View Full Version : Все някой не е доволен
mmm_sweet
01-24-2011, 15:50
Вярно,че е супер готино в началото,ама с времето като опознаваш човека до теб му намираш само недостатъците,с които трябва да се примириш и,естествено,той с твоите. Но все някой не е доволен накрая,което е и комичното :D Аз така виждам любовта,ако това изобщо излиза като любов. При вас случайно да е така? :-D
Ми не миличка, това не е любов..
katericArofl
01-24-2011, 16:12
^^Danny9, и какво мислиш, че любовта е вечна и винаги всичко е розово? ами миличка не е така! :-D
по темата: все някога тръпката се губи, но дори и да се запази по някакъв начин времето размива всичко и рано или късно любовта се трансформира в един вид обич.. като обичта при родителите - могат мн да те дразнят и все пак ги обичаш...
Вярно че не е винаги розово, но според 1-я пост поне аз разбирам, че като опознаеш добре човека и той ти омръзва, което не е така. Също разбирам, че спира да го обича, след като разбере че има някои недостатъци. Любовта е търпелива...
kalpazanka
01-24-2011, 16:38
Комуникация му е майката- в реално време, очи в очи. Казваш какво ти прави впечатление, съответно той си прави изводите, извинява се, ако е необходимо или пък ти /в зависимост от ситуацията/. И се съобразявате с това, за което сте говорили, а не да кажеш "Добре" и от утре старата песен на нов глас.
BaffaLsc
01-24-2011, 17:27
Хората трябва да се обичат ВЪПРЕКИ всичко, въпреки всички недостатъци.. а не защото са ДЛЪЖНИ да ги търпят.. нали за това двама души са заедно, за да се подкрепят и обичат, въпреки всичко и всички..
И.. при мен поне.. когато опозная някой още по - добре, го обиквам още повече..
mmm_sweet
01-24-2011, 17:52
Хората трябва да се обичат ВЪПРЕКИ всичко, въпреки всички недостатъци.. а не защото са ДЛЪЖНИ да ги търпят.. нали за това двама души са заедно, за да се подкрепят и обичат, въпреки всичко и всички..
Да,например като знаеш,че той никога няма да ти купи цвете или да ти каже,че си красива. Колкото и да не ти се вярва има и такива части от характера на едно момче. Може никога да не иска да те заведе на специална вечер,защото е неорганизиран,или да не плаща сметката. Ако обикнеш такова момче и всеки миг очакваш той да направи нещо за теб,ха...ще има да си чакаш ;) Ти такъв вид недостатъци би ли изтърпяла?Да не кажа,че има и далеч по лоши от моите примери
BaffaLsc
01-24-2011, 17:58
Да,например като знаеш,че той никога няма да ти купи цвете или да ти каже,че си красива. Колкото и да не ти се вярва има и такива части от характера на едно момче. Може никога да не иска да те заведе на специална вечер,защото е неорганизиран,или да не плаща сметката. Ако обикнеш такова момче и всеки миг очакваш той да направи нещо за теб,ха...ще има да си чакаш ;) Ти такъв вид недостатъци би ли изтърпяла?Да не кажа,че има и далеч по лоши от моите примери
Е.. аз си ги подбирам, не се безпокой.. 8-)
Че въобще би ли тръгнала с такъв човек? :D :D
mmm_sweet
01-24-2011, 18:31
Че въобще би ли тръгнала с такъв човек? :D :D
Е,в началото той като се представя за ангелче все някой ще му се върже рано или късно :-D Но е тази съществена част от опознаването на ближния и разкриване на недостатъците му,която както виждаш може да е доста решаваща :D
unknown0inlowe
01-24-2011, 18:42
Когато обичаш някой не виждаш недостатъци,а ако ги виждаш но обичаш ги"оправяш"или не им обръщаш внимание- дразни ли те - не обичаш 8) Според мен де...