View Full Version : Относно гъбичките..
MakeMeYours
01-18-2011, 15:11
Та... лекаря ми, ми каза че имам гъбички. Сложи ми едно лекарство вътре във влагалището иии ми каза че от това ще се оправя. Също ми даде и едно кремче да се мажа с него 2 седмици. Но не се сетих да попитам дали мога да правя секс преди да изтекат тези 2 седмици или не? Имате ли някаква идея.. На лекарството което ми поставиха пишеше 3 дена да нямам полови контакти, но на кремчето нищо не пише.
mecho8888
01-18-2011, 15:57
Та... лекаря ми, ми каза че имам гъбички. Сложи ми едно лекарство вътре във влагалището иии ми каза че от това ще се оправя. Също ми даде и едно кремче да се мажа с него 2 седмици. Но не се сетих да попитам дали мога да правя секс преди да изтекат тези 2 седмици или не? Имате ли някаква идея.. На лекарството което ми поставиха пишеше 3 дена да нямам полови контакти, но на кремчето нищо не пише.
Попринцип можеш да правиш секс ако не те боли. Самия крем и лекарство обаче може да направи така, че да ти разхлаби "кожичките" в ... и да се обелиш много лошо при секс. По-лошо нещо от гъбички е гъбички на обелена кожа. Тогава може да стане и страшно. Аз ако съм момчето и лепна гъбички от момиче, което е знаело че има, реакцията ми ще бъде много силно негативна след това
ае стискай си пу.... 3 седмици и се мажи
аман от гадни ходещи бацили
И един съвет - след като спреш да се мажеш задръж още 3 дена без секс докато състоянието на тъканите ти се нормализира.
vasko9933
01-18-2011, 16:00
Няма нищо лошо да издържи малко без секс :) 8-)
kremen4eto
01-18-2011, 16:00
Една приятелка се лекува по същия начин. Казаха и, че е препоръчително да не прави секс, но тя правеше с приятеля си.
по добре потрай малко
1 не искаш да ги предадеш на приятеля си
2 както казаха по-горе, можеш да влошиш нещата
потрай малко,после може един секс маратон да си направите :D
kiki1991
01-18-2011, 18:36
по добре потрай малко
1 не искаш да ги предадеш на приятеля си
2 както казаха по-горе, можеш да влошиш нещата
потрай малко,после може един секс маратон да си направите :D
+кофти е толкова време без секс но се опитай да издаржиш докато изчезнат и се излекуваш,защото както казаха се влушават и може да ги предадеш на приятеля ти
scanadal
01-19-2011, 11:02
Здравето е по-важно от единия кеф,не мислиш ли?
А и ако гаджето ти е разбрано и държи на теб,ще потърпи малко докато се излекуваш.