View Full Version : Девствен ли си ако маструбираш ?
bonbonenoizkushenie
01-16-2011, 15:00
кажете ми моля ви .... за да си девствен трябва да не ти се е скъсала девствената ципа а ако само се търкаш
DiamondEye
01-16-2011, 15:04
ако само се търкаш, си девствена :)
Ако мислиш ръката си за мъж и си бъркаш във вагината ...
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
gandalfepi4
01-16-2011, 15:10
- колко пъти си правила секс?
- о, доста. около 20-ина.
- уау, трябва да имаш доста опит с мъжете.
- ъъъъм... не точно...
:D
и кол да си навреш пак ще си девствена, само когато се наибите с мъжо или жена се брои.
неудушевените обекти или самата ти не се броите за партньори.
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: +1 :lol:
кажете ми моля ви .... за да си девствен трябва да не ти се е скъсала девствената ципа а ако само се търкаш
Първо помисли над въпроса си и го синтезирай правилно, тогава пускай тема.
За да не си девствена, трябва да имаш полово сношение с момче. Само разкъсана девствена ципа (химен) не те прави недевствена. Има случаи на неразкъсан химен на момичета правили секс и обратно - скъсан при такива, които не са (примерно от спорт).
Девствеността е психическо състояние, а не физическо ;) Човекът преди мен е споменал, че при спорт има вероятност да се скъса, аз пък ще ти кажа че има момичета, които се раждат без химен. И какво те никога ли не са били девствени в този случай ?!
StolenBliss
01-16-2011, 16:17
Има и такива, на които хименът им е много 'здрав' и се къса чак като родят
evalongoria
01-16-2011, 17:03
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: +1 :lol:
:D :D :D
Има и такива, на които хименът им е много 'здрав' и се къса чак като родят
В момента смесваш две съвсем отделни неща: прекалено дебелият химен и пълното разкъсване на химена. :) При първото се налага оперативна намеса (все пак как ще забременее ако не може да се разкъса ?! ) ,а второто го пише в много други теми - пълното разкъсване на химена става чак след първото раждане.
gogo4o4o
01-16-2011, 17:47
кажете ми моля ви .... за да си девствен трябва да не ти се е скъсала девствената ципа а ако само се търкаш..e ako sam se pipa6 si devstvena,ti na kolko si god i pravi6 li go ;p
Това не е Скайп... Ениуей, девствена си докато не преживееш полов акт с момче.
mecho8888
01-16-2011, 17:52
в азейберджан им режат пръстите за масторбация на жените :D
иначе - не вече си опетнена от собствените си пръсти
nezabelejimata
01-16-2011, 18:26
Дори и девствената ципа да е скъсана не си девствена чак когато имаш полов акт с момче :D :D :-)
anonymous768631
01-16-2011, 19:48
- ъъъъм... не точно...
Ако трябва да перефразирам:
-Колко пъти си правил секс?
- ОоооООоОоОоО, :shock: не знам... Не ги броя откакто станах на 8...
- Уау, ти май си доста печен и всички мацки ти се лепят.
"- ъъъъм... не точно..."
Мадафака!!! Каква е тая свинщина от ваша страна бе!!!
waterpolohero
01-16-2011, 20:13
- ъъъъм... не точно...
Ако трябва да перефразирам:
-Колко пъти си правил секс?
- ОоооООоОоОоО, :shock: не знам... Не ги броя откакто станах на 8...
- Уау, ти май си доста печен и всички мацки ти се лепят.
"- ъъъъм... не точно..."
Мадафака!!! Каква е тая свинщина от ваша страна бе!!!
+1 :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SmilezZz
01-17-2011, 08:51
Не си девствена,когато вече си имала полов акт с момче..
Това,че пъхаш разни предмети,ръчички и тем подобни там - не те правят недевствена :lol:
Що за теми пускате вече..