View Full Version : Хей, момичета тук сте вие! Искам да го дразня!! ]))
RockstarR
01-24-2011, 07:38
Спря да ми говори, защото след като ми каза че ме харесва, аз не му отварнах веднага(една мн добра приятелка ден два преди това ми каза че го харесва, и няма начин да я нараня,защото както с нея така и с него неизбежно се виждаме всеки ден) и така от няколко месеца. Когато се опитам да го заговоря без зн от темата, той ми се прaви на небрежен, все едно нищо не е станало, даже се чудя с мене ли говори изобщо.. по скайп същото питам го нещо ии ми отг "мхм.. както искаш.....бла бла ГЛУПОСТИИ!". Сякаш само в смс е искрен, но ми писна от тях защото всеки път се обеждавам че снощните 20 смс са безсмислени след като на другия ден като ме види се обръща и бяга. Но усещам как ме гледа, когато си мисля че не го виждам ,, даже самия той понякога не се усеща че ме е зяпнал, но щом срещне погледа ми отново бяга.
Започнах да подхвърлям поетапно пикантни полуистини на най-добрия му приятел, защото зн, че всичко щ му каже.. та до тука така..писна ми да чакам да стане от самосебеси, да му мине и пак да се държи нормално.. Чакам идеи и предложенияя ]))
FuckingFreak
01-24-2011, 07:51
За к'во ти е да го дразниш? Само слабите отмъщават.. А и доколкото разбрах той ти е признал, че му харесваш, а ти не си му отвърнала, не при всеки мълчанието означава ДА и просто е охладнял към теб.. не може все да тича по теб като кученце, да ти угажда за всичко и да говори пред теб за щяло и нещяло, знаейки че предпочиташ приятелката си .. И все пак ти си му допаднала, а не приятелката ти, нали ? Така че ако се сближите и ако това момиче наистина държи на теб няма да ти се разсърди само заради едно момче .. Като ти е писнало да става от само себе си, направи нещо по въпроса. Накарай приятелката ти да му признае, за да разбере в какво положение си, тоест или тя, или него..
rtpghhfcz
01-24-2011, 07:56
гръмни се, по- добре ще направиш.
thund3rstorm
01-24-2011, 16:57
Според мене ако приятелката ти много го харесва и ти държиш на приятелството ви - зарежи момчето, обаче ако и ти имаш много силни чувства към него- действай. Говорете на четири очи, изяснете си всичко - ако момичето наистина ти е приятелка, ще те разбере. Успех! 8)
nymphadora
01-24-2011, 17:12
Хах,колко наивна съм била и аз като съм гледала да не наранявам приятелките си,а те така са ми забивали ножовете,особено по отношение на момчетата.Може би хората са прави като са казали,че истинско приятелство няма.Ако имаш чувства,а тя не ти е близка приятелка-действай.Пък и ако го харесва защо не направи нещо?
mmm_sweet
01-24-2011, 18:37
За к'во ти е да го дразниш? Само слабите отмъщават.. А и доколкото разбрах той ти е признал, че му харесваш, а ти не си му отвърнала, не при всеки мълчанието означава ДА и просто е охладнял към теб.. не може все да тича по теб като кученце, да ти угажда за всичко и да говори пред теб за щяло и нещяло, знаейки че предпочиташ приятелката си .. И все пак ти си му допаднала, а не приятелката ти, нали ? Така че ако се сближите и ако това момиче наистина държи на теб няма да ти се разсърди само заради едно момче .. Като ти е писнало да става от само себе си, направи нещо по въпроса. Накарай приятелката ти да му признае, за да разбере в какво положение си, тоест или тя, или него..
Как само слабите отмъщават? :razz: :razz: :razz: ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ накратко
Как само слабите отмъщават? :razz: :razz: :razz: ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ накратко
+1 Отмъщението е най-сладкия плод
againstyou
01-25-2011, 12:12
Карай го да ревнува.
FuckedUp
01-25-2011, 12:19
Отмъщението до добро не води, само казвам.
mincheto
01-25-2011, 12:29
FuckingFreag,или там както се пишеш...
Само слабите отмъщават..
^Това,което твърдиш мацка са пълни глупости.
Ако теб те наранят,ти надали би замахнала с лека ръка,без да отмъстиш...но както и да е.
Авторке,просто му го кажи в прав текст,без заобикалки.
Това е гадно,което мислиш да правиш..да разиграваш момчето и да си играеш с чувствата му.
Постави се на негово място,няма да ти е приятно да си играят с теб,нали?
НЕ прави това,което не искаш другите да ти правят.
3ащото рано или късно,това ще ти се върне.
И с теб ще си играят така....
Послушай ме,аз се връщам от тамот където ти тръгваш.
darinnkaa
02-02-2011, 19:09
FuckingFreag,или там както се пишеш...
Само слабите отмъщават..
^Това,което твърдиш мацка са пълни глупости.
Ако теб те наранят,ти надали би замахнала с лека ръка,без да отмъстиш...но както и да е.
Авторке,просто му го кажи в прав текст,без заобикалки.
Това е гадно,което мислиш да правиш..да разиграваш момчето и да си играеш с чувствата му.
Постави се на негово място,няма да ти е приятно да си играят с теб,нали?
НЕ прави това,което не искаш другите да ти правят.
3ащото рано или късно,това ще ти се върне.
И с теб ще си играят така....
Послушай ме,аз се връщам от тамот където ти тръгваш.
+1 :D
Lurker14
02-02-2011, 20:18
Мислите си ,че когато отмъщавате ставате по-велики.. Не е така. Отмъщението просто води до още по-лошо от преди. Ако сега му отмъстиш той ще направи същото и после пак ти и така ще се повтаря тази игричка.. Просто да не те бърка! Трай не му казвай нищо и толкова..
eLeHaGuLbertt
02-02-2011, 22:03
Рано или късно.. и тя ще ти забие нож в гърба /истинско приятелство.. НЯМА/ Така, че .. Действай! Кажи му че и ти го харесваш / ако е така / и тръгнете.. А тя ако ти се разсърди,.. Не вярвам за едно момче да се скарате.. Ако пък се случи, не си заслужава. А и без друго, тя ще разбере че е нямала шанс с него, че той е искал теб. В крайна сметка, тя няма да има право да се сърди на теб. :-o
christina98877
02-03-2011, 13:44
Отмъщението не връща загубеното
potrebitellq
02-03-2011, 13:55
АХАХАХА, колко сте тъпи, нямало истинско приятелство. Първо го открийте и тогава говорете.
ledenakrasota
02-03-2011, 19:27
Човек,който се държи като малките деца се излага :? А най-тъпото е да се занимаваш с такъв и да му се връзваш.И а съм попадала на такива и ми е било супер обидно,че се държат така без причина за най-малкото.
Не трябва да им се връзваш,защото това искат!
shupishup
02-03-2011, 19:46
lol най-голямата грешка са съветите на момичетата, както и всякакви момичешки номера, много е срамно. xD