- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка ми се държи студено
помощ . аз съм едно 14 годишно момиче което има нужда от вашата помощ .. макар че знам не може да ми помогнете имам нужда да споделя мъката си на някой .. майка ми .. от няколко дена се държи много студено с мен .. затваря ме да уча не ме пуска да излизам . днес всички отиват на имен ден на едно момче аз нямам никакви пари нито ме пуска да отида ;[ незнам какво да правя объркана съм .. не мога да говоря с нея .. незнам .какво да правя ..![]()
![]()
![]()
![]()
Липсва описателно заглавие.
kalpazanka
Защо не можеш да говориш с нея?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Защо го прави? Да не си направила нещо .. нищо ли не ти казаНеможе да постъпва така.
![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Наистина е най-добре да поговориш с нея и да разбереш къде е проблема.Може да си направила нещо за което тя да е разбрала и да е решила един вид да се държи така с теб за наказание.Е все пак може и да не е така,не съм врачка,обаче най-добрия вариант е да поговорите![]()
Говори с нея без да повишаваш тон. Разбери какъв е проблема!
Успех!
Нещо си сгафила, но не си казваш пред нас.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
определено има някаква причина за поведението на майка ти и ти много добре си я знаешПросто се опитай да поправиш грешката си и да убедиш майка си, че може да разчита на теб и че си достатъчно тоговорна за действията си. Така няма да те кофти както сега
Fuck you You fucking Fuckers
А какво си направила,че резултата е такъв ?
Наистина не си ни казала всичко - така,че не можем да ти помогнем..
Иначе наистина поговори с нея,поправи грешката си и я увери,че това няма да се повтори..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ами мисля , че са от едни лоши оценки.. незнам постоянно ми вика ..
Започни да учиш и да не бъдеш прекалено нахална.Първоначално написано от Nansu