Влез

View Full Version : В McDonald`s вече без мазни пържени картофки и хамбургери

ImmortalSportFreak
01-24-2011, 14:27
Искат в Мак Доналт'с само салатки да ни предлагат. Е то тогава няма да е М.Д. Да правят и сандвичи,и картофки, и салати,но сандвичите да са с естествени продукти,а не пълни с повече химия,отколкото сандвичите;картофките да са с по-малко мазнина.. и също да е подобно като при Subway - ти да избираш какво да ти слагат в сандвича и да знаеш,че хем е полезно,хем ще се нахраниш. Кой нормален човек ще се нахрани с основно ядене салатка? 8-)
Кажете и вашите мнения по въпроса. :P 8)

unknown0inlowe
01-24-2011, 14:29
Съгласна съм с теб :)

FuckingFreak
01-24-2011, 14:36
Глупусти, знаеш ли колко хора ходят да се наядат там, нали за това е заведение за бързо хранене .. Знаеш ли колко пари ще струват ако са наистина от естествени продукти ? То пък днешното поколение е едно такова хранещо се здравословно, навсякъде има какви ли не организми, много рядко се срещат на един пазар зеленчуци и плодове които да не са бъкани със всякакви добавки и химии .. Като искат тези хора да се хранят здравословно, да си купуват от супермаркета или откъдето искат и да си готвят вкъщи, предполагам че след като отидеш на заведение, особено в което се приготвят хамбургери и картофки си наясно с факта че яденето там не е здравословно .. Други заведения бол, според мен Мак Доналдс е гигант, има заведения под път и над път (всъщност в България не, но в САЩ например) и ако направи всичко да е уж "здравословно" само ще загуби..

ImmortalSportFreak
01-24-2011, 14:46
^ Subway не е загубило,не смятам и че ще загуби.А там е по-здравословна храната. :) А и става дума за хора,които нямат време да се приберат вкъщи и да си готвят и които искат яденето им да стане максимално бързо и да се нахранят стабилно.

FuckingFreak
01-24-2011, 14:59
И от къде знаеш че е по-здравословна? Да не си чела опаковките на продуктите които слагат? Това че избираш какво да ти сложат си има своите предимства, не съм сигурна дали съм яла точно от там, но един път в Сердика си взех сандвич от заведението след KFC на 1 етаж и много ми хареса.. Според мен ще бъде по-добре например да включат нещо такова, да има и здравословни храни, но да преминат хей така не го вярвам..

smiirnoff
01-24-2011, 15:07
Къв е смисъла McDonald's да се направи като Subway?? o.O
Никой никога няма да направи така, че в McDonald's да има само салатки. Въобще от къде я измисли тая простотия?!
McDonald's работи с хамбургери, чийзбургери и пържени картофи от 70 години, а прословутите салатки са в заведенията от доста малко време. Така че те никога няма да изместят СПЕЦИАЛИТЕТА на McDonald's, а именно хамбургерите и пържените картофки. Ако има само салатаки 100 про съм сигурна, че McDonald's ще обяви фалит след няколко дена
:lol:
Така че не знам въобще за к'во е тая тема, ама се едно ..

Cucko0
01-24-2011, 15:14
искам си мазните ,вредни ,но ужаснооооо вкусни сандвичи

FuckingFreak
01-24-2011, 15:18
^ +1
с риск да оспамя темата : чийзбургер и Mcchicken и big tasty от менютата :smt007 :smt007

edit : подкрепям и по-горното мнение.. това е Мак доналдс, не Subway, не някви други заведения. За бога, както преди мен казаха от години работят с бургери, няма да си сменят менюто само за малка част от хората които искат да се хранят здравословно.. Като искаш да ядеш полезно - салатката и ай сиктир, с извинение.. Не можем ли да си имаме поне едно изкушение, всичко трябва да бъде примерно, здравословно и образцово.. Ако искаш да е както в Subway, ходи си там, нужно ли е всички заведения да са 1 към 1, нали за това има разнообразие.. Който каквото иска нека си яде, всички знаем че хамбургерите не са най - полезната храна, но ето че сигурно половината свят се хранят с такава..

ImmortalSportFreak
01-24-2011, 16:14
искам си мазните ,вредни ,но ужаснооооо вкусни сандвичи

++

Не казвам,че искам М.Д. да се прави на Събуей,но бих предпочела да е нещо подобно,отколкото да се ядат само салатки. :lol: ;)

MeLikesPie
01-24-2011, 16:23
Това никога няма да се случи. МакДоналдс никога няма да спрат да продават мазни неща. Просто е така.

ImmortalSportFreak
01-24-2011, 16:24
http://www.teenproblem.net/news/s/26015.html :lol:

И мен не ми се вярва да го направят това,ама все пак реших да видя мненията ви. И аз искам МД да си остане такъв какъвто е,защото е вкусно. :-P

j_adore2
01-24-2011, 16:43
Всеки човек си решава дали да яде вредните хамбургери в МКД или горе долу полезните в Събуей.Няма смисъл двете да се препокриват.
А за салатите веднъж или два пъти си взех салата от МКД ии беше нещо ужасно,така че спрат ли сандвичите аз там,освен за сладолед във фунийка,за друго няма да стъпя :lol:

anonymous708973
01-24-2011, 17:03
Няма как да стане, разбира се.
Ох, вярно, че са вредни, ама колко са вкусни... опитвам се да не мисля какво има наблъскано вътре, че ми се отяжда 8-) В Пловдив нямаме Събуей, но имаме Тоусти, което е подобно. И предпочитам него пред Макдоналдс. Сандвич с черен хляб, каквото месо искаш (пилешко, телешко - което е сухо и аааадски полезно), свинско, шунка, бекон) и каквито искаш зеленчуци. Ямииии :smt007 Естествено, един тийнейджър рядко ще даде 5 лв за сандвич, бил той голям, вкусен и здравословен. :?

Впрочем, в нормалните страни Макдоналдс е храна за бедните. Само в България се счита за нормално, а за някои дори е лукс.

LaffyTaffy
01-24-2011, 17:06
Нямат интерес да го правят, много им дреме на тях да ли храната им е здравословна или не, нали печелят парички. Хората ходят там за да ядът сандвичи ако искат нещо здравословно ще отидат в друго заведение.. Макар че и сега там предлагат някви салати. А ако мислите, че в събуей е много полезно - същите химии са и там, само дето месото не е пържено, ама кел файда като телето/кокошката е наблъскана с бол лекарства..

BlackEyedPeas
01-24-2011, 17:12
Онзи ден ядох новия Алпийски Сезон :D

LaffyTaffy
01-24-2011, 17:15
Впрочем, в нормалните страни Макдоналдс е храна за бедните. Само в България се счита за нормално, а за някои дори е лукс.
В другите страни, САЩ конкретно, ядът не бедните хора, а хората които ги мързи да си сготвят и предпочитат времето, в което могат да си сготвят нещо полезно вкъщи, да го прекарат като горят във фитнес залите натрупаните сланини от всичките видове ресторанти за бързо хранене.

francyzoi4ety
01-24-2011, 18:28
Мкд. ще фалират... забога винаги след училище като отида има толкова дълги опашки от чакащи,които искат да си вземат нещо за ядене от там и в повечето случаи хамбургери...За тях не е изгодно да го направят,а и тази клюка е глупост,за която мкд със сигурност не знаят :D

Djuff
01-24-2011, 18:35
Ако стане така 100% МГД ще фалират.

ImmortalSportFreak
01-24-2011, 18:36
готин ли е?
още не съм го опитала :lol:

Bunbl3be3
01-24-2011, 18:38
готин ли е?
още не съм го опитала :lol:

Много е яко тва новото Big Rosti :) 8-)

Djuff
01-24-2011, 18:39

И аз биг рьощито е уникалноо ама тия кръглите картовки са гадни.

Bunbl3be3
01-24-2011, 19:06
На мене и картофките ми харесаха 8-)

SuNsEt
01-24-2011, 19:21
На мен ми харесват италианските сандвичи със онези фукачи на фурна.Много е вкусно,няма излишни мазни работи и всичко е прясно. :)

BlackEyedPeas
01-24-2011, 21:15
Е, не са чак толкова гадни тези картофки, но иначе е наистина вкусен :D

ImmortalSportFreak
01-24-2011, 21:38
ок,ще опитам това меню и ще се опитам да се въздържа да целя хората със сняг по главите,докато ядат... (както е в рекламата) :lol: :lol:

anonymous708973
01-25-2011, 06:39
На мен ми харесват италианските сандвичи със онези фукачи на фурна.Много е вкусно,няма излишни мазни работи и всичко е прясно. :)
Има ли мръвка? Тя идва замразена. Хлебчетата също. :)

Vikito0o
01-25-2011, 09:50
Аз харесвам Мак Доналт'с такъв какъвто си е в момента!!!!Не искам нищо да му се променя,хората,които не го ядат или са на няква диета няма да започнат да го ядат!!!

MeLikesPie
01-25-2011, 10:14
Видях статията, явно ще бъдат отделни заведения, които са по-различни от нормалния МакДоналдс, успокойте се.

Когато бях в Румъния миналия месец там имаше един МакДоналдс, в който се продаваха само някакви "донът" сандвичи, но това беше, защото беше друг вид МакДоналс.

francyzoi4ety
01-25-2011, 15:42
Тези новите картофки са уникални :))))))) направо толкова вкусни в комбинация с сладко-кисел сос ох майкоооо облизах си пръстите!! 8)

tItEufFf
01-25-2011, 15:49
Ако щете вярвайте , но храната в МакДоналдс НЕ е вредна. Картофките са им направени с минимално количество мазнина ( ако бяха наистина много мазни, цялото картонче щеше да е мазно ! ) , а в другите неща няма нищо мазно ..
Всяка храна която се яде в големи количества е вредна.

SuNsEt
01-26-2011, 12:41
Има ли мръвка? Тя идва замразена. Хлебчетата също. :) Ами тези,които съм яла имат.Най-много ми харесва с прошуто,иначе ...слагат и различни сирена и някви интересни работи.Пък и марулята си е маруля 8-) А хлебчетата ги видях,че ги извадиха от фурната...Даже имаше и малко брашно по тях и следи,че са се пекли. 8-) Не знам точно как се казват тези сандвичи,обаче от няколко дни само тях сънувам :-D

sladkatamimi
01-26-2011, 18:54
Ох тоя Събуей, каквото и да си поръчам от там все ме боли корема за това не ям, пък при МакДонълдс най много ми харесва Мак Тост и когато го съчетая с ванилов или жасминов чай направо е божествено, опитайте.