View Full Version : Приятелите или гаджето ?
Jus7DreamBoy
01-22-2011, 10:03
Кажете кое е по важно за вас "Приятелите или гаджето ?" и защо :)
Приятел за цял живот гадже месец или повече. :)
зависи от приятелите, зависи и от гаджето.
но все пак приятелите.
GossipGirl89
01-22-2011, 10:58
И двете са важни, но като цяло смятам че приятелите трябва да стоят преди гаджето.
зависи от приятелите, зависи и от гаджето.
но все пак приятелите.
точно
BaffaLsc
01-22-2011, 11:17
Зависи дали приятелките си струват изобщо..
iLovePussyJuice
01-22-2011, 11:38
защо изобщо трябва да се повдига такъв въпрос?
трябва да сте големи олигофрени, за да не можете да ги съчетаете :-o
Biskfitka
01-22-2011, 11:49
И двете. Но зависи,кое е гаджето.Ако е човекът,който обичам бих избрала него ;) зависи и колко са ти приятели другите...
SiSi7yYy
01-22-2011, 12:14
Приятелите ... те са за цял живот за разлика от гаджетата :)
Зависи... има време за приятелите има време и за гаджето.. но зависи с какъв човек си и дали ще приеме приятелите ти ;)
Serendipitys
01-22-2011, 12:48
Не мисля, че някой здравомислещ човек би поставил подобно условие.
Преди години директно отговарях - "приятелите", но мнението ми малко се промени. Бих казла, че зависи от ситуацията и хората, защото идва един момент, в който "гаджето" е и двете. Дори и повече от това. Не говоря за тийнейджърски връзки от по седмица-две (или дори месеци), а сериозна връзка с бъдеще. Тогава бих избрала "гаджето". Той се превръща в много повече - не е само човек, в който си влюбен/а и обичаш, а човек, който се интересува от теб, грижи се за теб, обича те, подкрепя те, заедно се изправяте срещу всякакви проблеми, опора ти е в трудни моменти, а в същото време ти е и приятел.
mincheto
01-22-2011, 13:40
Точно.
Но за мен все пак,гаджето.
Човека,на който мога да разчитам за всичко и по всяко време е точно ТОЙ.
anonymous708973
01-22-2011, 16:04
Точно.
Но за мен все пак,гаджето.
Човека,на който мога да разчитам за всичко и по всяко време е точно ТОЙ.
Това е. :)
Приятелите, защото гаджетата идват и си отиват! Само варианта "гаджето, а като ме зареже-приятелите" е меко казано кофти..
Приятелите, защото гаджетата идват и си отиват! Само варианта "гаджето, а като ме зареже-приятелите" е меко казано кофти..
Оп тука обърка!Мии ако имате планове да се ожените примерно!?
Infection
01-22-2011, 17:00
Приятелите ... те са за цял живот за разлика от гаджетата :)
Оп тука обърка!Мии ако имате планове да се ожените примерно!?
е щом сте стигнали до сватба, значи отношенията ви са такива, че не се налага да избираш гаджето или приятелите ;]