- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблем с гаджетата
Здравяйте сигурно има 1000теми като тази но все пак.Значи на 16 години съм и принципно съм пичага не съм някой нещастник в даскало всичко е ок с приятелите всичко е ок обаче някак си не мога да си намеря момиче направо ми писна вече търся нещо серозно но просто нишо не намирам даже и несериозно.Не ме харесват момичетата и толкова а нито съм прост нито някой грозник нито някой пропадняк (не съм и високомерен просто исказвам факти) и вече направо почна да ми писва.Дайте някой съвет.
благодаря предварително
Стани пропадняк.
Пропадняците обират всички мацки в гимназията.
Щом не си такъв защо нямаш приятелка... Апък и за какво ти е ... ` гадже` (мразя тая дума...) особено пък и нещо сериозно... да ти е хубаво с нея 1,2 месеца и после да страдаш, да пишеш тук, да се оплакваш. И твоя ден ще дойде когато подходящата ще излезе на хоризонта... Просто не мисли за това гледай си живота, и точно когато най~малко очакваш тя ще се появи !!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
верно еПървоначално написано от w0sh
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Кефи ме колко сте остроумни супер съвети все едно са събрали 2 ро помощно на iq тест![]()
ти па си много убав....Първоначално написано от bobit20
едно гаже не може да хванеш.
И ти много ме кефиш с аватар на женски гъз щото на живо не си виждал.
^много ме обиди майна![]()
![]()
аз съм пропадняк,само козя , искарвам само слаби оценки, бия се често обаче eбa редовно![]()
Can It All Be So Simple ?
И да пишеш не можеш.Първоначално написано от xinfamous
По темата - Братле, горе главата. Ще му дойде времето, а ако очакваш някой да ти даде съвет, то не си на точното място. Тук единствено могат да те натоварят с "компетентните" си коментари - тузара или там к'Ъвто е
Не се ядосвай![]()
дай снимка може да се заблуждаваш за външния си вид
Ъм... научи се как да зарибяваш мацките и давай наред, все някоя ще се вържеЩом си такъв пичага явно за да не можеш да си хванеш приятелка, просто не знаеш как да действаш
![]()
не трябва да се надценяваш.. и зависи повечето момичета харесват ''опасните'' момчета защото се чувстват по защитени а не некой дет е по слаб и от самото момиче.. хах нзм какво толко се трудите в тва намиране аз съм лезбо и секи ден по 2 3 ми се лепат.. ;дд каде и да ида.. ;дд амм се тепам мн и сички ме знаят... ;дд .. оо и еба доволно.. оо и требва да знаеш как да направиш тка че да ти се върже.. ;ддд
lesbo0 wordss.. ;ppp
нз нз ... и аз не мога да си намеря точното момиче
Все ме харесват момичета, които на мен не ми харесват ...
подход ти трябва ..
Не стига само да си свестен (и всичко, което изброи) ако няма кой да го забележи!! ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Излизай в големи компании, най-често там стават нещата :Д
И да не ти пука, все ще се намери някоя![]()
това само го доказваПървоначално написано от rtpghhfcz
Can It All Be So Simple ?