View Full Version : Майка ми се държи студено
помощ . аз съм едно 14 годишно момиче което има нужда от вашата помощ .. макар че знам не може да ми помогнете имам нужда да споделя мъката си на някой .. майка ми .. от няколко дена се държи много студено с мен .. затваря ме да уча не ме пуска да излизам . днес всички отиват на имен ден на едно момче аз нямам никакви пари нито ме пуска да отида ;[ незнам какво да правя объркана съм .. не мога да говоря с нея .. незнам .какво да правя .. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Липсва описателно заглавие.
kalpazanka
TheBeliever
01-18-2011, 15:38
Защо не можеш да говориш с нея?
KaPrIzZcHeTo
01-18-2011, 15:39
Защо го прави? Да не си направила нещо .. нищо ли не ти каза :? Неможе да постъпва така. :shock:
Наистина е най-добре да поговориш с нея и да разбереш къде е проблема.Може да си направила нещо за което тя да е разбрала и да е решила един вид да се държи така с теб за наказание.Е все пак може и да не е така,не съм врачка,обаче най-добрия вариант е да поговорите :)
Sisito941
01-18-2011, 17:17
Говори с нея без да повишаваш тон. Разбери какъв е проблема!
Успех!
kalpazanka
01-18-2011, 18:37
Нещо си сгафила, но не си казваш пред нас.
Нещо си сгафила, но не си казваш пред нас.
;-)
сподели всичко и може и да успеем да помогнем : )
определено има някаква причина за поведението на майка ти и ти много добре си я знаеш ;) Просто се опитай да поправиш грешката си и да убедиш майка си, че може да разчита на теб и че си достатъчно тоговорна за действията си. Така няма да те кофти както сега
SmilezZz
01-19-2011, 06:09
А какво си направила,че резултата е такъв ?
Наистина не си ни казала всичко - така,че не можем да ти помогнем..
Иначе наистина поговори с нея,поправи грешката си и я увери,че това няма да се повтори..
ами мисля , че са от едни лоши оценки :( .. незнам постоянно ми вика ..
Daydreamer3
01-19-2011, 15:23
ами мисля , че са от едни лоши оценки :( .. незнам постоянно ми вика ..Започни да учиш и да не бъдеш прекалено нахална.