View Full Version : Идеи
Нуждая се от малко помощ. С приятеля ми правим 1година след по-малко от 2месеца. Искам да му подаря нещо по-специално. Подарявала съм му най-различни неща от сорта на парфюми,дрехи,аксесоари,сн мки и т.н. Искам този път да е нещо по-така.
filmimilmi
01-18-2011, 20:16
Например секс с извращения. :-o
filmimilmi
01-18-2011, 20:26
Татуирай си на интимно място неговото име.
О ,не.. :x Ами утре-други ден се разделим тази татуировка какво да я правя?
filmimilmi
01-18-2011, 20:32
Може да се рисува върху стари татуировки, така че просто ще отидеш да ти я задраскат. :)
Не мисля,че той ще се зарадва на това,дори ще реагира негативно.
lubomirky
01-18-2011, 20:40
съмняя ме да реагира негативно.
Трябва да помисля за това... :-o
MaLkaTa_LaDy
01-19-2011, 06:54
Недей бе! Вижте от вашата подигравка момичето ще вземе да направи някоя глупост.
Та иначе аз си го представям така [според възрастта, ама щом не се отказваш от секса с извръщения...] свещи, вино, хубава музика, ако пушите - хубави цигари, стрийптиз и една незабравима вечер. А между другото идеята за сметана и ягоди не че не е добра, но аз лично не обичам ягоди. :lol:
marin4itu
01-19-2011, 07:26
Ние пък след 3 месеца правим година и от сега съм се позамислила. Значи аз си мислех за някоя тениска с надпис, или голямо табло с наши снимки и да напиша разни неща. А за рожденния ден на приятеля ми му подарих карикатура където сме двамата като магарето Йори (дълго е за обеснение защо точно Йори), но мисълта ми е, че и ти можеш да му наравиш карикатура на вас двамата в образа на това какво обичате, нещо ваше, което е общо..
MaLkaTa_LaDy
01-19-2011, 07:48
Може ли само междувременно да кажа нещо. Тези материалните подаръци, които уж трябвало да имат сантиментална стойност не знам колко ще го трогнат... Това да подариш на момче картина в рамка, на която е той като Йори и ти като... някой друг детски герой звучи адски абсурдно. Кой [почти] мъж ще си я сложи в стаята?! Това дори и на мен да ми го подарят няма да ми хареса. Повечето момичета правят подаръци на приятелите си или такива, които биха се харесали на момиче, или стандартните от сорта на парфюм, дреха и т.н. от които впрочем няма никакъв смисъл ако търсите емоционален ефект. Та затова аз бих предпочела да не си давам парите за скучни подаръци [ако естествено нямам идея за някой наистина добър] ами да органицирам една приятна вечер, която ще се запомни.
marin4itu
01-19-2011, 07:51
Това да сме като Йори за нас ИМА сантиментална стойност! Това си е нещо между нас и той се зарадва. Все пак зависи от човека, а аз моя човек си го познавам! Това, че на теб не би ти харесало, не значи, че на някой друг не би му харесало!
MaLkaTa_LaDy
01-19-2011, 08:44
Това да сме като Йори за нас ИМА сантиментална стойност! Това си е нещо между нас и той се зарадва. Все пак зависи от човека, а аз моя човек си го познавам!
Сигурно има сантиментална стойност, но на дали повечето момчета са така сантиментални. А дори аз не говорех за момчета, а за мъже. Ако смяташ, че толкова греша, пусни тема да попиташ момчетата от форума по въпроса.
Това, че на теб не би ти харесало, не значи, че на някой друг не би му харесало!
Точно така, аз не съм нито мъж, нито почти мъж. Дали на мен би ми харесало беше повече като вмятане. Започва с "дори" изречението, прочети пак. Но както и да е. Идеята ми беше, че мъж не би му харесало да си го сложи това в стоята. Все едно... Родителите ти в спалнята да имат плюшени играчки или снимка на анимационни герои. Може като си му го подарила да си залагала повече на смеха, предполагам определено не си очаквала да каже "Ооо колко сладко!"...
Намери хубава снимка на която сте заедно и иди да ви я няправят като пъзел. Остави го да го нареди сам и да го сложи в рамка.
marin4itu
01-19-2011, 09:00
MaLkaTa_LaDy, разбира се, че залагах на смеха. Както и да е, изобщо не е толкова лигаво колкото звучи..
ShtrudeL
01-19-2011, 09:09
12-те шоколада (12 месеца/1 година) => "Благодаря ти, че направи живота ми толкова сладък."
kalpazanka
01-19-2011, 09:12
Леле, аз за 5 години с тия шоколади ще му докарам диабет! :D
Идете някъде за събота и неделя или поне си направете екскурзия.
Такам..Това с карикатурите,няма как да стане. Моят човек не си пада по тези неща. Колкото до пъзела,да това е идея :) А по отношение на татуировката,не съм се хванала на "базика" това не бих направила,пак повтарям не искам негативни реакции.
П.С.
Свещите,розите и секса са едно на ръка. :)
Мога ли да попитам,какви са тези шоколади? Нещо неразбрах.
anonymous708973
01-19-2011, 13:09
Идеята е да му подариш 12 шоколада (за всеки месец, в който сте били заедно, по един) и да кажеш "Направи живота ми толкова сладък :)
Това е страхотна идея впрочем!!! Ние в петък правим година и сме се разбрали, че няма да си подаряваме нищо, но си мисля дали да не направя тоя номер - ще се зарадва много.
Мерси, Щруделке :)
По принцип и ние говорихме да не си подаряваме.. Ама аз не мога искам ей така да му направя хубава изненада. :)