PDA

View Full Version : Презерватив за първия път - ДА или НЕ

xxmexx
01-18-2011, 14:53
Искам да попитам за първия път трябва ли да се използва презерватив или няма опасност от забременяване? И ще ви помоля за някое съветче как по лесно да се справя, защото съм го решила, но се притеснявам. Много мерси предварително :) и моля ви не казвайте, че са ми тъпи въпросите.. за вас може и да са, но за мен са много важни...

buba4ko
01-18-2011, 14:54
да задължително за 1вия път. После ако не ви е страх да имате бебе давайте смело :) без.

xxmexx
01-18-2011, 15:50
Мерси много :)

neeDaBosS
01-18-2011, 16:09
Да,използвайте презерватив,но имай в впревид че 1вия път няма да си е ''баш'' секс.Според мен при първия път трябва да се процерида с пръсти и момчето да бъде много внимателно.След като си вече отворена може да започнете да го правите по нормалният начин,но все пак ваш е избора.Успех!

kiki1991
01-18-2011, 16:36
със много ясно!!!!!!!!!

angel_spirit
01-18-2011, 18:04
С презерватив много ясно,особено ако е 1ви път за момчето ! :)

italian55
01-18-2011, 18:15
Ще ви е по-лесно без поне от началото после може да сложите

Stalkerrz
01-18-2011, 18:26
Слагайте си презерватива и не си правете експерименти :)

betty29
01-18-2011, 18:37
ако искате бебче- без, ама ако не искате- задължително със !

Hassell
01-18-2011, 19:25
Толкова и знаете, бастуняци.

Аз го правих без, на 2мата ни беше за пръв път и мина така все едно ни е било за 20ти път. Нито кървища, нито болки, нито бебета.

Без презерватив първият път разкъсва по-добре химена и 2рия и 3тия път няма никви болки, ма кой да мисли. И ако си нежен, дори първият път няма да има болки.
Всичко зависи от тва какъв "дървар" си в леглото.

TheBeliever
01-18-2011, 19:44

Аз го правих без, на 2мата ни беше за пръв път и мина така все едно ни е било за 20ти път. Нито кървища, нито болки, нито бебета.

Без презерватив първият път разкъсва по-добре химена и 2рия и 3тия път няма никви болки, ма кой да мисли. И ако си нежен, дори първият път няма да има болки.

Това пък от къде си го измисли? Болката е индивидуална при всяко момиче. Наличието на кръв също. Май ти не мислиш.

Със или без презерватив хименът се разкъсва по един и същи начин. Презервативът улеснява проникването особено ако момичето не е достатъчно увлажнено.

За опасността от забременяване няма да говоря. Всеки, който има достатъчно добра сексуална култура знае, че прекъснатия полов акт не представлява надежден способ за предпазване от бременност.

Korrnyy
01-18-2011, 20:49
Първи, втори, трети, десети... винаги със.

shell
01-18-2011, 20:51
Първи, втори, трети, десети... винаги със.
да! :) по-добре със,иначе после ще се притесняваш!

FreakBitch
01-19-2011, 07:58

Ай стига си разправяла глупости, не зависи само от отношението на момчето, а и от физиологията и психиката на момичето. Това, че и е за първи път не значи, че не може да забременее. Шанса е същия дори и стотния път да и е. Това няма връзка. Така че, моме, слагай питона в торбата и не се щурей.

Hassell
01-19-2011, 08:33
Първо не съм моме, а момък.

Няма да си правя труда да обяснявам, защото е меко казано излишно.

Cucko0
01-19-2011, 09:59
ДА !

xxmexx
01-19-2011, 13:48
Много благодаря на всички, и още един въпрос какво имате в предвид като казвате прекъснат полов акт? Съжалявам за тъпите въпроси, но нямам с кого да разговарям за тези неща... :)

DarkTemplar
01-19-2011, 13:51
Прекъснат полов акт значи да почнете без кондом и малко преди пича да почувства, че се празни, да извади члена си от теб и тогава да свърши.

glamouros
01-19-2011, 13:53
Прави го с презерватив не само първия път! Прави го с презерватив всеки път! :)

NomNomNom
01-19-2011, 13:57
На първата страница видях няколко много малоумни коментара, ама ще си трая.
С презерватив, защото :
Той е с хлъзгава повърхност и проникването е по-лесно.
Има малко лубрикант, което също е + .
Предпазва от бременност и болести предавани по полов път.

И това как се правело секс за 1ви път по-добре, дето някой беше казал 'без презерватив' - пълни глупости .

VampireLover3
01-19-2011, 17:23
щом задаваш толкова безмислен и тъп въпрос .. значи въобще не си подготвена за такова нещо по добре недей да прибързваш! И да разбира се,че трябва да се използва презарватив и не само първия път .. използва се докато не решиш да имаш дете.. :-o

mrazqkindergarten
01-19-2011, 22:33
На първата страница видях няколко много малоумни коментара, ама ще си трая.
С презерватив, защото :
Той е с хлъзгава повърхност и проникването е по-лесно.
Има малко лубрикант, което също е + .
Предпазва от бременност и болести предавани по полов път.

И това как се правело секс за 1ви път по-добре, дето някой беше казал 'без презерватив' - пълни глупости .

Съгласна съм. :)

marti93
01-20-2011, 06:33
със разбира се !

Hassell
01-20-2011, 09:33
http://img129.imageshack.us/img129/2646/idiots.gif

Vilencety
01-20-2011, 13:00
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Hassell
01-20-2011, 19:17
Обаче най-много се кефя на малоумните съвети, от сорта на:

"Кажи му няколко пръстчета да мушне, за да свикне! Малко орална любов".

Ама ако неща орална любов, к'во правим?
Я си представете едно девствено момиче, което незнае грам какво е, да почнат да я ръчкат с пръсти.

Вие сте ебати типовете

Mario95
01-20-2011, 19:53

Я си представете едно девствено момиче, което незнае грам какво е, да почнат да я ръчкат с пръсти.

Вие сте ебати типовете
Абе пък ще спрете загоряли типове на по 18-20 години да е*ете 14 годишни деца да ви еба.

Иначе по темата щях да си пусна арсенала от базици ама от последния коментар...

Hassell
01-20-2011, 20:37

Вие сте ебати типовете
Абе пък ще спрете загоряли типове на по 18-20 години да е*ете 14 годишни деца да ви е**.

Иначе по темата щях да си пусна арсенала от базици ама от последния коментар...

Пусни си арсенала от акъл, момче. Прочети 20 пъти какво написах, може и да ти влезне нещо в акъла.

Бягай на пясъчника да си играеш, докато не е заваляло.

Аман от коментиращи '95набор.

Mario95
01-20-2011, 20:40
Офф извинявай човек...Просто погледа ми се фокусира в/у това.

kalpazanka
01-21-2011, 10:54
Без значение пръв или последен път е, риск да се заразите с ХИВ и хепатит винаги има. Бременността ви е най-малкия проблем в случая.