- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хора спешноо !!! ако сте овен или везни ...
Здравейте!!
такам ... сега аз си харесвам от една година едно овенче иии аз съм везнии ии от тази година учим в едно даскало и в началото нали той взе да ме поглежда от време на време и изведнъж супер бързо се привлече към мен постоянно идаше до една стая точно до нашата и постоянно ми се усмихваше,гледаше ии не само аз го забелязах всичките ми приятели от класа нали ми казват гледа те ще те изпие с поглед,но както и да е ии това стана супер бързо ии нали ни знаете везните кви сме .. обичаме всичко да става бавничко![]()
![]()
но както и да е
![]()
![]()
това стана в рамките на почти месец и после спря за да ми обръща внимание после пак започна и така спира и почва ..
![]()
аз си мисля че вече не го кефя, но моята приятелка, която също е овен постоянно ми казва,че овните не се отказват лесно, те просто правят това за да ни накарат малко да пострадаме (МАЛКО ЛИИ??)... та въпросът ми е при вас така ли е било ?? ..имате ли подобна история .. ако имате кажете ми какво е станало после ?? кажете ми нещо за тази комбинация ?? в нета пише навсякъде различно
![]()
![]()
абе тва е булшит, просто се запознайте щом толкова открито се гледате и се харесвате
madafaka
Мисля,че те харесва.
3аговори някой път....
ние овнетата лесно се влюбваме,но и лесно губим интерес.Трябвало е да действаш бързо,без да се чудиш.
Абсолютно е вярно това с не-отказването. Предишният ми приятел беше овен (никога, ама никога вече не искам да се занимавам с мъж-овен) и беше точно на принципа на тия топли и студени вълни.
Трябва да му сграбчиш вниманието и няма да погледне друго момиче.
![]()
Овните.. това са възможно най-упоритите хора които съм срещала!
Една от близките ми приятелки е овен и гаджето ми също е овен ..(аз съм везни)
Определено трябва да го впечатлиш по някакъв начин! Иначе губи интерес много бързо..![]()
Като начало защо не се запонзаеш с него?
Щом според теб той те е 'харесал', значи е така. (Повечето везни никога не грешат в тези неща, въпреки че се колебаят.. много - личен опит имам и аз :Д) Запознайте се.. каза, че учите в едно даскало. Давай смело със запознанството, но ако нямаш куража - Фейсбук .. или някой от тези сайтове за запознанство ще свършат рабпта (в краен случай - скайп).
Не му издавай чувствата си .. засега. Защото много овни обичат да си играят с тези чувства. (всяко правило си има изключения.. мда)
Иначе флирта му е майката .. ако го няма тва, няма нищо да се получи ..![]()
А това, което пише в и-нета е някво странно такова.. вече не знам дали да вярвам в тия неща. На едно място пише, че не може да има връзка м/у Везни и Овен, защото тя била колеблива зодия, а овена прекалено груб за Везните. На друго, че са в отлична хармония ..![]()
Успех![]()
*сън*
права си аз правя всичко възможно .. писах му в фейсбук в личните съобщения и вече почти месец чакам отговор .. не знам дали го е получил съобщението или не, но още не ми е отговорил .. сигорно вече е изгубил интерес![]()
![]()
![]()
ама и аз съм една ..
Права е.. сега едно момиче така ми е сграбчило вниманието, чее..Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Живота е такъв, какъвто е!
Мъжете със зодия овен са с много трудни характери. Бившият ми беше овен и постоянно се карахме (близнаци съм) Действай иначе ще изгуби интерес, ако му грабнеш вниманието може и да е само твой :P
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Преди всичко човек се определя като индивидуалност, а не като зодия. Не мога да приема, че съществуват едва 12 вида хора... макар аз да съм зодия Водолей и да съм един типичен пример, това не значи, че нямам и от другите по нещо. И все пак, ако трябва да гониш онова момче, давай, макар че вече си окъсняла.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
ти закла вожда
се едно двама да се обичат ама са неподходяща зодия и се разделят уол
малко като онова прати смс и разбери дали ти изневерява
след 5 мин по телевизията казах че ми изневеряваш късам с теб
ОДИН!!!
Точно.Така че може би е трябвало да действаш по-бързо , но все пак опитай , може пак да се влюбиПървоначално написано от nymphadora
![]()
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
Първоначално написано от w0lf
За да разчиташ на зодиите в любовта и да свързваш тези неща с това, не ти давам повече от 14 години. Никаква връзка не намирам в поста ти, който и без това не се разбира ясно, и зодиите. FAIL
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Точно!Първоначално написано от darkPaladin
![]()
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
.......
Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса .. ! ;]
[img] http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/i...sip-Girl_l.jpg [/img]
Все едно говори за банани и портокали... УЖАС![]()
Хорският характер не се отнася до това каква зодия си...
Отиди при него и го заговори. По-късно ще се проявиш като истинска везна.![]()
така... от личен опит ти казвам ,че везни и овен е най-добрата възможна комбинация. Приятелят ми е овен и се спогаждаме перфектно, за 4 месеца и нещо и един път не сме се скарали сериозно а малките караници се броят на пръстите на едната ръка ! така че действаи , няма да съжеляваш, то пак си зависи и от хората де , нищо не ти пречи да пробваш дай по смело:P
Зодиакът - още една измислица, чрез която човек да оправдава действията си.
Човекът си е човек - уникален. Няма значение от зодията какъв е човека.