PDA

View Full Version : Хора спешноо !!! ако сте овен или везни ...

Deni9688
01-22-2011, 12:40
Здравейте!!
такам ... сега аз си харесвам от една година едно овенче иии аз съм везнии ии от тази година учим в едно даскало и в началото нали той взе да ме поглежда от време на време и изведнъж супер бързо се привлече към мен постоянно идаше до една стая точно до нашата и постоянно ми се усмихваше,гледаше ии не само аз го забелязах всичките ми приятели от класа нали ми казват гледа те ще те изпие с поглед,но както и да е ии това стана супер бързо ии нали ни знаете везните кви сме .. обичаме всичко да става бавничко :D :D :D но както и да е :D :D :D това стана в рамките на почти месец и после спря за да ми обръща внимание после пак започна и така спира и почва .. :D :D аз си мисля че вече не го кефя, но моята приятелка, която също е овен постоянно ми казва,че овните не се отказват лесно, те просто правят това за да ни накарат малко да пострадаме (МАЛКО ЛИИ??)... та въпросът ми е при вас така ли е било ?? ..имате ли подобна история .. ако имате кажете ми какво е станало после ?? кажете ми нещо за тази комбинация ?? в нета пише навсякъде различно :D :D

w0lf
01-22-2011, 12:44
абе тва е булшит, просто се запознайте щом толкова открито се гледате и се харесвате

mincheto
01-22-2011, 12:50
Мисля,че те харесва.
3аговори някой път....

nymphadora
01-22-2011, 14:14
ние овнетата лесно се влюбваме,но и лесно губим интерес.Трябвало е да действаш бързо,без да се чудиш.

anonymous708973
01-22-2011, 14:31
Абсолютно е вярно това с не-отказването. Предишният ми приятел беше овен (никога, ама никога вече не искам да се занимавам с мъж-овен) и беше точно на принципа на тия топли и студени вълни.
Трябва да му сграбчиш вниманието и няма да погледне друго момиче.
:)

fUcKsMiLe
01-22-2011, 15:25
Овните.. това са възможно най-упоритите хора които съм срещала!
Една от близките ми приятелки е овен и гаджето ми също е овен .. :lol: (аз съм везни)
Определено трябва да го впечатлиш по някакъв начин! Иначе губи интерес много бързо.. :)
Като начало защо не се запонзаеш с него?
Щом според теб той те е 'харесал', значи е така. (Повечето везни никога не грешат в тези неща, въпреки че се колебаят.. много - личен опит имам и аз :Д) Запознайте се.. каза, че учите в едно даскало. Давай смело със запознанството, но ако нямаш куража - Фейсбук .. или някой от тези сайтове за запознанство ще свършат рабпта (в краен случай - скайп).
Не му издавай чувствата си .. засега. Защото много овни обичат да си играят с тези чувства. (всяко правило си има изключения.. мда)

Иначе флирта му е майката .. ако го няма тва, няма нищо да се получи .. 8-)

А това, което пише в и-нета е някво странно такова.. вече не знам дали да вярвам в тия неща. На едно място пише, че не може да има връзка м/у Везни и Овен, защото тя била колеблива зодия, а овена прекалено груб за Везните. На друго, че са в отлична хармония .. :lol:

Успех :-)

Deni9688
01-22-2011, 15:59
права си аз правя всичко възможно .. писах му в фейсбук в личните съобщения и вече почти месец чакам отговор .. не знам дали го е получил съобщението или не, но още не ми е отговорил .. сигорно вече е изгубил интерес :D :D :D :D ама и аз съм една ..

BGbullet
01-22-2011, 16:09
Абсолютно е вярно това с не-отказването. Предишният ми приятел беше овен (никога, ама никога вече не искам да се занимавам с мъж-овен) и беше точно на принципа на тия топли и студени вълни.
Трябва да му сграбчиш вниманието и няма да погледне друго момиче.
:)

Права е.. сега едно момиче така ми е сграбчило вниманието, чее.. :D

Lian4ety
01-22-2011, 16:34
Мъжете със зодия овен са с много трудни характери. Бившият ми беше овен и постоянно се карахме (близнаци съм :D ) Действай иначе ще изгуби интерес, ако му грабнеш вниманието може и да е само твой :P :)

notlike
01-22-2011, 16:47
Преди всичко човек се определя като индивидуалност, а не като зодия. Не мога да приема, че съществуват едва 12 вида хора... макар аз да съм зодия Водолей и да съм един типичен пример, това не значи, че нямам и от другите по нещо. И все пак, ако трябва да гониш онова момче, давай, макар че вече си окъсняла.

darkPaladin
01-22-2011, 17:52
ти закла вожда

се едно двама да се обичат ама са неподходяща зодия и се разделят уол

малко като онова прати смс и разбери дали ти изневерява

след 5 мин по телевизията казах че ми изневеряваш късам с теб

crazybebe
01-22-2011, 19:01
ние овнетата лесно се влюбваме,но и лесно губим интерес.Трябвало е да действаш бързо,без да се чудиш.

Точно.Така че може би е трябвало да действаш по-бързо , но все пак опитай , може пак да се влюби :D:D:D

lipsvashh_mi
01-22-2011, 19:17
абе тва е булшит, просто се запознайте щом толкова открито се гледате и се харесвате

YoUcANNOtiMaGiNe
01-22-2011, 19:20
За да разчиташ на зодиите в любовта и да свързваш тези неща с това, не ти давам повече от 14 години. Никаква връзка не намирам в поста ти, който и без това не се разбира ясно, и зодиите. FAIL

Daydreamer3
01-22-2011, 19:21
ти закла вожда

се едно двама да се обичат ама са неподходяща зодия и се разделят уол

малко като онова прати смс и разбери дали ти изневерява

след 5 мин по телевизията казах че ми изневеряваш късам с тебТочно! :-o

b3rrynkuu
01-22-2011, 21:01
.......

FromAutumToAshes
01-22-2011, 21:03
Все едно говори за банани и портокали... УЖАС :lol:
Хорският характер не се отнася до това каква зодия си...

TheNewReligion
01-22-2011, 22:34
Отиди при него и го заговори. По-късно ще се проявиш като истинска везна. 8-)

sweetyYyY
02-07-2011, 19:51
така... от личен опит ти казвам ,че везни и овен е най-добрата възможна комбинация. Приятелят ми е овен и се спогаждаме перфектно, за 4 месеца и нещо и един път не сме се скарали сериозно а малките караници се броят на пръстите на едната ръка ! така че действаи , няма да съжеляваш, то пак си зависи и от хората де , нищо не ти пречи да пробваш дай по смело :) :P

jimei
02-07-2011, 20:51
Зодиакът - още една измислица, чрез която човек да оправдава действията си.

Човекът си е човек - уникален. Няма значение от зодията какъв е човека.