View Full Version : Проблем с кожата на лицето
qgodka200
01-25-2011, 23:03
Здравейте! Аз съм момиче на 15 и имам следният проблем:
Всеки ден си слагам фон дю тен. По принцип кожата ми е мазна и като си почистя лицето след фон дю тен-а и кожата ми изсъхва и започва да ми опъва. Предложете някакъв крем или серум за след измиване, защото съм чувала, че изобщо не е хубаво да се изсушава кожата, защото се получават бръчки.
ПС: Фон дю тен-а който използвам е на Manhattan powder mat, а за почистване използвам на Garnier Pure Action.
ScarletBite
01-25-2011, 23:14
Преди фон-дьо-тена слагай основа или поне някакво хидратиращо кремче.
qgodka200
01-25-2011, 23:22
Слагам крем, но аз си мисля, че това опъване и изсушаване се дължи на почистващия скраб. Може би трябва да го сменя.
и азз имамм обсолютно същия проблем :shock: :(
И аз. Гарниера ми го прави този проблем :)
Пробвай почистване с тоалетно мляко и избягвай всичко което има в себе си спирт.
qgodka200
01-26-2011, 22:45
Много кофти... Значи проблема не го имам само аз. Най-вероятно просто трябва да сменя марката. Ако знаете някакъв хубав продукт за почистване споделете. Ще съм ви благодарна! :-)
kalpazanka
01-27-2011, 05:30
^За почистване на грим или за измиване на лице?
Много кофти... Значи проблема не го имам само аз. Най-вероятно просто трябва да сменя марката. Ако знаете някакъв хубав продукт за почистване споделете. Ще съм ви благодарна! :-)
Зависи от кожата ти кое ще е подходящо. Най- добре попитай козметик - в някои салони продават и продукти и могат да ти предложат и тестери. Лично аз така се снабдявам и то с професионапни кремове на разумни цени. От салона си купувам продукти на RYOR, но не знам за твоята кожа кои ще са подходящи.
qgodka200
01-27-2011, 21:29
^За почистване на грим или за измиване на лице?
За измиване на лице.
Моята кожа пък е суха :o есента да не разправям какви лишеи имам по лицето :? :? та тая есен си взех първо само тоник от серията на OPTIMALS / на oriflame / и останах направо очарована - гадните лишеи почти ги нямаше, а кожата ми беше адски мекичка. И естествено като останах доволна си взех и някои др неща, така, че ти ги препоръчвам.
Ааа... и цените са между 7 и 9 лева :smt003 :grin: :P :P
beachgirl
01-28-2011, 15:21
ползвай за почистване Vichy - Purete Thermale Дегримиране почистващо мляко 3 в 1
MimiKalcheff93
01-28-2011, 18:04
^ Колко струва долу горе?
beachgirl
01-28-2011, 19:17
мии ще те излъжа, но май е към 20 лева
аз вечер си мия лицето с един гел на Нивеа с лимонена трева..много ми харесва :) почиства добре и не изсушава, след това слагам крема от същата серия :)
kalpazanka
01-29-2011, 16:31
http://www.yopi.de/image/prod_pics/4448/e/4448021.jpg
http://www.pinkmelon.de/wp-content/uploads/2010/03/balea_waschgel_gr%C3%BCn.jpg
qgodka200
01-30-2011, 00:40
Благодаря на всички, който се отзоваха!
Това на Balea за мазна кожа ли е?
На мен преди бяха ми препоръчали на Clean&Clear Daily Scrub. Някой ползвал ли го е? Чувала съм, че имало даже и някакви трици за лице, но не знам дали вършат работа.