Влез

View Full Version : Тяло vs Гърди

DiamondEye
01-17-2011, 15:24
Момчета ... хубаво тяло и малки гърди ... или ... Пълна с големи ? моля без отг " слаба с големи" просто кое от двете ? :-|

DarkTemplar
01-17-2011, 15:27
Зависи от момичето, но да кажем хубаво тяло с малки гърди. Малките гърди не са проблем. :)

mecho8888
01-17-2011, 15:29
Много относително нещо е "по-хубавото". Ако говорим за леко пълно и симпатично момиче с големи ЕСТЕСТВЕНИ цици - МММ много хубав секс се получава. На това у се вика пищни форми.

А пък хубаво тяло и малки цици никак не е лошо също.

Избора е труден.

Бих казал еднакво.

Иначе ако под пълно се разбира баш дебело - [-X ще ми осмърди живота :D

anonymous768631
01-17-2011, 15:32
Як задник, хубави извивки, чудни крака, а гърдите ако иска и навътре да са.

Rhoads
01-17-2011, 16:55
Як задник, хубави извивки, чудни крака, а гърдите ако иска и навътре да са.

ей тва ти е

juveteam
01-17-2011, 16:57
Не са ми проблем малките гърди, както и по-пълните момичета...

За това няма значение ;)

anonymous768631
01-17-2011, 16:59
Куцо, кьораво, сакато, путка има ли, е злато.

SEXTRAVAGANTE
01-17-2011, 18:02
И двете

gandalfepi4
01-17-2011, 18:09
дай снимки и ш'ти кажем. то под тези определения всичко може да стои:

и някаква с хубаво, стегнато тяло и приятни гърди

и някакъв скелет с две сусамени зрънца отпреде

и някаква приятно закръгленка със страхотни цицомби

и нек'во 300 кила говедо с две торби картофи над търбуха

баси наивното питане.

ако за себе си питаш се щракни, постни и питай.

vasko9933
01-17-2011, 18:30
хубаво тяло и малки гърди :-|

:oops:

DiabolicalSoul
01-17-2011, 21:02
Слаба със средни или малки е най-добре... :)

MakeMeLaugh
01-17-2011, 21:08
Зависи от момичето, но да кажем хубаво тяло с малки гърди. Малките гърди не са проблем. :)

Подкрепям.

twistedtransistor
01-18-2011, 11:15
Хубаво тяло и малки, НО стегнати! 8)

Palpatin
01-18-2011, 12:16
Готино тело и малки цици.

drebniq6567
01-18-2011, 20:15
Тези крайности може да са всякакви
Слаба с малки гърди:
Скелет - няма да се хваля със синини
Стегнато тяло - момиче с който всеки би се радвал да спи
Дебела с големи:
Свиня - не ща момиче което трябва да полея с брашно и да я цапна по корема само за да й намеря п****та, като през това време се боря с двете й гърди които подобно на змии са се увили около мен
Приятно закръглена - Момиче с извивки, честно казано най-предпочитания ми вид - More coushin for the pushin'.

Jus7DreamBoy
01-18-2011, 20:36
Момчета ... хубаво тяло и малки гърди ... или ... Пълна с големи ? моля без отг " слаба с големи" просто кое от двете ? :-|

Тая от аватара ти е перфектна :oops:

http://graffitigirls.files.wordpress.com/2009/09/graffiti-on-a-girl.gif

AllEyesInMe
01-18-2011, 21:47
Хубаво тяло и малки гърди(но стегнати) :P

umri
01-18-2011, 22:23
Харесвам големите гърди, но предпочитам да е слаба с малки, отколкото свиня-майка със свински.

DarkTemplar
01-19-2011, 13:40
DiamondEye, ти си ходеш графит бе моме! :)

DiamondEye
01-19-2011, 16:55
:oops: :oops: аххх ами може да се кажеее :D :P

mmm_sweet
01-19-2011, 17:07
И на мен ми е много любопитно след като аз,дето имам почти да не се похваля идеалното тяло на жена ( тънка талия,гърди C чашка,равномерно разпределение на задните части с гърдите,висока,лека и в лице с грим минавам) И е***и почти винаги момчетата предпочитат да се млатят с някакви кюфтета. Защо така? :shock: :shock: :shock: :shock:

lofche
01-19-2011, 17:25
И на мен ми е много любопитно след като аз,дето имам почти да не се похваля идеалното тяло на жена ( тънка талия,гърди C чашка,равномерно разпределение на задните части с гърдите,висока,лека и в лице с грим минавам) И е***и почти винаги момчетата предпочитат да се млатят с някакви кюфтета. Защо така? :shock: :shock: :shock: :shock:

ами ако на всички казваш това ``твърде скромно`` мнение .. Нищо лично мила, просто прозвуча супер самовлюбено и ти направо си се похвали с идеалното тяло .. за което браво,че го имаш и поддържаш !
Иначеее 47 килцаа и са ми малкии ама момчетата нямат проблем с т`ва и не се оплаквам от липса на внимание .. въпрос на човекк и въпросс на характер ;) [/i]

glamouros
01-19-2011, 17:27
1. "кюфтетата" както милинко се изрази са smokin' in bed 'щото мн яко се раздават ( за да компенсират факта, че са кюфтенца)
2. някои от тях са доста по-леснички :)
По-хубаво е пълничка с големи гърди... (не съм лесбийка) 8-)

lofche
01-19-2011, 17:27

ами ако на всички казваш това ``твърде скромно`` мнение .. Нищо лично мила, просто прозвуча супер самовлюбено и ти направо си се похвали с идеалното тяло .. за което браво,че го имаш и поддържаш !
Иначеее 47 килцаа и са ми малкии ама момчетата нямат проблем с т`ва и не се оплаквам от липса на внимание .. въпрос на човекк и въпросс на характер ;) [/i]

mmm_sweet
01-19-2011, 17:43

mmm_sweet
01-19-2011, 17:47

Не съм такъв човек,който да се хвали,просто цял живот тренирах хугожествена гимнаситка и всякакви други неща със страха да не бъда пълна и всякакви такива,каквито са ми втълпявали,а накрая се оказва,че тези,които са седели през това време пред телевизора с чипсове в ръка са по харесвани, ПРедполагам,че и ти ще се почувтваш ПРЕЦАКАН/А

shadows92
01-19-2011, 18:25
http://www.t-nation.com/img/photos/05-109-feature/3.jpg
:-)

DarkTemplar
01-19-2011, 19:22
Не съм такъв човек,който да се хвали,просто цял живот тренирах хугожествена гимнаситка и всякакви други неща със страха да не бъда пълна и всякакви такива,каквито са ми втълпявали,а накрая се оказва,че тези,които са седели през това време пред телевизора с чипсове в ръка са по харесвани, ПРедполагам,че и ти ще се почувтваш ПРЕЦАКАН/А
Някак не ми се вярва да са по-харесвани. Освен ако не движиш сред разни селски бекове, които предпочитат по-лесното, за сметка на истински добре изглеждащото. А гимнастичките са класика в жанра, имат страхотни тела и са едни от най-харесваните жени изобщо. Рано или късно качеството винаги се оценява.

И все пак всичко е въпрос на индивидуален вкус. ;)

NomNomNom
01-19-2011, 19:58
Докато ти си се стараела да не бъдеш пълна и си тренирала зверски, аз съм се скъсвала от решаване на задачи + учене в другите дисциплини като за 6.
Ако остана в България, хонорара ми ще е поне 3 пъти по-нисък от този на фолк певиците. И аз се чувствам прецакана.

Не съм фиданка, но пък съм с прекрасен човек , заедно сме от повече от година. Преди съм имала връзка 2,5г. , и по-кратки такива съм имала.
Спортувам когато имам желание и време, храня се нормално, но сигурно попадам в категорията ви за кюфтета.
И сигурно в момента много те е яд на такива като мен.
А мен изключително много ме притеснява това.
Защо си го изкарваш на другите, вместо да погледнеш в себе си ..

addic7edd
01-19-2011, 22:04

Разбирам те и аз това се чудя.. :-D Не мрънкам де .. Имам си приятел, но в много случаи наистина е така .. Само че аз нямам предвид "кюфтенцата", а някои момичета, които с извинение приличат на кобили в лицата :neutral: Не се имам за най-красивата, но...

В крайна сметка за всеки влак си има пътници, а и ти искаш момчетата да те харесват за ч**ане или заради ТЕБ ?? :-o

umri
01-19-2011, 22:26
Дай снимка да те видим... лице и тяло.

fenastz
01-20-2011, 08:50
Може и по-отпусната с големи.

jghgh
01-20-2011, 08:55
Харесвам големите гърди, но предпочитам да е слаба с малки, отколкото свиня-майка със свински.

aaaahahahahah 8-) 8-) 8-)

HuKu_
01-20-2011, 09:08
Лично аз предпочитам стегната с малки гърди, гърдите не са проблем...

strangeworld
01-20-2011, 09:20
разбирасе,че хубавото тяло ;д само стига да не и са по малки от мойте :razz: :razz: :razz: тогава вече имаме проблем

mmm_sweet
01-21-2011, 17:10
Дай снимка да те видим... лице и тяло.

Да,ей сега ще си покажа снимката в нета на напълно непознат човек :?

Greennight
01-21-2011, 18:19
Просто да е по средата...Нормални гърди,нормално тяло :)

DarkTemplar
01-21-2011, 20:51
Е запознайте се де. :D

Шегата настрана, но как иначе ще покажеш кво точно имаш предвид? Все още нямаме гадателски дарби.

Naik1
01-21-2011, 23:09
[quote=DarkTemplar]Зависи от момичето, но да кажем хубаво тяло с малки гърди. Малките гърди не са проблем. :)

Подкрепям.[/quote

И аз :) :?

umri
01-21-2011, 23:38
Ясно..... ааххахаххахаххах

anonymous768631
01-21-2011, 23:41

Разбирам те и аз това се чудя.. :-D Не мрънкам де .. Имам си приятел, но в много случаи наистина е така .. Само че аз нямам предвид "кюфтенцата", а някои момичета, които с извинение приличат на кобили в лицата :neutral: Не се имам за най-красивата, но...

В крайна сметка за всеки влак си има пътници, а и ти искаш момчетата да те харесват за ч**ане или заради ТЕБ ?? :-o

Давайте! Бъдете още еманципирани и трудни. Накрая надуханите лигли като вас, не само че ще се котират ниско, но въобще няма да се търсят.

1-ви закон на Ом: всички гимнастички са кобили. Точка по въпроса.
2-ри закон на Ом: жената няма очи за комплиментите на мъжа, но има очи на гърба за вниманието, което той отделя на другите жени.

iLovePussyJuice
01-21-2011, 23:45
Момчета ... хубаво тяло и малки гърди ... или ... Пълна с големи ? моля без отг " слаба с големи" просто кое от двете ? :-|кой е казал, че готините цици непременно трябва да са големи? :-o

iLovePussyJuice
01-21-2011, 23:55

Давайте! Бъдете още еманципирани и трудни. Накрая надуханите лигли като вас, не само че ще се котират ниско, но въобще няма да се търсят.

1-ви закон на Ом: всички гимнастички са кобили. Точка по въпроса.
2-ри закон на Ом: жената няма очи за комплиментите на мъжа, но има очи на гърба за вниманието, което той отделя на другите жени.браво колега! xD
реших да прочета темата и точно щях да напиша същото, когато видях, че някой извършва мозъчна дейност 8-) :smt006

xZARAx
09-06-2011, 20:53
гимнастичките са с най- хубавите и стегнати тела !!!!

cigarettekisses
09-06-2011, 20:57
много ясно,че слабо тяло със малки :D
на дебелите са им увиснали 8-)
не съм момче..ама все тая.

viki1992
09-06-2011, 21:21
дай снимки и ш'ти кажем. то под тези определения всичко може да стои:

и някаква с хубаво, стегнато тяло и приятни гърди

и някакъв скелет с две сусамени зрънца отпреде

и някаква приятно закръгленка със страхотни цицомби

и нек'во 300 кила говедо с две торби картофи над търбуха

баси наивното питане.

ако за себе си питаш се щракни, постни и питай.

е...така де...! :) :)

TheGuardian01
09-06-2011, 21:31
Гърдите не са ЧАК толкова важни , колкото цялостното излъчване на момичето. Нека да ми мирише на секс, пък , ако ще като пъпчици от комари да са и или пък като на някоя силиконова Барби. Все ще я ... ОБИЧАМ като за последно 8-) 8-) :razz: :razz:

ccdesigns
09-06-2011, 22:45
Хубаво с малки. Но с малки, не никакви!

Gr0zDan0v
09-07-2011, 08:30
:-o :-o :-o

vikiraa
09-07-2011, 13:41
Момиче съм,но мисля,че момчетата харесват "златната среда".Хубаво стегнато тяло,не кости навсякъде и хубави и стегнати гърди.Естествено,има изключения,но мисля,че това предпочита мнозинството :)

kapitanyt
09-07-2011, 13:53
нито много малки, нито много големи :grin:

buzzzz
09-07-2011, 14:05
17.01.2011
+ това има хиляди такива теми.
Стига сте избивали комплекси, момичета. Тея цици не са критерий за красота, пф.

tonique
09-19-2011, 11:48
зависи от момичето :lol:

evilsoul92
09-20-2011, 05:21
Изключвам, че темата е супер дискриминираща и повърхностна и ще пропусна факта, че се изляха доста "СВИНСКИ" мнения и от момчета, и от момичета, както и няма да се причислявам към нито една от "групите"... А мнението ми е, че стегнатото/отпуснатото слабо/дебело тяло и малките/големите гърди далеч не са най-важната предпоставка, за да избереш да бъдеш с някого, ако наистина това е целта, а не просто секса! За сериозна връзка в течение на времето и опознаването се набляга на умствения багаж (ФАКТ), външността е първичен фактор. :) А на който му се прави просто секс без ангажименти, е... разбираемо е да търси перфекцион ;) А, бе, хора всякакви, идеали всякакви...

Aniiiii
09-24-2011, 17:48
Изключвам, че темата е супер дискриминираща и повърхностна и ще пропусна факта, че се изляха доста "СВИНСКИ" мнения и от момчета, и от момичета, както и няма да се причислявам към нито една от "групите"... А мнението ми е, че стегнатото/отпуснатото слабо/дебело тяло и малките/големите гърди далеч не са най-важната предпоставка, за да избереш да бъдеш с някого, ако наистина това е целта, а не просто секса! За сериозна връзка в течение на времето и опознаването се набляга на умствения багаж (ФАКТ), външността е първичен фактор. :) А на който му се прави просто секс без ангажименти, е... разбираемо е да търси перфекцион ;) А, бе, хора всякакви, идеали всякакви...

Wohaa! Един хубав коментар най-накрая.. :)

SupermenBG
09-24-2011, 17:53

Най добре е когато едно момиче е с добро тегло за възрастта си и съответно за ръста си.Сещате се че ако е 160 и е 60 кила малко ще е трътлеста,повечето момчета предпочитат добро тяло и средни гърди.

Но жена без цици е кат село без начално даскало---нема от къде да почнеш !!

annonimnna
09-24-2011, 18:19

Най добре е когато едно момиче е с добро тегло за възрастта си и съответно за ръста си.Сещате се че ако е 160 и е 60 кила малко ще е трътлеста,повечето момчета предпочитат добро тяло и средни гърди.

Но жена без цици е кат село без начално даскало---нема от къде да почнеш !!

Ако я обичаш, все ще намериш от къде да почнеш.

09-24-2011, 18:22
Тееглото не е фактор. Има много момичета с тела на манекенки, но по-плътни и по-тежки кокали. И свине с паласки, но леки, щото имат кухи кости. Според мене обиколка на гърди 88санта с талия 60-62 хич не е лошо. И ханш примерно 90 или 88.. МУЦКА! И в същото време поне 1,70 височина.

CeLuVcHo0o
09-24-2011, 18:45
Тееглото не е фактор. Има много момичета с тела на манекенки, но по-плътни и по-тежки кокали. И свине с паласки, но леки, щото имат кухи кости. Според мене обиколка на гърди 88санта с талия 60-62 хич не е лошо. И ханш примерно 90 или 88.. МУЦКА! И в същото време поне 1,70 височина.
1,70??? Повечето момичета са от 1,60 до 1,68 МАКСИМУМ до 1,70-1,73. А ти искаш ПОНЕ 1,70. съжалявам ама к'во по дяволите??

09-24-2011, 19:05
1,70??? Повечето момичета са от 1,60 до 1,68 МАКСИМУМ до 1,70-1,73. А ти искаш ПОНЕ 1,70. съжалявам ама к'во по дяволите??
Аз съм 1.75.. Всичките ми приятелки са с макс 2-3 санта по-ниски..
Както и повечето момичета от класа ми. Но както и да е, ако е 1,60, гърди 80, талия 60, ханш приблизително 80 примерно.
Тези размери, които съм дала са за момиче, високо поне 1,70.
1,60с ханш 90 ще изглежда малко трътлесто.

OompaLoompa
09-24-2011, 20:17

Човееееееееече, как си?!
170 - 173 е съвсем нормална височина и супер често срещана за момиче, ти как виждаш всички момичета да са 160?!

Аз съм момиче и съм 176.. а има супер много момичета 10389247237 пъти по-високи от мен?

airHaos
09-25-2011, 08:42
Хубаво тяло с малки стегнати гарди , но пук има 1 поговорка ,, Жената без цици е като село без начално очилище , няма от къде да започнеш '' :D :D 8-)