много близнаци, които лесно не си променят настроението. Та не гледай само това ;)
korpin, не му досаждай. Пиши му само от време на време, ако видиш, че не отговаря спри да пишеш. Голяма грешка е да се натрапваш така на някого.
Искаш поне да останете приятели, тогава бъдет, контактувайте си, но като приятели. Ако е писано след време може и да излезе нещо. :)
Благодаря за изчерпателните мнения!Вече осъзнавам много повече неща! :)
Ще се опитам да стана негов приятел,без да му се натрапвам и кой знае някой ден... :)