- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- В McDonald`s вече без мазни пържени картофки и хамбургери
Искат в Мак Доналт'с само салатки да ни предлагат. Е то тогава няма да е М.Д. Да правят и сандвичи,и картофки, и салати,но сандвичите да са с естествени продукти,а не пълни с повече химия,отколкото сандвичите;картофките да са с по-малко мазнина.. и също да е подобно като при Subway - ти да избираш какво да ти слагат в сандвича и да знаеш,че хем е полезно,хем ще се нахраниш. Кой нормален човек ще се нахрани с основно ядене салатка?![]()
Кажете и вашите мнения по въпроса. :P![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Съгласна съм с теб![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
Глупусти, знаеш ли колко хора ходят да се наядат там, нали за това е заведение за бързо хранене .. Знаеш ли колко пари ще струват ако са наистина от естествени продукти ? То пък днешното поколение е едно такова хранещо се здравословно, навсякъде има какви ли не организми, много рядко се срещат на един пазар зеленчуци и плодове които да не са бъкани със всякакви добавки и химии .. Като искат тези хора да се хранят здравословно, да си купуват от супермаркета или откъдето искат и да си готвят вкъщи, предполагам че след като отидеш на заведение, особено в което се приготвят хамбургери и картофки си наясно с факта че яденето там не е здравословно .. Други заведения бол, според мен Мак Доналдс е гигант, има заведения под път и над път (всъщност в България не, но в САЩ например) и ако направи всичко да е уж "здравословно" само ще загуби..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
^ Subway не е загубило,не смятам и че ще загуби.А там е по-здравословна храната.А и става дума за хора,които нямат време да се приберат вкъщи и да си готвят и които искат яденето им да стане максимално бързо и да се нахранят стабилно.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
И от къде знаеш че е по-здравословна? Да не си чела опаковките на продуктите които слагат? Това че избираш какво да ти сложат си има своите предимства, не съм сигурна дали съм яла точно от там, но един път в Сердика си взех сандвич от заведението след KFC на 1 етаж и много ми хареса.. Според мен ще бъде по-добре например да включат нещо такова, да има и здравословни храни, но да преминат хей така не го вярвам..
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Къв е смисъла McDonald's да се направи като Subway?? o.O
Никой никога няма да направи така, че в McDonald's да има само салатки. Въобще от къде я измисли тая простотия?!
McDonald's работи с хамбургери, чийзбургери и пържени картофи от 70 години, а прословутите салатки са в заведенията от доста малко време. Така че те никога няма да изместят СПЕЦИАЛИТЕТА на McDonald's, а именно хамбургерите и пържените картофки. Ако има само салатаки 100 про съм сигурна, че McDonald's ще обяви фалит след няколко дена
![]()
Така че не знам въобще за к'во е тая тема, ама се едно ..
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
искам си мазните ,вредни ,но ужаснооооо вкусни сандвичи
Hostis Honori Invidia
^ +1
с риск да оспамя темата : чийзбургер и Mcchicken и big tasty от менютата![]()
![]()
edit : подкрепям и по-горното мнение.. това е Мак доналдс, не Subway, не някви други заведения. За бога, както преди мен казаха от години работят с бургери, няма да си сменят менюто само за малка част от хората които искат да се хранят здравословно.. Като искаш да ядеш полезно - салатката и ай сиктир, с извинение.. Не можем ли да си имаме поне едно изкушение, всичко трябва да бъде примерно, здравословно и образцово.. Ако искаш да е както в Subway, ходи си там, нужно ли е всички заведения да са 1 към 1, нали за това има разнообразие.. Който каквото иска нека си яде, всички знаем че хамбургерите не са най - полезната храна, но ето че сигурно половината свят се хранят с такава..
...но във тебе като рана
"Защо?"
++Първоначално написано от Cucko0
Не казвам,че искам М.Д. да се прави на Събуей,но бих предпочела да е нещо подобно,отколкото да се ядат само салатки.![]()
![]()
Audrey Hepburn
Това никога няма да се случи. МакДоналдс никога няма да спрат да продават мазни неща. Просто е така.
http://www.teenproblem.net/news/s/26015.html![]()
И мен не ми се вярва да го направят това,ама все пак реших да видя мненията ви. И аз искам МД да си остане такъв какъвто е,защото е вкусно.![]()
Audrey Hepburn
Всеки човек си решава дали да яде вредните хамбургери в МКД или горе долу полезните в Събуей.Няма смисъл двете да се препокриват.
А за салатите веднъж или два пъти си взех салата от МКД ии беше нещо ужасно,така че спрат ли сандвичите аз там,освен за сладолед във фунийка,за друго няма да стъпя![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Няма как да стане, разбира се.
Ох, вярно, че са вредни, ама колко са вкусни... опитвам се да не мисля какво има наблъскано вътре, че ми се отяждаВ Пловдив нямаме Събуей, но имаме Тоусти, което е подобно. И предпочитам него пред Макдоналдс. Сандвич с черен хляб, каквото месо искаш (пилешко, телешко - което е сухо и аааадски полезно), свинско, шунка, бекон) и каквито искаш зеленчуци. Ямииии
Естествено, един тийнейджър рядко ще даде 5 лв за сандвич, бил той голям, вкусен и здравословен.
Впрочем, в нормалните страни Макдоналдс е храна за бедните. Само в България се счита за нормално, а за някои дори е лукс.
Нямат интерес да го правят, много им дреме на тях да ли храната им е здравословна или не, нали печелят парички. Хората ходят там за да ядът сандвичи ако искат нещо здравословно ще отидат в друго заведение.. Макар че и сега там предлагат някви салати. А ако мислите, че в събуей е много полезно - същите химии са и там, само дето месото не е пържено, ама кел файда като телето/кокошката е наблъскана с бол лекарства..
Онзи ден ядох новия Алпийски Сезон![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
В другите страни, САЩ конкретно, ядът не бедните хора, а хората които ги мързи да си сготвят и предпочитат времето, в което могат да си сготвят нещо полезно вкъщи, да го прекарат като горят във фитнес залите натрупаните сланини от всичките видове ресторанти за бързо хранене.Първоначално написано от PinkPan7her
Мкд. ще фалират... забога винаги след училище като отида има толкова дълги опашки от чакащи,които искат да си вземат нещо за ядене от там и в повечето случаи хамбургери...За тях не е изгодно да го направят,а и тази клюка е глупост,за която мкд със сигурност не знаят![]()
готин ли е?Първоначално написано от BlackEyedPeas
още не съм го опитала![]()
Audrey Hepburn
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Много е яко тва новото Big Rosti![]()
![]()
И аз биг рьощито е уникалноо ама тия кръглите картовки са гадни.Първоначално написано от BlackEyedPeas
На мене и картофките ми харесаха![]()
На мен ми харесват италианските сандвичи със онези фукачи на фурна.Много е вкусно,няма излишни мазни работи и всичко е прясно.![]()
Е, не са чак толкова гадни тези картофки, но иначе е наистина вкусен![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
ок,ще опитам това меню и ще се опитам да се въздържа да целя хората със сняг по главите,докато ядат... (както е в рекламата)![]()
![]()
Audrey Hepburn