View Full Version : косата ми
bebebe96
01-21-2011, 19:37
Косата ми не е гъста ами по - рядка ;х искам да започна да ползвам хининова вода да ми стане по - дълга от нея може ли да стане и по - гъста ?!
PullMeCloser
01-21-2011, 21:59
Аз ползвах хининова вода,защото исках БЪРЗО по-дългичка коса.Да ти кажа при мен нито растеше,нито се сгъсти. :D
brutaLxxbunny
01-21-2011, 22:32
Използвай бирена мая за по-гъста коса,маски също.Но от хининовата вода няма да се сгъсти.
bebebe96
01-22-2011, 12:16
Може ли някакво инфо за тази бирена мая?
GabisiTa
01-22-2011, 12:25
Чела съм много мнения, че от маската с тривитаминол се сгъстява косата, но не съм опитвала до сега, защото ме е страх, че ще ми се омазни косата. Ако искаш прочети малко повече за нея. :)
Чела съм много мнения, че от маската с тривитаминол се сгъстява косата, но не съм опитвала до сега, защото ме е страх, че ще ми се омазни косата. Ако искаш прочети малко повече за нея. :)
И аз тва го казах на мама и тя се смее и ми вика "Ами ако ти иде на лицето :lol: "... и аз :shock: :shock: ... моментално се отказах #-o [-X
Kallyn4eto
01-26-2011, 20:58
моля някой да направи тема за всички тия маска с тривитаминол, хининова вода и т.н. постоянно се разискват тия маски :х
FuckingFreak
01-27-2011, 06:42
^ да това наистина е добра идея
Постоянно се пише за тривитаминола колко "помагал". И постоянно се повтаря, че той може да ви навреди, не разбирате ли ? А ако ви кажа че ако се измиете с конските фъшкии от обора на дядо Петко в мойто село косата ви ще си променя цвета според настроението ще го направите ли? За да имате гъста и хубава коса трябват постоянни грижи, не да се напляскате 2 пъти с тоя тривитаминол и да чакате да стане нещо. Писах и в други теми, има таблетки които нямат толкова висока концентрация на витамини и е почти невъзможно да стане фал. Все още не е измислено космическо чудо, с което като се измиете веднъж косата ви да бъде здрава, права и корава ( :lol: ) цял живот..