- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приятелите или гаджето ?
Кажете кое е по важно за вас "Приятелите или гаджето ?" и защо![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
И двете са важни, но като цяло смятам че приятелите трябва да стоят преди гаджето.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
точноПървоначално написано от bloodyF
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Зависи дали приятелките си струват изобщо..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
защо изобщо трябва да се повдига такъв въпрос?
трябва да сте големи олигофрени, за да не можете да ги съчетаете![]()
И двете. Но зависи,кое е гаджето.Ако е човекът,който обичам бих избрала негозависи и колко са ти приятели другите...
Приятелите ... те са за цял живот за разлика от гаджетата![]()
Just Siseyy Hater's ...
Не мисля, че някой здравомислещ човек би поставил подобно условие.
Преди години директно отговарях - "приятелите", но мнението ми малко се промени. Бих казла, че зависи от ситуацията и хората, защото идва един момент, в който "гаджето" е и двете. Дори и повече от това. Не говоря за тийнейджърски връзки от по седмица-две (или дори месеци), а сериозна връзка с бъдеще. Тогава бих избрала "гаджето". Той се превръща в много повече - не е само човек, в който си влюбен/а и обичаш, а човек, който се интересува от теб, грижи се за теб, обича те, подкрепя те, заедно се изправяте срещу всякакви проблеми, опора ти е в трудни моменти, а в същото време ти е и приятел.
You're frozen
When your heart's not open..
Точно.Първоначално написано от BaffaLsc
Но за мен все пак,гаджето.
Човека,на който мога да разчитам за всичко и по всяко време е точно ТОЙ.
Това е.Първоначално написано от mincheto
![]()
Приятелите, защото гаджетата идват и си отиват! Само варианта "гаджето, а като ме зареже-приятелите" е меко казано кофти..
Оп тука обърка!Мии ако имате планове да се ожените примерно!?Първоначално написано от Yoana
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
е щом сте стигнали до сватба, значи отношенията ви са такива, че не се налага да избираш гаджето или приятелите ;]Първоначално написано от kyka1