View Full Version : Помага ли?
Здравейте..!
Искам да ви попитам това просто добър начин на реклама ли е или наистина Нескуика помага за ръстежа? Да знам дали си заслужава или не... Много хора сте чували да се оплакват от ръста си и аз също съм един от тях :) Но естествено това не ми е комплекс... Аз попринцип вечерта преди лягане правя отскоци от земята, а също и като легна на легло, застана в поза "свещ" и започвам да си въртя краката все едно карам колело... Не знам дали помага, но аз наистина съм нисък... 7 клас съм, а съм висок едва 1.45см... Ако някой знае начини за подпомагане на ръстежа да сподели и това с Нескуика също... :D
NeverForget
01-22-2011, 20:48
:razz: :razz: :razz: НЕСКУИК :razz: :razz: :razz:
А иначе по темата: Запиши се на някакъв спорт като баскетбол или волейбол.. Това би ти помогнало за растежа доста повече от нескуика :D
И аз така си помислих де ама... да попитам аз... :D А иначе за спортовете и аз го знаех ама се чудех дали има някакви упражнения, които действат...
Нескуик :D :D :D Аз май съм ям 1 - 2 пъти :( Просто не ми хареса пък и невярвам на такива неща пък и аз за къде да ръста повече вече съм 1.80 :D
mincheto
01-23-2011, 04:38
3апиши се на баскет...
mincheto
01-23-2011, 04:40
Нескуик :D :D :D Аз май съм ям 1 - 2 пъти :( Просто не ми хареса пък и невярвам на такива неща пък и аз за къде да ръста повече вече съм 1.80 :D
Оо-има,има....гаджето ми е 2метра... :D
Ти си нисък още :D
3апиши се на баскет...
+1 :)
Infection
01-23-2011, 06:53
Наистина се запиши на баскетбол !!!
И аз съм 7 клас висок съм 1.70 а играя баскетбол от 1 година миналата година 6 клас 1.64 има ефект !!!
Greennight
01-23-2011, 07:32
Спорта помага...А иначе,ако ти помогне с нещо нескуика,то няма да ти помогне той,а млякото,с което се прави 8-)
Наистина се запиши на баскетбол !!!
И аз съм 7 клас висок съм 1.70 а играя баскетбол от 1 година миналата година 6 клас 1.64 има ефект !!!
Аз без да ходя на баскет, само на плуване съм същия :razz: :razz: Ся съм 172-3 :D
mynichka
01-23-2011, 09:30
Не ми се вярва да помага.
zlatit0o
01-23-2011, 12:18
Стига се излага и ти... nesquick :lol: :lol:
баскетбол е решението .. \:D/
Пробвай висене на лостова :-D
WaterLilly
01-23-2011, 14:45
Ръстежа. You guys, seriously. *implied facepalm*
FuckedUp
01-23-2011, 15:07
Ръстежа. You guys, seriously. *implied facepalm*
I'm surrounded by idiots.. *facepalm*
Човек да не попита нещо... За много остроумни ли се мислите :?
Не, просто има хора, които не си знаят мястото.
SmilezZz
01-24-2011, 08:16
Съмнявам се да помага..
- Миналата година си го пиех редовно,не защото се чувствах ниска,а просто ми харесваше..Пораснах на височина,но не мисля,че Нескуик е причината за това..
В момента си в пуберитета..Развиваш се и т.н..Няма защо да се комплексираш за ръстта си - при условие,че все още си в 7 клас..Има доста време да растеш..