View Full Version : проблем с гаджетата
Здравяйте сигурно има 1000теми като тази но все пак :D .Значи на 16 години съм и принципно съм пичага не съм някой нещастник в даскало всичко е ок с приятелите всичко е ок обаче някак си не мога да си намеря момиче направо ми писна вече търся нещо серозно но просто нишо не намирам даже и несериозно.Не ме харесват момичетата и толкова а нито съм прост нито някой грозник нито някой пропадняк (не съм и високомерен просто исказвам факти) и вече направо почна да ми писва.Дайте някой съвет. :) благодаря предварително
Стани пропадняк.
Пропадняците обират всички мацки в гимназията.
nepowtorima
01-25-2011, 19:00
:razz: Щом не си такъв защо нямаш приятелка... Апък и за какво ти е ... ` гадже` (мразя тая дума...) особено пък и нещо сериозно... да ти е хубаво с нея 1,2 месеца и после да страдаш, да пишеш тук, да се оплакваш. И твоя ден ще дойде когато подходящата ще излезе на хоризонта... Просто не мисли за това гледай си живота, и точно когато най~малко очакваш тя ще се появи !!
Стани пропадняк.
Пропадняците обират всички мацки в гимназията.верно е
Кефи ме колко сте остроумни супер съвети все едно са събрали 2 ро помощно на iq тест 8)
Кефи ме колко сте остроумни супер съвети все едно са събрали 2 ро помощно на iq тест 8)ти па си много убав....
едно гаже не може да хванеш.
И ти много ме кефиш с аватар на женски гъз щото на живо не си виждал.
^много ме обиди майна :lol: :lol:
xinfamous
01-25-2011, 20:13
аз съм пропадняк,само козя , искарвам само слаби оценки, бия се често обаче eбa редовно :)
rtpghhfcz
01-25-2011, 20:21
аз съм пропадняк,само козя , иЗкарвам само слаби оценки, бия се често, обаче eбa редовно :)
И да пишеш не можеш.
По темата - Братле, горе главата. Ще му дойде времето, а ако очакваш някой да ти даде съвет, то не си на точното място. Тук единствено могат да те натоварят с "компетентните" си коментари - тузара или там к'Ъвто е
Не се ядосвай :)
Isabelle
01-25-2011, 20:25
дай снимка може да се заблуждаваш за външния си вид
dream1707
01-25-2011, 20:25
Ъм... научи се как да зарибяваш мацките и давай наред, все някоя ще се върже :D Щом си такъв пичага явно за да не можеш да си хванеш приятелка, просто не знаеш как да действаш :)
не трябва да се надценяваш.. и зависи повечето момичета харесват ''опасните'' момчета защото се чувстват по защитени а не некой дет е по слаб и от самото момиче.. хах нзм какво толко се трудите в тва намиране аз съм лезбо и секи ден по 2 3 ми се лепат.. ;дд каде и да ида.. ;дд амм се тепам мн и сички ме знаят... ;дд .. оо и еба доволно.. оо и требва да знаеш как да направиш тка че да ти се върже.. ;ддд
TheTiger
01-26-2011, 08:51
нз нз ... и аз не мога да си намеря точното момиче :(
Все ме харесват момичета, които на мен не ми харесват ...
подход ти трябва .. :wink:
Не стига само да си свестен (и всичко, което изброи) ако няма кой да го забележи!! ..
adrenal1n
01-26-2011, 08:54
Излизай в големи компании, най-често там стават нещата :Д
И да не ти пука, все ще се намери някоя http://bmwpower-bg.net/forums/images/smilies/wink.gif
xinfamous
01-26-2011, 09:09
И да пишеш не можеш.
това само го доказва